- 20 Aralık 2021
- 49
- 19
- 33
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Bugünde evde yaptım 2.cizgi biraz silik yarın sabah kan testi vereceğim bugün 12.gunum bakalım sabırsızlıkla bekliyorum felâket derecede göğüslerim agriyo arada kasıklarım agriyo bir umut bekliyorum bakalım inseaalh hayal kırıklığı yaşamamTest yaptınız mı acaba merak ettim
Ayy hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kan testinde netleşiyor her şey. Benim de 10. Günüm bugün. Göğüs ağrısı bende de var ama adetten önce de olurdu, o yüzden belirti gibi düşünmüyorum. İlk günlerde kasıklarım çok ağrıdı, kramp girdi 2 3 kez, şimdi ağrı hissetmiyorum. Ben de yarın kan testi yaptırmak ve adet günümü beklemek arasında kararsızım.. negatif olacaksa test yaptırıp ümitlenmek istemiyorum..Bugünde evde yaptım 2.cizgi biraz silik yarın sabah kan testi vereceğim bugün 12.gunum bakalım sabırsızlıkla bekliyorum felâket derecede göğüslerim agriyo arada kasıklarım agriyo bir umut bekliyorum bakalım inseaalh hayal kırıklığı yaşamam
Ayy hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kan testinde netleşiyor her şey. Benim de 10. Günüm bugün. Göğüs ağrısı bende de var ama adetten önce de olurdu, o yüzden belirti gibi düşünmüyorum. İlk günlerde kasıklarım çok ağrıdı, kramp girdi 2 3 kez, şimdi ağrı hissetmiyorum. Ben de yarın kan testi yaptırmak ve adet günümü beklemek arasında kararsızım.. negatif olacaksa test yaptırıp ümitlenmek istemiyorum..
Bana doktor herhangi bir ilaç falan vermedi. Burda okuyorum genelde fitil verilmiş. Sonuçta vermesi gerekseydi verirdi dimi ya? Şüphe düştü içime..
Maşallah sizde çıkmış işte ne güzelBencede adet gününü bekle benim adetime 5gun var erken gebelik testi yaptım onda çıktı yarın belli olur kanda
Yarın hayırlı haber alırım inseaalh:)Maşallah sizde çıkmış işte ne güzelinşallah kanda da çıkar. Evde 1 tane erken gebelik testim var. Yapmayacağım diye söz verdim kendime ama insan merak ediyor ya.. Bu 2. Aşılamam. İlkinde 12. Gün test yaptırmaya gidecekken sabah adet oldum mantıken hayırlısı diyor insan ama çok ağladım..
Geçen ayda ben öyle oldum haftalarca agladimMaşallah sizde çıkmış işte ne güzelinşallah kanda da çıkar. Evde 1 tane erken gebelik testim var. Yapmayacağım diye söz verdim kendime ama insan merak ediyor ya.. Bu 2. Aşılamam. İlkinde 12. Gün test yaptırmaya gidecekken sabah adet oldum mantıken hayırlısı diyor insan ama çok ağladım..
Amin inşallah. Yaz mutlaka sonucu bize deYarın hayırlı haber alırım inseaalh:)
Tamam canim inseaalah güzel bir haber alirimAmin inşallah. Yaz mutlaka sonucu bize de
Canim merhaba sonucumu aldım 35.66cikti şuan var gebelik:)ama 2gun sonra tekrar kan vermemi istedi doktor dua edinAmin inşallah. Yaz mutlaka sonucu bize de
Ayy maşallah nasıl mutlu oldumCanim merhaba sonucumu aldım 35.66cikti şuan var gebelik:)ama 2gun sonra tekrar kan vermemi istedi doktor dua edin
Merhaba canım. Hayırla sonuçlanır inşallah aşılaman. Belirtiler kişiden kişiye değişiyor sen sıkma canınıHerkese merhaba, ben de 2 yıldır uğraşıyorum. 2 düşük, 2 başarısız tüp bebek sonrası ciddi bir diyet ve beslenme desteği ile 2cm.e ulaşan tek yumurtama aşılama yapıldı. Bugün aşılamanın 5. günü. İlk 2 gün gece uyutmayan karın ağrısı yaşadım. Şimdi hiçbir belirti yok. Endişeliyim biraz. İnşallah hepimiz hayırla sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Canim merhaba sonucumu aldım 35.66cikti şuan var gebelik:)ama 2gun sonra tekrar kan vermemi istedi doktor dua.
çok sevindim canım darısı başımızaCanim merhaba sonucumu aldım 35.66cikti şuan var gebelik:)ama 2gun sonra tekrar kan vermemi istedi doktor dua edin
Amin kuzum inseaalh ama sevinemiyorum 2gun sonra tekrar ver kan dedi doktor geçende aynısı oldu kimyasal gebeliğe döndüçok sevindim canım darısı başımıza
Amin kuzum inseaalah darısı size ama daha erken sevinmek için 2gun sonra tekrar kan vercamAyy maşallah nasıl mutlu oldumAllah tamamına erdirsin canım sağlıkla inşallah