Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim Evet insallah ben de beklemiyordum ancak biraz heyecanlıyım sanırım o yüzden hem beklememek adına şansımı denerim hayırlısı olsun hepimiz için insallah herşey hep vesile bir anda gelişti :)

Merhaba canm bende polikistikoverim ilk asilamam yarın olacak eşimin sperm durumu gayet iyi bir pkolu ilk aşılamada tuttuğunu görmek iyi geldi bana mesajınızı görünce bizede dualarini bekleriz
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben Çok dua ettim Allah hediyesini verdi inşallah isteyen herkese verir Dualarım sizinle göbişlerinşz olsun kucaklarınız boş kalmasın

Evet insallah olur hepimizin yüzü güler mutlu haberleri veririz ne diyelim hep pozitif olmak lazım dayancaz artık
Dayanacağız tabi ki ben bu sayfa da neler gördüm neler çok şükür imkanlar var. inşallah burdan biz de yazacağız bir gün
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben Çok dua ettim Allah hediyesini verdi inşallah isteyen herkese verir Dualarım sizinle göbişlerinşz olsun kucaklarınız boş kalmasın
Ne güzel. Böyle hamilelere seviniyorum ama bizler gibi bekleyip sabredip uğraşıp hamile kalanlara ayrı bi seviniyorum yaaa Sağlıcakla kucağına al inşallah

Canm bide aşılama işlemi nasıl yapiliyo normal muane eder gibi mi şırınga tarzı biseylemi enjekte ediliyo? Çok can acıyacak bişey mi?

Çok teşekkür ederim inşallah darısı tüm isteyenlere

Canm bide aşılama işlemi nasıl yapiliyo normal muane eder gibi mi şırınga tarzı biseylemi enjekte ediliyo? Çok can acıyacak bişey mi?
Aşılama muayene gibi kamera ile görüyosunuz zaten uzun iğne gibi bişeyle enjekte ediliyor enjekte edilirken gördüm hatta gidiyo sat komandoları demişti doktorum can acısı sadece alttan muayenede takılan o şeyi koyarken oluyor ama sonra ben çok ağrı yaşadım . Korkulacak bişey değil zaten çok istediğimiz için fazla da umursamıyosunuz ağrıyı acıyı. Hiç kendinizi kasmayın güzel düşünün güzel olsun

Ciktim aşılamadan canm aynen anlattığın gibi o ilkte aparat takrken canım yandı ama şuan belim çok agiriyo nie böyle oldu Anlamadim çok şükür sperm sonucuda çok iyi dedi doktorum Sperm sayı 78 milyon du yıkamadan sonra 50 milyondu bakalım hayırlısı artık gerisi Rabbime kalmış

Ağrı normal benim de olmuştu dinlen bol bol sperm sonucu çok iyi bizde yıkandıktan sonra 4 milyon kalmıştı inşallah güzel sonuçlar alırsın

Ayyy canım benim hadi inşallah tutmuştur
Ağrı normal benim de olmuştu dinlen bol bol sperm sonucu çok iyi bizde yıkandıktan sonra 4 milyon kalmıştı inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ne güzel rabbim istemiş olmuş testi aşılamadan kaç Gün sonra yaptınız acaba ?
Ayy smdi seninde olmusya hevesleneyimşakabiyana beklemedeyim artık okadr sperm sayısı herlde bitanesi insan gibi tutunur

Ayyy canım benim hadi inşallah tutmuştur

Ne güzel rabbim istemiş olmuş testi aşılamadan kaç Gün sonra yaptınız acaba ?
Testi aşılamadan 11 gün sonra yaptım bu arada benim idrar testime eşim bakınca dedi yok çizgi o kadar silikti ki inanmadı ama ben hissetmiştim o gün gizlice kan verdim 23 çıkmıştı o yüzden 14 gün ideal ve erken gebelik testiyle yapın normal kaset testte öğrendikten 10 gün sonra çıktı, ovülasyon testiyle de denedim o da 5 gün sonra anca çıktı hemen çıkmıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…