Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sehir Hastanesi'nde aşılama yapmak için yaş şart varmı veya ücret aliniyormu lutfen yardımcı olabilirmisiniz

Allahim sanki ben hamileyim gibi sevindim. Gözlerim fincan gibi açık yazıyı okuyorum. Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Suan ne durumdasın gebeligin nasil geçiyor. İnşallah bi sıkıntın yoktur. Senin adına çok sevindim tebrik ederim

Çok teşekkür ederim ilk başlarda biraz sıkıntı yaşadık ama şuan iyiyiz çok şükür . Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin. Sizin var mı bebeğiniz bilmiyorum ama varsa sağlık yoksa en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim herkese dua ediyorum

Arkadaslar bu asilama yapilanlarda catlatma iynesinden sonra olan sanci kaçıncı gun geciyo yada adetten once sancisi biten var mi acaba
Merhaba. Ben de aşılama yaptırdım ve ilk aşılamam tuttu şuan 7+2 . İğnelerin o etkisi bende hiç geçmedi halen kaşık agrisu bel ağrısı devam ediyor. Hatta adet olucakmisim gibi ağrılarım vardı hiç tuttuğuna inanmamıştım. Şuan da devam ediyor ama sadece hafifledi

Ben 2 gün evvel ilk asilamami yaptırdım henüz bisey belli değil. Ama tutmazsa çok büyük hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum. Fazla umutlanmak da istemiyorum. Allaha bıraktım çok dua ettim. Hastaneye giderken ağlaya ağlaya dua ederek gittim. Nolur bu mutluluğu bana çok görme allahim dedim. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Masallah canım saglikla kucagina almak nasip olur insallah

yazınızı okuyunca çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız... bende de pcos sendromu var 10 aydır doğal yollarla gebelik deniyoruz olmadı. bu ay iğne tedavisine başladık 2. günüm :) 10 günlük iğne tadavim bitince herşey yolunda giderse inşallah ilk aşılama olacak... heyecanlıyım ve olur mu olmaz mı bilmiyorum ama elimden geldiğince umudumu kaybetmeden dua ediyorum.. umarım bende siz gibi güzel bir sonuç alırım...

İnşallah canım. Allah isteyip dileyen herkese nasip etsin dua ediyorum hepinize çok şükür yolu yarıladık bu güzel duyguları sizde yaşayın en kısa zamanda

Mikroçip aşılama yöntemini denemeni tavsiye ederim canm. Ben de 4 yıl sonunda mikroçip aşılama ile gebe kaldım. Daha öncesinde 1 düşük oldu. 2 normal aşılama+1 tüp bebek oldu. Fakat Mikroçip aşılama normal asilamadan %50-60 daha başarılı sonuç elde ediliyor.

Nerede yaptrdın cnm özelde mi oldu acaba bir de fiyatı nedir acaba

Nerede yaptrdın cnm özelde mi oldu acaba bir de fiyatı nedir acaba
Evet özelde yaptırdım. Özel bir hastane değil doktorun kendi muayenehanesi. Amasya da doktor. İsmi Gülbin Yıldıran. Instagramdan inceleyebilirsin. Bana asilamadan önce bazı ilaçlar verdi bir ay kullandm, belki normal olur diye ama normal olmadı. Sonraki ay aşılama için gittik menopur iğne yumurta geliştirmek için verdi. Sonra ovitrelle çatlama ignesinden 36 saat sonra mikroçip aşılamamı oldum. Ben de çok umutsuzdum olmaz diye düşünüyordum ama oldu çok şükür . O kadar olumsuzluklar yaşadım ki. İnsana stres yapma düşünme diyorlar ama düşünmeden de duramıyor insan. İnşallah buralarda umut arayan herkesin sağlıklı bebisleri olur. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…