- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
MaşallahAminn bana nasip etti hepinize de nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahAminn bana nasip etti hepinize de nasip etsin inşallah
Sehir Hastanesi'nde aşılama yapmak için yaş şart varmı veya ücret aliniyormu lutfen yardımcı olabilirmisinizHayırlı uğurlu olsun. Bende şehir hastanesi tüp bebek bolumunde ayın 20 sinde aşılama yaptırdım. Muhtemelen orda karşılaşmışizdir. Şebnem hocanın hastasiyim. Biz direk tüp bebeğe başlamıştık ama bazı komplikasyonlar oluşunca hazır büyümüş yumurta var tedavi iptal almasın Dr aşılama deneyelim dedi. Bizde 20 sinde yaptırdık. Şimdi beklemedeyim. İnşallah sizin gibi bende pozitif gorurum
Amin canim insallahİnşallah güzel sonuç alırsınızzz
Ücret alınmıyor. Yaş şartını bilmiyorum. Ama 23den büyük olmak gerekiyor diye biliyorumSehir Hastanesi'nde aşılama yapmak için yaş şart varmı veya ücret aliniyormu lutfen yardımcı olabilirmisiniz
Allahim sanki ben hamileyim gibi sevindim. Gözlerim fincan gibi açık yazıyı okuyorum. Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Suan ne durumdasın gebeligin nasil geçiyor. İnşallah bi sıkıntın yoktur. Senin adına çok sevindim tebrik ederimAşılama yaptıran veya yaptıracak olan arkadaşlarıma umut olmaya geldim. yaşayarak öğrendiğim şey bittim dediğimde Rabbim yettimm dedi ve beni mutluluk gözyaşlarına boğdu.
Ben 3 aşılama olmuş ve mutluluğu tüp bebeğe geçmek için 3. Aşılamayı prosedür olarak yaptırdığımda yakaladım. 6 yıllık evliyim ilk 3 yıl çocuk düşünmedik.Tüm kan tahlillerim ve eşimin testleri yapıldı ve ben 17 yaşından beri (şuan 28 yaşındayım )pcos hastasıyım ve hsg yani rahim filmi çektirdiğimde iki tüpümünde kapalı olduğunu ama film çekerken 1 tanesinin açıldığını söylediler yaklaşık 7 8 ay sonra aşılama yaptırdım ilk aşılamam özelde oldu tek yumurta gelişti ama tutmadı 1 yıl ara verdik daha sonra Ankara şehir hastanesine tekrar gittim ve herşey yeniden yapıldı sadece hsg çekilmedi 2 yılda bir çekiliyormuş. Gonal f kullanmadan asla yumurtam gelişmiyordu. 2. Aşılamam yapıldı oda başarısız oldu. Daha sonra doktorlardan tekrar hsg istedim ve çektirdiğimde iki tüpümün yeniden tıkalı olduğunu söylediler ve 2 gün uğraştılar açmak için şehir hast.sinde ve sonuç için infertilitte doktoruna çıktım orada tüplerimin açılmadığını söyleyip beni yine şehir hast.sinde olan tüp bebeğe yönlendirdi.10 dk sonra Tüp bebekteki doktorlar rahim filmine baktılar ve ikisininde açılmış olduğunu söyledi ama yinede tüp bebek istedim tüm evrakları hazırladım 2 iğneli aşılama şartı vardı benim devlet hast. Tek olduğu için özeldekine rapor çıkmadığı için onu kabul etmediler ve tekrar aşılama denemek istedi doktorum prosedür gereği.. 2 hafta önce yani 12 Ekimde aşılamam yapıldı 2 olgun yumurtam ve 1 tanede gelişimi geriden gelen yumurtam vardı. Daha önce herşeyi gebelik belirtisi gibi düşündüğüm için bu kez kullandığım progestan fitilin yan etkisi olarak düşündüm yine olmicak ve tüp bebeğe geçeceğim nasılsa kafasındaydım. Aşılamamın ilk 2 günü aşırı bir gaz sancısı dışında hiçbir şikayetim olmadı . Aşılamanın 10. Gününe kadar hiçbir şeyim yoktu ne kasık ağrısı ne hassasiyet hiçbir şikayetim yoktu ta ki 10. Gün göğüs hassasiyetim ve kasık ağrılarım başladı hasta olacağım dedim. Bu arada benim normalde adet düzensizliğim var 2 3 ayda bir ilaçla adet görüyordum adet olduğumdada bel ağrısı olurdu sadece hassasiyet falan hiç yaşamazdım. Bu kez fitilin etkisiyle bunları yaşadığımı düşündüm koku almam keskinleşti başka belirtim olmadı 15. Güne kadar hiç test yapmadım elim gitmedi ta ki beklemekten bunaldım yok zaten en azından hasta olup tüp bebeğe geçelim diye düşündüm. Onlarca idrar testi yaptım 3 yıl içindebu kez idrarda değil direk kan isticem dedim ve devlet hast. Kan verdim o 3 saat geçmek bilmedi sonucu internetten bakayım gitmeyim tekrar boşuna dedim bir de baktım kiii sonucumu dün 15. Günümde 328 çıktı iki gün sonra tekrar gel şimdi gebesin ve değerin güzel dedi doktor. Yarın şehir hastanesine gideceğim tekrar kan vereceğim. Bu sitedenn yüzlerce binlerce yorum okudum ve bir gün olursa yaşadıklarımı anlatıp ümitsizlik haşayanlara ümit olayım dedim isyan etmeden sabredin. Rabbim tüm bebiş isteyen bunun için emek veren herkesin kucağını doldursun isteyen herkese bekleyen herkese hayırlı güzel haberler alıp burada benim gibi millete umut olsunlar inşallah hepinize dua edeceğim. Sürekli takip edemesemde arada sırada aranıza katılacağım. Allah hepinize kolaylık versin
Çok teşekkür ederim ilk başlarda biraz sıkıntı yaşadık ama şuan iyiyiz çok şükür . Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin. Sizin var mı bebeğiniz bilmiyorum ama varsa sağlık yoksa en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim herkese dua ediyorumAllahim sanki ben hamileyim gibi sevindim. Gözlerim fincan gibi açık yazıyı okuyorum. Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Suan ne durumdasın gebeligin nasil geçiyor. İnşallah bi sıkıntın yoktur. Senin adına çok sevindim tebrik ederim
Merhaba. Ben de aşılama yaptırdım ve ilk aşılamam tuttu şuan 7+2 . İğnelerin o etkisi bende hiç geçmedi halen kaşık agrisu bel ağrısı devam ediyor. Hatta adet olucakmisim gibi ağrılarım vardı hiç tuttuğuna inanmamıştım. Şuan da devam ediyor ama sadece hafiflediArkadaslar bu asilama yapilanlarda catlatma iynesinden sonra olan sanci kaçıncı gun geciyo yada adetten once sancisi biten var mi acaba
negatif çıktı canımaMinn canim benim Çok sitresli bir surecti gerçekten rabbim yardımcımız olsun tez zamanda sanada.nasip etsin inseaalh yap bilgi ver bana ama olurmu inseaaalh tutmuştur kuzum
Ben 2 gün evvel ilk asilamami yaptırdım henüz bisey belli değil. Ama tutmazsa çok büyük hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum. Fazla umutlanmak da istemiyorum. Allaha bıraktım çok dua ettim. Hastaneye giderken ağlaya ağlaya dua ederek gittim. Nolur bu mutluluğu bana çok görme allahim dedim. İnşallah güzel sonuçlar alırızÇok teşekkür ederim ilk başlarda biraz sıkıntı yaşadık ama şuan iyiyiz çok şükür . Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin. Sizin var mı bebeğiniz bilmiyorum ama varsa sağlık yoksa en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim herkese dua ediyorum
Masallah canım saglikla kucagina almak nasip olur insallahMerhaba. Ben de aşılama yaptırdım ve ilk aşılamam tuttu şuan 7+2 . İğnelerin o etkisi bende hiç geçmedi halen kaşık agrisu bel ağrısı devam ediyor. Hatta adet olucakmisim gibi ağrılarım vardı hiç tuttuğuna inanmamıştım. Şuan da devam ediyor ama sadece hafifledi
Amin çok teşekkür ederimMasallah canım saglikla kucagina almak nasip olur insallah
yazınızı okuyunca çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız... bende de pcos sendromu var 10 aydır doğal yollarla gebelik deniyoruz olmadı. bu ay iğne tedavisine başladık 2. günüm :) 10 günlük iğne tadavim bitince herşey yolunda giderse inşallah ilk aşılama olacak... heyecanlıyım ve olur mu olmaz mı bilmiyorum ama elimden geldiğince umudumu kaybetmeden dua ediyorum.. umarım bende siz gibi güzel bir sonuç alırım...Aşılama yaptıran veya yaptıracak olan arkadaşlarıma umut olmaya geldim. yaşayarak öğrendiğim şey bittim dediğimde Rabbim yettimm dedi ve beni mutluluk gözyaşlarına boğdu.
Ben 3 aşılama olmuş ve mutluluğu tüp bebeğe geçmek için 3. Aşılamayı prosedür olarak yaptırdığımda yakaladım. 6 yıllık evliyim ilk 3 yıl çocuk düşünmedik.Tüm kan tahlillerim ve eşimin testleri yapıldı ve ben 17 yaşından beri (şuan 28 yaşındayım )pcos hastasıyım ve hsg yani rahim filmi çektirdiğimde iki tüpümünde kapalı olduğunu ama film çekerken 1 tanesinin açıldığını söylediler yaklaşık 7 8 ay sonra aşılama yaptırdım ilk aşılamam özelde oldu tek yumurta gelişti ama tutmadı 1 yıl ara verdik daha sonra Ankara şehir hastanesine tekrar gittim ve herşey yeniden yapıldı sadece hsg çekilmedi 2 yılda bir çekiliyormuş. Gonal f kullanmadan asla yumurtam gelişmiyordu. 2. Aşılamam yapıldı oda başarısız oldu. Daha sonra doktorlardan tekrar hsg istedim ve çektirdiğimde iki tüpümün yeniden tıkalı olduğunu söylediler ve 2 gün uğraştılar açmak için şehir hast.sinde ve sonuç için infertilitte doktoruna çıktım orada tüplerimin açılmadığını söyleyip beni yine şehir hast.sinde olan tüp bebeğe yönlendirdi.10 dk sonra Tüp bebekteki doktorlar rahim filmine baktılar ve ikisininde açılmış olduğunu söyledi ama yinede tüp bebek istedim tüm evrakları hazırladım 2 iğneli aşılama şartı vardı benim devlet hast. Tek olduğu için özeldekine rapor çıkmadığı için onu kabul etmediler ve tekrar aşılama denemek istedi doktorum prosedür gereği.. 2 hafta önce yani 12 Ekimde aşılamam yapıldı 2 olgun yumurtam ve 1 tanede gelişimi geriden gelen yumurtam vardı. Daha önce herşeyi gebelik belirtisi gibi düşündüğüm için bu kez kullandığım progestan fitilin yan etkisi olarak düşündüm yine olmicak ve tüp bebeğe geçeceğim nasılsa kafasındaydım. Aşılamamın ilk 2 günü aşırı bir gaz sancısı dışında hiçbir şikayetim olmadı . Aşılamanın 10. Gününe kadar hiçbir şeyim yoktu ne kasık ağrısı ne hassasiyet hiçbir şikayetim yoktu ta ki 10. Gün göğüs hassasiyetim ve kasık ağrılarım başladı hasta olacağım dedim. Bu arada benim normalde adet düzensizliğim var 2 3 ayda bir ilaçla adet görüyordum adet olduğumdada bel ağrısı olurdu sadece hassasiyet falan hiç yaşamazdım. Bu kez fitilin etkisiyle bunları yaşadığımı düşündüm koku almam keskinleşti başka belirtim olmadı 15. Güne kadar hiç test yapmadım elim gitmedi ta ki beklemekten bunaldım yok zaten en azından hasta olup tüp bebeğe geçelim diye düşündüm. Onlarca idrar testi yaptım 3 yıl içindebu kez idrarda değil direk kan isticem dedim ve devlet hast. Kan verdim o 3 saat geçmek bilmedi sonucu internetten bakayım gitmeyim tekrar boşuna dedim bir de baktım kiii sonucumu dün 15. Günümde 328 çıktı iki gün sonra tekrar gel şimdi gebesin ve değerin güzel dedi doktor. Yarın şehir hastanesine gideceğim tekrar kan vereceğim. Bu sitedenn yüzlerce binlerce yorum okudum ve bir gün olursa yaşadıklarımı anlatıp ümitsizlik haşayanlara ümit olayım dedim isyan etmeden sabredin. Rabbim tüm bebiş isteyen bunun için emek veren herkesin kucağını doldursun isteyen herkese bekleyen herkese hayırlı güzel haberler alıp burada benim gibi millete umut olsunlar inşallah hepinize dua edeceğim. Sürekli takip edemesemde arada sırada aranıza katılacağım. Allah hepinize kolaylık versin
İnşallah canım. Allah isteyip dileyen herkese nasip etsin dua ediyorum hepinize çok şükür yolu yarıladık bu güzel duyguları sizde yaşayın en kısa zamandayazınızı okuyunca çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız... bende de pcos sendromu var 10 aydır doğal yollarla gebelik deniyoruz olmadı. bu ay iğne tedavisine başladık 2. günüm :) 10 günlük iğne tadavim bitince herşey yolunda giderse inşallah ilk aşılama olacak... heyecanlıyım ve olur mu olmaz mı bilmiyorum ama elimden geldiğince umudumu kaybetmeden dua ediyorum.. umarım bende siz gibi güzel bir sonuç alırım...
Evet canım hepsi güncel tarihli olacak. 10 gün geçse bile verdiğin kağıtların üzerinden yine istiyorlar.Arkadaşlar 2. Aşılamayı da devlette yaptıran var mı acaba aramızda tekrar evrak toplamam gerekiyor mu
Mikroçip aşılama yöntemini denemeni tavsiye ederim canm. Ben de 4 yıl sonunda mikroçip aşılama ile gebe kaldım. Daha öncesinde 1 düşük oldu. 2 normal aşılama+1 tüp bebek oldu. Fakat Mikroçip aşılama normal asilamadan %50-60 daha başarılı sonuç elde ediliyor.Arkadaşlar merhaba ben de 4 seneden fazladır evliyim 2 senedir bebek istiyoruz eşimde hiç bi problem yok benim de sadece. Sol tüpüm kapalıydı onu da açtırdık cuma günü aşılamam olcak Allah nasip ederse bugün çatlatma iğnesi vurdurcm tavsiyeniz var mı acaba doktor rahim duvarı ince biraz demişti nar tüketiyorum 3 gündür tavsiyelerinize ihtiyacım var henüz hiç gebe kalamadım ilk aşılamam olduğu İçin sadece araştırdığım kadar biliyorum
Nerede yaptrdın cnm özelde mi oldu acaba bir de fiyatı nedir acabaMikroçip aşılama yöntemini denemeni tavsiye ederim canm. Ben de 4 yıl sonunda mikroçip aşılama ile gebe kaldım. Daha öncesinde 1 düşük oldu. 2 normal aşılama+1 tüp bebek oldu. Fakat Mikroçip aşılama normal asilamadan %50-60 daha başarılı sonuç elde ediliyor.
Evet özelde yaptırdım. Özel bir hastane değil doktorun kendi muayenehanesi. Amasya da doktor. İsmi Gülbin Yıldıran. Instagramdan inceleyebilirsin. Bana asilamadan önce bazı ilaçlar verdi bir ay kullandm, belki normal olur diye ama normal olmadı. Sonraki ay aşılama için gittik menopur iğne yumurta geliştirmek için verdi. Sonra ovitrelle çatlama ignesinden 36 saat sonra mikroçip aşılamamı oldum. Ben de çok umutsuzdum olmaz diye düşünüyordum ama oldu çok şükür . O kadar olumsuzluklar yaşadım ki. İnsana stres yapma düşünme diyorlar ama düşünmeden de duramıyor insan. İnşallah buralarda umut arayan herkesin sağlıklı bebisleri olur. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Nerede yaptrdın cnm özelde mi oldu acaba bir de fiyatı nedir acaba