- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Aminn canım.benimm insallahh.Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin kuzum çok genç yaşta anne oldum ilk çocuğuma hiç birşey anlamadım sonra üçüzlere hamile kaldım şimdide.2seneye yakındır uğraşıyorum ama olmuyor bütün testlerden geçtim yaptirmadigim tahlil kalmadı şimdide günümü bekliyorum pazartesi kanntesti vericam bugün çatlatma iğnesi den sonra 10.gunum evde test yaptım biri çok belirgin diyeri çok silik çıktı ama.5gundur sürekli uyku hali kasiklarimda ağrı varbüyük bir sabır la bekliyorum
Evet kuzum 10yasindalar:) amin inseaalh erken diyorlar test için bakalım dayanamadımAminn canım.benimm insallahh.
Maşallah ya ne güzelüçüzler in mi var.
Ayyy hadi inşallah vardır ya silik.ciktiysa vardır
Sen devam ediyor musun tedaviye canimEvet kuzum 10yasindalar:) amin inseaalh erken diyorlar test için bakalım dayanamadım
Allah bağışlasın canımEvet kuzum 10yasindalar:) amin inseaalh erken diyorlar test için bakalım dayanamadım
Ben şuan ara verdim canım ovulasyon ile deniycem bı.sure. inşallah nasip olur ocak.ayindaSen devam ediyor musun tedaviye canim
İnseaalh kuzum dualarım seninle sende dua et bana olurmuBen şuan ara verdim canım ovulasyon ile deniycem bı.sure. inşallah nasip olur ocak.ayinda
Sağol canım benim, inşallah sende pozitif görürsün kuzuİnseaalh kuzum dualarım seninle sende dua et bana olurmu
İnseaalh canimSağol canım benim, inşallah sende pozitif görürsün kuzu
Amin inseaalhMerhaba. Ben de 2. Aşılamamı oldum. Bugün 8. Gün. Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
Aynen. Öyle destek olalım birbirimize bu zorlu süreç tek atlatilmiyor maglesefBurda herkesin heyecanını paylaşıyor insan beklerkenve bizi en iyi birbirimiz anlıyoruz..
Hadi bakalım güzel olur sonu inşallahbende salı günü ilk aşılamamı oldum 3. günüm bugün bekliyorum :)
Valla fitil çok şartmı bilmiyorum etkisi olır dedi bnm bi ebe arkadaşım ilk hafta düzenli kullandım şimdi biraz salladım inşallah sıkıntı olmazBana doktor herhangi bir ilaç falan vermedi. Burda okuyorum genelde fitil verilmiş. Sonuçta vermesi gerekseydi verirdi dimi ya? Şüphe düştü içime..
İnşallah canımValla fitil çok şartmı bilmiyorum etkisi olır dedi bnm bi ebe arkadaşım ilk hafta düzenli kullandım şimdi biraz salladım inşallah sıkıntı olmaz
Test yaptınız mı acaba merak ettimAynen. Öyle destek olalım birbirimize bu zorlu süreç tek atlatilmiyor maglesef