- 27 Temmuz 2011
- 120
- 91
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
İnsan sevinmeye de korkuyor dimi.. Allahım yüreklerimize ferahlık versin.. Ben de adet oldum.. Daha aşılamanın 11. Günü bugün.Amin kuzum inseaalh ama sevinemiyorum 2gun sonra tekrar ver kan dedi doktor geçende aynısı oldu kimyasal gebeliğe döndü
Katlanarak artsın inşallah :) aşılama mi yaptirmistin? Yoksa sadece çatlatma iğnesi miAmin kuzum inseaalah darısı size ama daha erken sevinmek için 2gun sonra tekrar kan vercam
Aminnn inseaaalh yok kuzum aşılama yapmadım sadece gonal f ve ovitiralla çatlatma iğnesi kullandımKatlanarak artsın inşallah :) aşılama mi yaptirmistin? Yoksa sadece çatlatma iğnesi mi
Aynen valla geçende aynısı oldu fazla sevindim sevincim.kursagimda kaldı kimyasal gebelik yaşadım inseaaalh bu sefer böyle birşey olmaz hakkımda.hayirlisiİnsan sevinmeye de korkuyor dimi.. Allahım yüreklerimize ferahlık versin.. Ben de adet oldum.. Daha aşılamanın 11. Günü bugün.
Olsun canım bak rahmin bebek için kendini hazırlıyor öyle düşün iyi düşün iyi olsun bizde dualarımızı yolluyoruz sanaAmin kuzum inseaalh ama sevinemiyorum 2gun sonra tekrar ver kan dedi doktor geçende aynısı oldu kimyasal gebeliğe döndü
Aminnn kuzum inseaaalh rabbim hepimize nasip etsin inşallahOlsun canım bak rahmin bebek için kendini hazırlıyor öyle düşün iyi düşün iyi olsun bizde dualarımızı yolluyoruz sana
Canim bugün yaptım test haber vermek istedim evet hamileyim hatta supriz birsey oldu doktorum ikiz olabilir dediOlsun canım bak rahmin bebek için kendini hazırlıyor öyle düşün iyi düşün iyi olsun bizde dualarımızı yolluyoruz sana
Canim kan testi verdim sonuç pozitif ve doktorum ikiz olabilr dedi darısı sana inseaaalh kuzum dualirim seninleİnsan sevinmeye de korkuyor dimi.. Allahım yüreklerimize ferahlık versin.. Ben de adet oldum.. Daha aşılamanın 11. Günü bugün.
Çok sevindimCanim kan testi verdim sonuç pozitif ve doktorum ikiz olabilr dedi darısı sana inseaaalh kuzum dualirim seninle
Ya çok sevindimmm bak dedim ben sana rahmin kendini hazırlıyor iyi düşün iyi olsun diye . Allahım sağ salim kucağına almaya nasip etsin pazar günü 12. Günüm bend erken gebelik testi yapıcam bakalımCanim bugün yaptım test haber vermek istedim evet hamileyim hatta supriz birsey oldu doktorum ikiz olabilir dedi
Dua et bana canımCanim bugün yaptım test haber vermek istedim evet hamileyim hatta supriz birsey oldu doktorum ikiz olabilir dedi
İnseaalh tez xamanda Rabbim sanada nasip etsin kuzum dualarım seninleDua et bana canım
Allah razı olsun kuzum rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inseaalh yok kuzum asilama.olmadim.ben yumurtayı büyüttük çatlatma iğnesi oldum sonra gün aşırı ilişkiÇok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel haber duymaya ihtiyacım vardı valla senin aşılama değildi dimi yanlış mı hatırlıyorum? Ben tüp bebek mi aşılama mı onu düşünüyorum artık
Ya çok sevindimmm bak dedim ben sana rahmin kendini hazırlıyor iyi düşün iyi olsun diye . Allahım sağ salim kucağına almaya nasip etsin pazar günü 12. Günüm bend erken gebelik testi yapıcam bakalım
Valla canım herşey kafada bitiyor birde nasip meselesi stres yapma olup olmadığını pek düşünme oyalancak vakit geçirecek stres yapmayacak şeylerle ilgilen vakti zamanı geldiyse zaten rabbim nasip ediyor. Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin kucaklarınızı doldursun bebişle inşallah duacınızımArkadaşlar merhaba ben de 4 seneden fazladır evliyim 2 senedir bebek istiyoruz eşimde hiç bi problem yok benim de sadece. Sol tüpüm kapalıydı onu da açtırdık cuma günü aşılamam olcak Allah nasip ederse bugün çatlatma iğnesi vurdurcm tavsiyeniz var mı acaba doktor rahim duvarı ince biraz demişti nar tüketiyorum 3 gündür tavsiyelerinize ihtiyacım var henüz hiç gebe kalamadım ilk aşılamam olduğu İçin sadece araştırdığım kadar biliyorum
Çok doğru ama işte nasıl aklımdan atacağımı bilemyrm inşallah vakti gelmiştir rabbim bu güzel duyguyu hepimize tatmayı nasip eder inşallah çok saolunValla canım herşey kafada bitiyor birde nasip meselesi stres yapma olup olmadığını pek düşünme oyalancak vakit geçirecek stres yapmayacak şeylerle ilgilen vakti zamanı geldiyse zaten rabbim nasip ediyor. Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin kucaklarınızı doldursun bebişle inşallah duacınızım
Aminn bana nasip etti hepinize de nasip etsin inşallahÇok doğru ama işte nasıl aklımdan atacağımı bilemyrm inşallah vakti gelmiştir rabbim bu güzel duyguyu hepimize tatmayı nasip eder inşallah çok saolun
İnşallah güzel sonuç alırsınızzzHanımlar bende yeni katıldım aranıza bende 2. Asilamamin 8. Gunundeyim cok zor geçiyor zaman ama insallah Rabbim tüm isteyenleri o tatli mutlulugu yaşatır