- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.350
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Gerek kalmayacak tüp bebeğe inşallah bu kez golü sen atacaksınFiyatı nekadr tupbebegin şuan bilgim yok
Valla ben seviyorum sabah yarısını eve gelince de yarısını yedimYaw o awakodo nasıl bişey yiyilmiyoki mübarek
Teşekkür ederimAA ne güzel valla de gerçekçi yaklaşmış olaya. Deneyip hem vakit hem para kaybı olmayacak. Ben sizin adınıza bu duruma sevindim açıkcası. Evet aşılama denenebilirdi ama ihtimal düşükse zormalamanın anlamı yok yaniinşallah bunda da bir hayır vardır diyelim
Fiyatı nekadr tupbebegin şuan bilgim yok
Oyyy oyyyy çokmuş20 yavBenim 20 bin civarı tutarmış bu nedenle denemek istedim aşılama da 5 bindi ortalama
EvetOyyy oyyyy çokmuş20 yavbenim aşılama da toplamda ilaçlar vs herşey dahil 5 bini Rahat bulacak. allahım inşallah tez zamanda nasip etsin para dayanmayacak yoksa
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben Çok dua ettim Allah hediyesini verdi inşallah isteyen herkese verirMerhaba canm bende polikistikoverim ilk asilamam yarın olacak eşimin sperm durumu gayet iyi bir pkolu ilk aşılamada tuttuğunu görmek iyi geldi bana mesajınızı görünce bizede dualarini bekleriz
Ya seni yerimGerek kalmayacak tüp bebeğe inşallah bu kez golü sen atacaksın
Valla ben seviyorum sabah yarısını eve gelince de yarısını yedim
İnsaAllah hemen sonuç alırsın az para değil yine yaBenim 20 bin civarı tutarmış bu nedenle denemek istedim aşılama da 5 bindi ortalama
Dayanacağız tabi ki ben bu sayfa da neler gördüm neler çok şükür imkanlar var. inşallah burdan biz de yazacağız bir günEvetinsallah olur hepimizin yüzü güler mutlu haberleri veririz ne diyelim hep pozitif olmak lazım dayancaz artık
Ne güzel. Böyle hamilelere seviniyorum ama bizler gibi bekleyip sabredip uğraşıp hamile kalanlara ayrı bi seviniyorum yaaaAllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben Çok dua ettim Allah hediyesini verdi inşallah isteyen herkese verirDualarım sizinle göbişlerinşz olsun kucaklarınız boş kalmasın
hadi inşallah kuzum yaaa beraber bekliyoruz beraber büyütmekte nasip olsunYa seni yerimberaber olucak merak etme
Ayyyy aminnnnhadi inşallah kuzum yaaa beraber bekliyoruz beraber büyütmekte nasip olsun
inşallah
Canm bide aşılama işlemi nasıl yapiliyo normal muane eder gibi mi şırınga tarzı biseylemi enjekte ediliyo? Çok can acıyacak bişey mi?Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben Çok dua ettim Allah hediyesini verdi inşallah isteyen herkese verirDualarım sizinle göbişlerinşz olsun kucaklarınız boş kalmasın
Çok teşekkür ederim inşallah darısı tüm isteyenlereDayanacağız tabi ki ben bu sayfa da neler gördüm neler çok şükür imkanlar var. inşallah burdan biz de yazacağız bir gün
Ne güzel. Böyle hamilelere seviniyorum ama bizler gibi bekleyip sabredip uğraşıp hamile kalanlara ayrı bi seviniyorum yaaaSağlıcakla kucağına al inşallah
Aşılama muayene gibi kamera ile görüyosunuz zaten uzun iğne gibi bişeyle enjekte ediliyor enjekte edilirken gördüm hatta gidiyo sat komandoları demişti doktorumCanm bide aşılama işlemi nasıl yapiliyo normal muane eder gibi mi şırınga tarzı biseylemi enjekte ediliyo? Çok can acıyacak bişey mi?
Ciktim aşılamadan canm aynen anlattığın gibi o ilkte aparat takrken canım yandı ama şuan belim çok agiriyo nie böyle oldu Anlamadim çok şükür sperm sonucuda çok iyi dedi doktorum Sperm sayı 78 milyon du yıkamadan sonra 50 milyondu bakalım hayırlısı artık gerisi Rabbime kalmışAşılama muayene gibi kamera ile görüyosunuz zaten uzun iğne gibi bişeyle enjekte ediliyor enjekte edilirken gördüm hatta gidiyo sat komandoları demişti doktorumcan acısı sadece alttan muayenede takılan o şeyi koyarken oluyor ama sonra ben çok ağrı yaşadım . Korkulacak bişey değil zaten çok istediğimiz için fazla da umursamıyosunuz ağrıyı acıyı. Hiç kendinizi kasmayın güzel düşünün güzel olsun
Ağrı normal benim de olmuştu dinlen bol bol sperm sonucu çok iyi bizde yıkandıktan sonra 4 milyon kalmıştı inşallah güzel sonuçlar alırsınCiktim aşılamadan canm aynen anlattığın gibi o ilkte aparat takrken canım yandı ama şuan belim çok agiriyo nie böyle oldu Anlamadim çok şükür sperm sonucuda çok iyi dedi doktorum Sperm sayı 78 milyon du yıkamadan sonra 50 milyondu bakalım hayırlısı artık gerisi Rabbime kalmış
Ayy smdi seninde olmusya hevesleneyimAğrı normal benim de olmuştu dinlen bol bol sperm sonucu çok iyi bizde yıkandıktan sonra 4 milyon kalmıştı inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ne güzel rabbim istemiş olmuşAğrı normal benim de olmuştu dinlen bol bol sperm sonucu çok iyi bizde yıkandıktan sonra 4 milyon kalmıştı inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ayy smdi seninde olmusya hevesleneyimşakabiyana beklemedeyim artık okadr sperm sayısı herlde bitanesi insan gibi tutunur
Testi aşılamadan 11 gün sonra yaptım bu arada benim idrar testime eşim bakınca dedi yok çizgi o kadar silikti ki inanmadı ama ben hissetmiştim o gün gizlice kan verdim 23 çıkmıştı o yüzden 14 gün ideal ve erken gebelik testiyle yapın normal kaset testte öğrendikten 10 gün sonra çıktı, ovülasyon testiyle de denedim o da 5 gün sonra anca çıktı hemen çıkmıyor yaniAyyy canım benim hadi inşallah tutmuştur
Ne güzel rabbim istemiş olmuştesti aşılamadan kaç Gün sonra yaptınız acaba ?