Aşılama aşılama sonuçlarımız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben de hiçbir belirti yok...göğüslerimde hassasiyet falan da yok...of ya yine mi tutmadı acaba? senağlama :a015:

aşılama ile gebe kalan arkadaşlar Allah'ın aşkına sizde ne gibi belirtiler olmuştu bu 10-12 günlük maratonda...yazarsanız çoook sevinirim...

inş.hepimizin aşılama sonucu pozitif olur...sırayla morgül,karamio,benimki(floret),adayadayı ve bir arkadaş daha vardı...sanırım darkinlife...onun da...

benım 23 kasım yanı morgul aynı gun ya sevınecegız yada uzulecegız benım zaman zaman karnımın alt kısmında sancı oluyor bazen evet oldu dıyorum bazende yok beklemek cok zooooor.

aynen benimde gukumser bazen evet hamileyim galiba diyorum bazende bu ayda olmadı diyorum son zamanlar geçmek bilmiyor
inşallah ikimizinde yüzü güler o gün ve arkdan bütün aşılananların......

arkadaşlar umarım aşılamanız tutmuştur.
rüyalarımızın gerçek olması dileğiyle
ben ilk aşılamamı yaptırdım ama malasef olmadı yine deneyeceğim

floret progesteron kullanıyorsan karın ağrısı gaz şikayetleri gögüslerde hassasiyet normal gebelik belirtisi olarak düşünmemeli ama biliyorum her farkı iyiye yormak istiyor insan Allah gönlünüze göre hayırlı nur topları versin

saat 2 de belli olacak demiş ama ses seda yok. inşallah hayırlı bir haber almıştır.

arkadaşlar merhaba pko hastasıyım. yarın rahim filmi çektirdim eğer bir sorun yoksa bende aşılama yapıtracağım bana bilgi verirmisiniz rahim filmi çektiren varmı acıyo diyolar çok korkuyorum aşılama yapılırken de acıyomu ya ben çok korkuyorum bana bilgi verirseniz sevinirim

canım rahim filmi çektirdin mi çektirecek misin? hıı sanırım çektireceksin...kişiden kişiye değişiyor acı olayı rahim filminde...ama aşılamada korkacak bişi yok...sana şimdiden kolay gelsin,hayırlısı olsun...:teselli:

arkadaşlar tekrar düzenlersek,
20 kasım darkinlife
23 kasım morgül-gukumser
26 kasım karamio
27 kasım floret-adayadayı
atladığım var mı?:mymeka:

kasındaki ağrı bence yumurtlama ağrısı,bende kızlar bugün üçüncü aşılamamın sonucunu gördüm yani oldum ve işte gene hüsran ama umarım sizin iyi haberlerinizi alırız

Sanmam canım tutmanın bir işareti olduğunu, ama umarım tuttuğunu da 2 hafta sonra öğreniriz.Bende de bazen oluyor böyle şeyler ama doktorum aydınlatmadı beni malesef
Sana yardımcı olamıyorum.Kızlar beim adetim 22 kasımda bazen 1 gün erken olabiliyor.Ama ben yarın kan testi yaptırcam.Bakalım hayırlısı artık.Bugün biraz ümitsizdim açıkçası.Belirti gibi şeyler yok sayılır.
İnşallah bu ay patlamanın olduğu aylardan biri olur.

merhaba kızlar bende üçüncü aşılamamı oldum bugün veya yarın belli olacaktı ama iki gündür kahverengi leke geliyor çok fazla ağrımda yok öncekiler bayağı şiddetli olmuştu şimdi bunalımdayım hamile olabilirmiyim gerçi değilimdirde bana cevap yazın nolur çok kötüyüm buda olmazsa tüp bebek artık hastane ve ilaçlar beni çok yordu allah herkese yardım etsin

saykal inşallah sadece lekelenmedir canım.... bazen olabiliyor
allahım hepimizin yüzünü güldürsün

kızlar inşallah buay aşılama yaptıran bütün arkadaşların bebişleri tutunurda önümüzdeki ay içinde bana umut olurlar ben bir ay dinlendikten sonra tekrar yaptıracağım.
hepiniz için dua ediyorum

saykal,arkadaşım öncelikle içini ferah tut...belki gebesindir...inş.öylesindir...

kızlar inşallah buay aşılama yaptıran bütün arkadaşların bebişleri tutunurda önümüzdeki ay içinde bana umut olurlar ben bir ay dinlendikten sonra tekrar yaptıracağım.
hepiniz için dua ediyorum

süarcım Allah razı olsun...inş.hepimizinki tutar...yoksa toplu bir şekilde bunalıma girecekmişiz gibi bir his var içimde jeyyar dün de aşılaması belli olup sonucu negatif olan bir arkadaşa çok üzüldüm...Allah sonumuzu hayır etsin.işte şundan istiyoruz ama...

kızlar morgül darkinlife gukumser karamio floret adayadayı inşallah hepiniz aşılamasıda tutmuştur.hpinizin güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorunuz.sakın umudunuzu yitirmeyin yüce mevlam sorunlarımızın çaresini muhakkak vermiştir.
sizin sebebnizde inşallah bu ayki olduğunuz aşılamalarınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…