Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaa çok iyi yumurtanız boyutu kaç yumurtanız oluştu acaba ? Hangi ildesiniz ben istanbuldayım memoriala gidicem ben de rabbim utandırmasın insallah hamiş oluruz amin
Bı yumurtam gelişti ama geriden gelen yumurtalarm var doktor çok yumurta istemiyorum dedi bitane lazm dedi bende İstanbul'dayım erdeme gidiyorum

Bı yumurtam gelişti ama geriden gelen yumurtalarm var doktor çok yumurta istemiyorum dedi bitane lazm dedi bende İstanbul'dayım erdeme gidiyorum
Benim doktorum da bi tane lazım dedi yani baya umut varmış gerçekten hadi insallah güzel haberler gelsin takviye alıyor musun peki? Benim doktorum arı sütü kullanmanı tavsiye ederim demişti

Benim doktorum da bi tane lazım dedi yani baya umut varmış gerçekten hadi insallah güzel haberler gelsin takviye alıyor musun peki? Benim doktorum arı sütü kullanmanı tavsiye ederim demişti
Yok canım inofolic şase kullanıyorum başka bişey vermedi doktorum valla etrafımda aşılama yapan kimse yok oyuzden biraz umitsizdim açık asi pozitif dusunuyorm ama artık iyi olsun sonuc die sen regl olmayimi bekliyodun

Yok canım inofolic şase kullanıyorum başka bişey vermedi doktorum valla etrafımda aşılama yapan kimse yok oyuzden biraz umitsizdim açık asi pozitif dusunuyorm ama artık iyi olsun sonuc die sen regl olmayimi bekliyodun
Evet canım adet olmayı bekliyorum çarşamba veya perşembe olurum adet Bak Ben de negatif düşünüyordum olmaz tutmaz ihtimal düsük diye düsünüyodum ancak çevremde varmış ilk denemede tutmuş bide iki kişiden de şunu duydum ilk aşılama tutmamış sonraki ay ikisi de doğal yolla hamile kalmış bu da çok büyük oranmış o yüzden sen içini ferah tut lütfen hep iyi düşün. Bide sonraki günün girilen ilişki de baya önemliymiş o yüzden boş geçirme olur mu insallah olumlu haberini alırız pozitif olalım Kİ pozitif görelim

Ayrıca bak benim arkadaşımın yumurtalığı büyümüyor ve eşinin spermleri de hareketsiz ölüymüş hiç umut yok diyor doktorlar biliyorum insan düşünmeden edemiyor ama çok şükür ihtimalin var herşey nasip. Bak umudumuz var çok şükür Allah ol derse olur içini hep ferah tur bol bol dua et canım☺

Yaaaarkadaşın için üzüldüm Rabbim inşaallah onada mucize verir saol canm moral verdiğin için tessekkur ederim herkese ediyorm dua bnde pko var sende problem yoktu yanlış hatırlamıyorsam dimi ona rağmen olmadı senin az evvel hastaneden geldim çatlatma ignemi vurdurdum Çarşamba büyük gün

Olsun gerçekten bu durumu yaşayanlar bilir en çok o yüzden birbirimize destek olmamız Çok kıymetli Evet canım benim sorunum yok ama klomen tedavisi denemiştik kist yaptı ben de öyle 4 ay zaman kaybım var artık ben de beklemek istemiyorum yaş 30. En azından doktor kontrolünde olsun istedim vesile olur insallah hepimiz için pko sorun değil ki sonuçta ilaçla tedavi ediliyor ve çok yaygın gayette herkes hamile kalıyo en çok ihtimal ikizlerin olur tüp denersen onda güzel büyütüyorlar ve tutma ihtimali yüksek benim kuzenim de kadın doğum doktoru ama Almanya’da ondan ediniyorum en çok bilgileri. O yüzden içini ferah tut cidden. Bu arada ben bal tarçın çörek otu yapıyorum sabahları ve iki üç tane kuru incir yiyorum üç aydır yumurtaları güzel geliştiriyor gerçekten çatlasın diye de 13.günü havuç yiyoruz oluyor arkadaşlarla denedik Pko için de baya işe yarıyor

Amin çok teşekkür ederim aşılamadan sonraki gün oldu ilk gün çok ağrım vardı sonra 1 gün bekledik tekrar ilişki sonra çok ağrım olduğu için bidaha olmadı. Allah isteyen herkese ve size nasip etsin inşallah Ben de çalışıyorum ama 1 hafta izin aldım çünkü ilk aşılamaydı ama sonrasında tüp bebek düşünüyoduk maksimum şans için izin aldım çok şükür tuttu

Çok sevindim adınıza peki problem neydi acaba?

Şu aşılamadan sonra denerim insaAllah bende dediklerini olmazsa eğer. Kaç yıllık evlisin

Hiç aşılama yapmadan mi tüp bebek yapicaksin canm?
Evet canım sanırım öyle olcak. Doktorum öyle söyledi bide sanırım maliyetinden çok yukarda değil ilaç parası tutuyor o da katlancaz artık bakalım nasip inan arada çok fark olmazsa diye mantıklı geldi bir embriyo işe şansımı denemek istedim bilemedim

Bende dün reglin 4. Günü idi muayene oldum. Fostimon 75 mg 5 adet iğne verdi. D vitamini verdi ve folidays verdi bana. Bakalım ne olacak dün ilk iğnemi oldum. Cumartesi kontrole gideceğiz

AA ne güzel valla de gerçekçi yaklaşmış olaya. Deneyip hem vakit hem para kaybı olmayacak. Ben sizin adınıza bu duruma sevindim açıkcası. Evet aşılama denenebilirdi ama ihtimal düşükse zormalamanın anlamı yok yani inşallah bunda da bir hayır vardır diyelim

Fiyatı nekadr tupbebegin şuan bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…