Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya dırım kızı seninle ben bir miyim güzelim? herkesin belirtisi farklı farklı olur önemli olan stres yapmayıp sabırla beklemektir hayırlısı olsun bitanem inşallah güzel haberlerine az kaldı sık dişini....
ohhhh en güzeli rahat ol tabiki bende dört gözle bekliyorum güzel haberlerini canım hadi ikiz ikiz inşallah...
Stres yok kızlar rahat olun neyse haliniz çıkar elbet falınız :))))
a.s.kızlar ben 30 kasımda ikinci aşılamamı yaptırdım. o günden beri hala ağrı çekiyorum.ilk aşılamada bu kadar ağrı çekmemiştim.bugünde kasıklarım çok ağrıdı anlıyamadım acaba adet olucam onun ağrısımı halada hafif hafif ağrı var neyse hayırlısı olsun böyle düşünmek insanı çok yoruyor iyiki sizler varsınız beni ancak sizler anlıyorsunuz. ALLAH hepimize annelik duygusunu tatdırsın.
cnm demesi kolay sende geçtin bu yoldan ama ben sakin gidiyom yanlız şaşırdığım tek şey tüm aşılma yaptıranlar kasık ve bel ağrısından test yaptırmadan 1 yada 2 gün önce durmuş benim 6 gün var ama kasığımda belimd eağrımıyor neden olduki göğüs uçlarım acıyor sadece
arkadaşlar aşılamadan sonraki gün benmden sarı sarı akıntı geldi.yani bugün.karnım ,belim bazen de kasıklarım ağrıyor...bu ağrıları takmıyorum ama bu akıntıda neyin nesi..acaba içeri koyduklaru sperm dışarımı atılıyor....