sabah sabah size bu haberi vermek istemezdim kızlar ama ben adet oldum anlayacağınız 2. aşılamamın sonucu da hüsran ve gözyaşı oldu...
eğer dr.umda izin verirse uzun bir süre dinlenmek ve çocuk meselesini bir süre rafa kaldırmak istiyorum.
inşallah diğer aşılama olan arkadaşlar sizlerden güzel haberler alırız ve bizi sevindirirsiniz.
kızlar benımde asılamam tutmadı cok uzulmedım bıdahakı sefere dıyorum adet ımde basladı hayırlısını dıledım rabbımden hayırlısı buymus.
kızlar benımde asılamam tutmadı cok uzulmedım bıdahakı sefere dıyorum adet ımde basladı hayırlısını dıledım rabbımden hayırlısı buymus.
hayırlısı buymuş demekten başka ne gelirki kızlar elimizden demekki vakti saati dolmamış... benim hiç gücüm kalmadı belki dr.umla konuşup bir süre dinlenebilirim.
ıkınızede gecmıs olsun uzulmetın ve stres yapmayın bılıyorum zor ama dayanmak zorundayız inş bıdahakı sefere olacak
Morgül,GUKUMSER canlarım ne hissettiğinizi biliyorum.Neyseki hepimiz hayırlısını istiyoruz, ve bu nedenle kuvvetli olacağız.
Morgül bende dinleniyorum bu ay canım.Yarama baktırcam bu hafta ve hemen tedavi ettircem onu.Hayat çok ilginç kim derdi ki bunları yaşayacağımızı....
Bunlarda bitecek elbet.
Kızlar sizin kanallarınız ne alemdeydi 2side açıkmıydı?
Ben tek dişi kalmış canavar misaliyim de ondan umudum daha az
Ama bu sitede isteyenlerin bir gün o mutlu sona kavuştuğunu görünce umudum artıyor.
Nazlı bebişler bizimkiler napalım.
sevgılı darkinlıfe sen handı dr. gıdıyorsun bırde asılamanı hangı dr. yapıyor bende adanalıyım ve bılınen bır lab. saglık teknısyenıyım cevap yazarsan belkı yardımcı olabılırım nede olsa bızım halımızden en ıyı bız anlarız kendıne ıyı bak