Aşılama aşılama sonuçlarımız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saol esma'cığım...ne hissedeceğimi bilemiyorum artık...nolur dua et be güzelim...herkesin yüzü gülsün...

canım benim her gece ettiğim dualarda inan gücüm yettiğince dilim döndüğünce hepimiz için dua ediyorum.rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

canim sadece kasiklarim agriyor benim baska belirtim yok su an!:!!! ama 2 gundur goguslerim sisti ve agriyor!!!!

mehay'cım aşılamadan sonra ilk 10 günkü belirtilerin nelerdi? benim hiçbir belirtim yok da...merak ediyorum...

floret canim ilk 1 hafta agrim falan olmadi ama sonra surekli kasik agrisi oldu simdide goguslerde sislik ve agrim var!!!ama herkeste ayni belirtiler olmayabilir canim yani belirti yoktur belki ama hamilesindir:))senin sonuc ne zaman belli olacak kacinci asilamandi bu!!

hicran'dan haber yokmu kızlar yaaa...merak ettim...inşallah sonuç negatif değildir....

ooofffffff ya Allah kimseye dert verip de derman aratmasın...allahım çok şükür canımız sağ,elimiz ayağımız tutuyor ama nolur isteyen hiç kimseyi bebeksiz bırakma...darktan güzel haberler gelir inşallah..........

mehay'cım,2.aşılamam ve nasipse haftaya belli olacak...ah canım walla ağzından bal damlıyor hani demişsin ya belirti yoktur belki ama hamilesindir inş..yaaa...Rabbim çok büyük...

Hepimiz Birbirimiz Için Dua Ediyoruz Karamiocum....
Allahim Bizlere Inşallah Bu Ay Nasip Eder Anneliğe Ilk Adimlarimizi Atmayi

ya karamio hep yazayım diyorum bir türlü yazamadım...kullanıcı resmindeki bebeği eve getirip bir güzel ısıracaksın...jeyyar ayy çok tatlı bakıyor yaa...

bende sonucumdan umutlu değilim içimde en ufak bir kıpırtı dahi yok...
olmadı bu ay da olmadı....

Benim sonucum negatif kızlar kan testi yaptırdım hatta bide adet oldum bi güzel.2 gün erken geldi.

canım sakın uzulme allah ne eylerse guzel eylermıs onunda bır hayrı vardır suan sadece bız goremıyoruz sadece bıdahakı sefere de gec zor bılıyorum ama guclu olman lazım

Benim sonucum negatif kızlar kan testi yaptırdım hatta bide adet oldum bi güzel.2 gün erken geldi.

canim her ne kadar herkes uzulme desede bos biliyorum insanin uzulmemesi elinde degil ama sabir biz kullar icindir canim herseyde bir hayir vardir deyip hayirlisini hayirli zamanda istemek lazim ben hep oyle yaptim olmadigi zaman uzuldum ama hayirlisi olsun dedim ve rabbim sonunda hayirli zaman buymuski verdi sukurler olsun!!!!eminim seninkininde bir zamani var ve olacak!!simdi ne yapmayi dusunuyorsunuz canim tup bebekmi yoksa arami vereceksiniz biraz??

DARKİNLİFE SAKIN ÜZÜLME CANIM İNŞALLAH BİR DAHAKİ SEFERE BEN İNANIYORUM SEN BEN MORGÜL HEPİMİZ GÜZEL HABERLER YAZACAĞIZ İNŞALLAH BİRGÜN BURAYA...BENİMDE 3.AŞILAMAM 6 KASIMDA BELLİ OLACAK BAKALIM AMA MORGÜL GİBİ BENİMDE UMUDUM YOK RABBİM BİZE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHH....a.s.

Arkadaşlar hepinize selam... Yazışmalarınızı ara sıra takip ediyorum. Bende 8 aydır tedavi oluyorum. Belli aralıklarla... Aşılama sırasını bana anlatabilir misiniz? Ne kadar canınız yanıyor?? Bilginizi rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…