Aşılama aşılama sonuçlarımız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sabah sabah size bu haberi vermek istemezdim kızlar ama ben adet oldum anlayacağınız 2. aşılamamın sonucu da hüsran ve gözyaşı oldu...
eğer dr.umda izin verirse uzun bir süre dinlenmek ve çocuk meselesini bir süre rafa kaldırmak istiyorum.
inşallah diğer aşılama olan arkadaşlar sizlerden güzel haberler alırız ve bizi sevindirirsiniz.

canımsın canım arkadaşım.büyük bi ümitle açtım hayırlı haberlerini almak için.ama bak hayırlı diyorum.demekki hayırlı zaman bu zaman değilmiş canım.üzülme diycem ama ne kadar etkisiz olduğunu n kadar anlamsız olduğunu ben çok iyi biliyorum.bizim imtihanımızda böyle.elden hiç bişi gelmiyor.dua edip allaha yalvarmaktan allaha sığınmaktan başka.hiç bişi yapamıyoruz tatlım.rabbim sabır versin sağlık versin umutlarımız tükenmesin.doğru zamanda doğru güzellikleri yaşayalım.inanıyorum ki.buaradan sende anne oluyorum diye bağıracaksın.allaha emanet canım arkadaşım.:teselli:

morgül canım seni çok iyi anladığımızı bil, ayni şeyleri yaşadık yaşıyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını versin. zaten ne sığınacak başka yerimiz var ne de diyebilecek sözümüz. aksi takdirde çıldırırdı insan herhalde. kendine dikkat et canım.
bu hafta hem negatif sonuçlarımız 3 oldu. hicran, darkinlife, morgül bakalım haftaya bizim akibetimiz ne olacak.

canim arkadasim inan cok uzuldum aklima ilk iki asilamam geldi ne kadar aglamistim ama elimden bisey gelmedigi icin bundada bir hayir var dedim oturdum ama allahim 3. de nasip etti sanada 3. asilamada nasip edecek belki kim nerden bilebilirki canim!!!umidini sakin kaybetme ve bol bol dua et!!

kızlar benımde asılamam tutmadı cok uzulmedım bıdahakı sefere dıyorum adet ımde basladı hayırlısını dıledım rabbımden hayırlısı buymus.

kızlar benımde asılamam tutmadı cok uzulmedım bıdahakı sefere dıyorum adet ımde basladı hayırlısını dıledım rabbımden hayırlısı buymus.

kızlar ne oldu bize ya. canım benim çok üzülmemene sevindim dediğin gibi hayırlısı buymuş. Allah gönlüne göre versin inşallah. bir dahaki sefere pozitif haberi alırsın umarım.

canım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.üzülmemen çok sevindirici canım.her ay yeni bir umut bizler için.allah yardımcımız olsun.

hayırlısı buymuş demekten başka ne gelirki kızlar elimizden demekki vakti saati dolmamış... benim hiç gücüm kalmadı belki dr.umla konuşup bir süre dinlenebilirim.

MORGÜL CANIM SAKIN ÜZÜLME HAYIRLISI ZAMANI VAR DEMEKKİ DAHA BENDE BİLİYORSUN 3.NÜN SONUCUNU BEKLİYORUM EN GEÇ 6 ARALIKTA REGL OLMAM LAZIM BAKALIM OLMAZSA BENDE SENİN GİBİ DİNLENİCEM ÇOK BUNALDIM BENDE ÇÜNKÜ SENİ ÇOK ÇOK İY ANLIYORUM CANIM BİZİMDE YÜZÜMÜZ GÜLECEK BİRGÜN BEN İNANIYORUM RAABİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZE NASİP EDECEK İNŞALLAH...KENDİNE ÇOK İYİ BAK VE SAKIN KAFANI TAKMA TAMAMMI CANIM...a.s.

hayırlısı buymuş demekten başka ne gelirki kızlar elimizden demekki vakti saati dolmamış... benim hiç gücüm kalmadı belki dr.umla konuşup bir süre dinlenebilirim.

ıkınızede gecmıs olsun uzulmetın ve stres yapmayın bılıyorum zor ama dayanmak zorundayız inş bıdahakı sefere olacak

Morgül,GUKUMSER canlarım ne hissettiğinizi biliyorum.Neyseki hepimiz hayırlısını istiyoruz, ve bu nedenle kuvvetli olacağız.
Morgül bende dinleniyorum bu ay canım.Yarama baktırcam bu hafta ve hemen tedavi ettircem onu.Hayat çok ilginç kim derdi ki bunları yaşayacağımızı....
Bunlarda bitecek elbet.
Kızlar sizin kanallarınız ne alemdeydi 2side açıkmıydı?
Ben tek dişi kalmış canavar misaliyim de ondan umudum daha az
Ama bu sitede isteyenlerin bir gün o mutlu sona kavuştuğunu görünce umudum artıyor.
Nazlı bebişler bizimkiler napalım.

Mecburuz kaldırmaya canım ya napalım.Kısmet ne zamanaysa artık o zamanı bekleyeceğiz.allah fazla bekletmesin inşallah.

Merhaba Beril iyi akşamlar.Kpss ye hazırlanıyomuşsun diğer sayfada okudum hem o hem bebek senin işin daha zormuş canım.Allah işlerini rast getirsin.

sevgılı darkinlıfe sen handı dr. gıdıyorsun bırde asılamanı hangı dr. yapıyor bende adanalıyım ve bılınen bır lab. saglık teknısyenıyım cevap yazarsan belkı yardımcı olabılırım nede olsa bızım halımızden en ıyı bız anlarız kendıne ıyı bak

İyi akşamlar arkadaşlar...kızlar bugün nete girme fırsatım olmadı(misafirim geldiği için) şimdi girebildim...bir bakayım neler var neler yok dedim ki...:1shok:
MORGÜL,canım arkadaşım,bugün kelimelerin bittiği yere geldik ama kimbilebilir ki yarının bize ne getireceğini(ALLAH'TAN BAŞKA)bugün hüzün vardır,gözyaşı vardır ama yarının da nerden bilebilirsin mutluluk olmadığını...bak bu satırlarım sana...haftaya negatif olursa sonucum bana...ve diğer arkadaşlarıma...İNŞAALLAH BİRGÜN BİZ DE ANNE OLACAĞIZ!...
haftaya negatifle başlamıştık öyle devam etti maalesef...hicran,darkinlife,gukumser,derken morgül...üzülmeyelim arkadaşlar diyorum ama ben de şu domates yiyen adam gibi olacağım az sonra:tomato:hayırlısı diyelim herşeyin bir vakti saati varmış...demek ki o vakit bu vakit değilmiş...:teselli:

Adanada başkentte başladım tedaviye ama orda aşılama olmadım.Aşılamamı konyada oldum.Ailem adanada gidince bi daha gideceğim orda Tayfun beye gitmiştik.Sen belki bilirsin Tüp bebekten önce laparoskopi şart mı?

Evet Floret canım ya bizim kısmetimizde yokmuş bu ay demekki.Kadaer yalnız beklerken değil, sonuçlardada bizi ayırmadı.Ama dilerimki yarından itibarendepozitif sonuçlar gelir tekrar.Ne güzeldi geçen hafta ,Zamanın ne getireceğini bilemiyoruz işte.Yalnız dikkat ettiysen bizim pek bi ümidimiz yoktu son günler hissettik demekki olmayacağını.Bazen umutlansakta olacak bi gün elbet.
Hadi senden bekliyoruz o güzel haberi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…