- 6 Kasım 2007
- 173
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar arkadaşlar...kızlar bugün nete girme fırsatım olmadı(misafirim geldiği için) şimdi girebildim...bir bakayım neler var neler yok dedim ki...:1shok:
MORGÜL,canım arkadaşım,bugün kelimelerin bittiği yere geldik ama kimbilebilir ki yarının bize ne getireceğini(ALLAH'TAN BAŞKA)bugün hüzün vardır,gözyaşı vardır ama yarının da nerden bilebilirsin mutluluk olmadığını...bak bu satırlarım sana...haftaya negatif olursa sonucum bana...ve diğer arkadaşlarıma...İNŞAALLAH BİRGÜN BİZ DE ANNE OLACAĞIZ!...
haftaya negatifle başlamıştık öyle devam etti maalesef...hicran,darkinlife,gukumser,derken morgül...üzülmeyelim arkadaşlar diyorum ama ben de şu domates yiyen adam gibi olacağım az sonra:tomato:hayırlısı diyelim herşeyin bir vakti saati varmış...demek ki o vakit bu vakit değilmiş...:teselli:
Adanada başkentte başladım tedaviye ama orda aşılama olmadım.Aşılamamı konyada oldum.Ailem adanada gidince bi daha gideceğim orda Tayfun beye gitmiştik.Sen belki bilirsin Tüp bebekten önce laparoskopi şart mı?
sabah sabah size bu haberi vermek istemezdim kızlar ama ben adet oldum anlayacağınız 2. aşılamamın sonucu da hüsran ve gözyaşı oldu...
eğer dr.umda izin verirse uzun bir süre dinlenmek ve çocuk meselesini bir süre rafa kaldırmak istiyorum.
inşallah diğer aşılama olan arkadaşlar sizlerden güzel haberler alırız ve bizi sevindirirsiniz.
morgül,darkinlife,gükümser üzüldüm aşılamalarınızın tutmadığına inşallah birdahaki sefere olur birdahaki ay inşallah bende dahil olurum aranıza ve hep beraber hamileyiz diye haberlerimizi veririz
inşallah yüzünü güldürecek haberler alırsın neslihancım...
İnşallah canım en kısa zamanda yaşarız bizlerde.Ben bu ay moladayım ihtimal vermiyorum.yarama bakacak adetim bitince doktor.bakalım ne tedavi verecek ona göre artık yola devem ederim.
normalde doktorun dediği gibi pazartesi kan testi yaptıracaktım ama bugün dayanamayıp sabah idrar testi yaptım evde......ve sonuç negatif...silik bile çıkmadı ikinci çizgi..oooooffffffffff olmadı benimki de.........bende testi yapmadan önce kendi kendime silik çıksa bile inanmam..iğneler hcg hormonunu yükseltiyor..iğnenin etkisiyle belki çıkar diyordum...ayyyy ne salağım yaaa....oooffff kızlar içim sıkılıyor resmen..........
normalde doktorun dediği gibi pazartesi kan testi yaptıracaktım ama bugün dayanamayıp sabah idrar testi yaptım evde......ve sonuç negatif...silik bile çıkmadı ikinci çizgi..oooooffffffffff olmadı benimki de.........bende testi yapmadan önce kendi kendime silik çıksa bile inanmam..iğneler hcg hormonunu yükseltiyor..iğnenin etkisiyle belki çıkar diyordum...ayyyy ne salağım yaaa....oooffff kızlar içim sıkılıyor resmen..........
canım benim...üzülme desem üzüleceksin biliyorum ama mümkün olduğu kadar en az üzül o zaman...HİÇ ÜZÜLMEMEN DUASIYLA!a.s.canım hakkımızda hayırlısı olsun moralleri yüksek tutalım gerçi moralini yüksek tutmayı başaran varsa banada öğretsin (ben bir türlü mutlu ve umutlu olamıyorum sanki dünya yıkılmış en altta ben kalmışım gibi hisssediyorum,,allah sonumuzu ii yapsın(amin)