Maalesef ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı 4 gün gecikmeli adet oldum. Bugün adetin 3.günü doktora gittin çok şükür kist oluşmamış. O da şaşırdı yumurtalık iyi çalışıyor sperm de iyiydi. Neyse olasılık bunlar dedi. Tüp bebek bile yapsan %40 ihtimalin olacak. Negatif düşünme pozitife odaklan2.aşılama yapacağız bu ay yeniden sizinki de hayırlı uğurlu olsun. Özellikle belirti aramayın inşallah olumlu sonuçlanır. sizin öykünüz nedir
İnşallah sizde güzel haberler alırsınızİnşallah ben pozitifim benim öyküm 1 yıllık evlıyım korunmamamıza rağmen hamile kalamadım doktora gıttık önce sadece folıbol verdı sormak gidişinde hormon testi yapdı hersey gayet güzeldi tüplerime bakıldı onlarda açık herhangıbı bir problem yoktu eşimin sperm sayısında bı problem yoktu sadece ileri hızında bıraz dusukluk vardı ben eşime ılac verdı aşılamaya başlamadan bana klomen,omepa q10 ve folıbol kullandım ama onunlada hamıle kalamadım yumurtalarım yeterınce büyüyüp çatlamasına rağmen doktorum aşılama yapıcaz dedı ıgne kullanmaya başladım gonal-f,cetrotide,ovitrelle bu iğneleri kullandım dün çatlatma ıgnesını aşılama yapılmadan 36 saat önce vuruldum esımden sperm alınıp yıkandı yıkandıktan sonra 19 milyon sperm sayıs elde edildi ıleri hız hareketi 97 idi aşılama 5 dk falan sürdü 20 25 dk yattım sonra eve gonderıldım 21 nısana kadar adet olmazsan 21 inde test yapıcam aşılamadan 1-2 cı günü ilişkiye gırılcek dedi doktorum Protestan ve folıbol kullanmaya devam edıyorum inşallah güzel sonuçlar alırım Allah’ın izniyle benım hikayemde böyle
Ay hadi inş güzel sonuçlansınİnşallah ben pozitifim benim öyküm 1 yıllık evlıyım korunmamamıza rağmen hamile kalamadım doktora gıttık önce sadece folıbol verdı sormak gidişinde hormon testi yapdı hersey gayet güzeldi tüplerime bakıldı onlarda açık herhangıbı bir problem yoktu eşimin sperm sayısında bı problem yoktu sadece ileri hızında bıraz dusukluk vardı ben eşime ılac verdı aşılamaya başlamadan bana klomen,omepa q10 ve folıbol kullandım ama onunlada hamıle kalamadım yumurtalarım yeterınce büyüyüp çatlamasına rağmen doktorum aşılama yapıcaz dedı ıgne kullanmaya başladım gonal-f,cetrotide,ovitrelle bu iğneleri kullandım dün çatlatma ıgnesını aşılama yapılmadan 36 saat önce vuruldum esımden sperm alınıp yıkandı yıkandıktan sonra 19 milyon sperm sayıs elde edildi ıleri hız hareketi 97 idi aşılama 5 dk falan sürdü 20 25 dk yattım sonra eve gonderıldım 21 nısana kadar adet olmazsan 21 inde test yapıcam aşılamadan 1-2 cı günü ilişkiye gırılcek dedi doktorum Protestan ve folıbol kullanmaya devam edıyorum inşallah güzel sonuçlar alırım Allah’ın izniyle benım hikayemde böyle
Ay hadi inş güzel sonuçlansınBenim eşimin de ileri hız biraz düşüktü ama doktor 5 milyon üzeri oldu mu sorun yok işlem için demişti. Sizin kaç yumurta elde edildi peki ve büyüklüğ
Toplam 4 yumurtaydı aşılama Günü toplam kaç yumurtaya ulaştığını sormadım benAy hadi inş güzel sonuçlansınBenim eşimin de ileri hız biraz düşüktü ama doktor 5 milyon üzeri oldu mu sorun yok işlem için demişti. Sizin kaç yumurta elde edildi peki ve büyüklüğü ne kadardı?
3 gün varsa günde 1.5 mm osla en küçüğü bile 18-19 mm olmuştur. Benim de öncesinden bakıp, işlem günü bakmamıştı. Peki aşılama günü akşamı da önerdi nş ilişki. Yoksa ertesi günden mi olsun dediToplam 4 yumurtaydı aşılama Günü toplam kaç yumurtaya ulaştığını sormadım ben
Dün aşılama yapıldı ilişki olmadın dedı bugün ve yarın ilişki önerdi bide sabah 1 akşam 1 Protestan kullan dedı ama progectan bas donmesı uyku çok yapıyor3 gün varsa günde 1.5 mm osla en küçüğü bile 18-19 mm olmuştur. Benim de öncesinden bakıp, işlem günü bakmamıştı. Peki aşılama günü akşamı da önerdi nş ilişki. Yoksa ertesi günden mi olsun dedi
Evet ya maalesef öyle. Fitil olarak da kullanabilirsiniz. Ağızdan alındığında sistemi etkisi daha yoğun olduğu için uyku hali meydana geliyorDün aşılama yapıldı ilişki olmadın dedı bugün ve yarın ilişki önerdi bide sabah 1 akşam 1 Protestan kullan dedı ama progectan bas donmesı uyku çok yapıyor
Doktorum içmemi soyledı o yüzden fıtıl olarak kullanamıyorumEvet ya maalesef öyle. Fitil olarak da kullanabilirsiniz. Ağızdan alındığında sistemi etkisi daha yoğun olduğu için uyku hali meydana geliyor
O zaman yallah bismillah diyip gözleri yumun içerekDoktorum içmemi soyledı o yüzden fıtıl olarak kullanamıyorum
Öyle yapıyorum bıde uyku ve bas donmesı yapmasa çok güzel olucakO zaman yallah bismillah diyip gözleri yumun içerek
Canım tutmadı maalesef tüp bebek ile ilgili görüşmeye geldim inşallah sizin tutar Allah ım gönlünüze göre versin inşallahTüm dualarım seninle rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah bekliyoruz haberlerini
Teşekkür ediyorum rabbim hakkımızda hayırlıolanı nasip etsin.Canım tutmadı maalesef tüp bebek ile ilgili görüşmeye geldim inşallah sizin tutar Allah ım gönlünüze göre versin inşallah
Benim adetten önce olurdu aşılama yaptığım ay da oldu tutmadığını anladım ve sonra adet oldum. İnşallah sizin ki hayra alamettir olumlu olduğunu söyleyen de var çünküKızlar aşılamanın 10 günü süt kesiği gibi alıntım var başına gelen var mı?
Benimde adetten önce olurdu. Önceki aşılamda da oldu ve sonrasında adet oldum. Neye işaret bilemiyorum. Kimisi mantar belirtisi diyor kimisi hamilelik belirtisi diyor. Sürekli muayne olan birisiyim. Doktorum hiç mantardan bahsetmedi. Neden oluyor bilmiyorumBenim adetten önce olurdu aşılama yaptığım ay da oldu tutmadığını anladım ve sonra adet oldum. İnşallah sizin ki hayra alamettir olumlu olduğunu söyleyen de var çünkü
Benim önceden gelmezdi kiBenim adetten önce olurdu aşılama yaptığım ay da oldu tutmadığını anladım ve sonra adet oldum. İnşallah sizin ki hayra alamettir olumlu olduğunu söyleyen de var çünkü
Canım bende bide intihap var travazol krem kullandım ondan heraldeBenimde adetten önce olurdu. Önceki aşılamda da oldu ve sonrasında adet oldum. Neye işaret bilemiyorum. Kimisi mantar belirtisi diyor kimisi hamilelik belirtisi diyor. Sürekli muayne olan birisiyim. Doktorum hiç mantardan bahsetmedi. Neden oluyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?