merhaba arkadaşlar
benden de iyi bir haber yok maalesef. test yaptırmaya fırsat bile vermeden adetim geldi bugün. anne adayadayı olarak kaldım yine adaylığa yükselemedim. aşılama sayfası da böylece kapanmış oldu. tüpbebeği hemen düşünmüyoruz zaten. benden bu kadar. kendinize iyi bakın...
adayadayı ne söylesem ne desem boş.........bu boşluk zaten insanı yiyip bitiren.......Allah bize yıkılmama gücü versin,sabır versin,yaşama sevinci versin........çünkü çok zor hepimiz biliyoruz.......ben daha test yaptırmadım...ne bilim bugünün gelmesini 1 ay boyunca hergün bekledim ama bugün yaptırmadan okul çıkışı eve geldim........kötü sonuç almaktan korkup kaçtım herhalde nereye kadar kaçacaksam.......merhaba arkadaşlar
benden de iyi bir haber yok maalesef. test yaptırmaya fırsat bile vermeden adetim geldi bugün. anne adayadayı olarak kaldım yine adaylığa yükselemedim. aşılama sayfası da böylece kapanmış oldu. tüpbebeği hemen düşünmüyoruz zaten. benden bu kadar. kendinize iyi bakın...
sen çok iyi anlıyorum karamio inan adete yakın dönemde ben sürekli ağlıyordum hissetmiştim olmayacağını ama ağlamamın sebebi hamile kalamamak değildi çok yorulduğum içindi ve adet kanını görmdüğüm anda isyandan çok korkuyordum ama geçti gitti yaşanacak bişey varsa yaşayacağız güzelim. ama ben senin hamiş haberlerini bekliyorum şimdiye kadar adet olman gerekirdi...
çok güzel demişsin meralun allahtan ümit kesilmemeli diye ama insan kendini çok aciz hissediyor her olumsuz sonuçtan sonra ve yılgınlık çöküyor üstüne....
dua edelim birbirimize allahım gücümüzü arttırsın ve her defasında daha bir umutla gidelim tedaviye
Kızlar,bir negatif de benden maalesef...size pozitif diyebilmeyi ne kadar çok isterdim bir bilseniz...2.aşılama da ne yazık ki olmadı...üzülmedim desem yalan olur ama inanın burada bilmem kaçıncı tüp bebek denemesini yapıpta tutmayanları düşünürsek benimki onlara hakaret olurdu herhalde...bir ara sanırım anne olmayı haketmiyorum diye düşünsemde nedense içimdeki ümit ağacının yaprakları yeniden yeşerdi...içimde bir ümit var arkadaşlar!
bana destek olan sizlere özellikle msn arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim...
(Morgül'cüğüm bi ara dellenip de deli deli şeyler düşünmedim zannetme jeyyar)
bu ay da böyle olduk arkadaşcak...yaprak dökümü adeta :1shok:teker teker negatif sonuç haberi verdik...sanırım bir tek karamio kaldı...inş.onun pozitiftir...
Kızlar,bebek meselesi benim için kapanmıştır şimdilik...inanın hem yoruldum,hem yıprandım,hem de sıkıldım...doktora gitmeye bile cesaretim yok şu anda...kimbilir belki birgün kendimi toplarsam tekrar kolları sıvayabilirim...lütfen birbirimiz için dua etmekten ve birbirimize destek olmaktan vazgeçmeyelim...sizleri görmemiş ve bilmiyor olsam da seviyorum...kendinize iyi bakın...inş.günün birinde anne olabilmemiz,anne adaylarının sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları,anne olanların da kuzucuklarından ayrılmamaları DUASIYLA!...a.s