Senin sorunun var mı asilsmsn tutmadıBenimde adetten önce olurdu. Önceki aşılamda da oldu ve sonrasında adet oldum. Neye işaret bilemiyorum. Kimisi mantar belirtisi diyor kimisi hamilelik belirtisi diyor. Sürekli muayne olan birisiyim. Doktorum hiç mantardan bahsetmedi. Neden oluyor bilmiyorum
Miktarı ne kadar dı seninkininBenim adetten önce olurdu aşılama yaptığım ay da oldu tutmadığını anladım ve sonra adet oldum. İnşallah sizin ki hayra alamettir olumlu olduğunu söyleyen de var çünkü
Mantarda akıntı sürekli ve kokulu olur. Ancak olağan adet öncesi süt kesiği akıntı az miktarda beyaz ve kokusuzdur. Ben öyle ayırt ediyorum :)Benimde adetten önce olurdu. Önceki aşılamda da oldu ve sonrasında adet oldum. Neye işaret bilemiyorum. Kimisi mantar belirtisi diyor kimisi hamilelik belirtisi diyor. Sürekli muayne olan birisiyim. Doktorum hiç mantardan bahsetmedi. Neden oluyor bilmiyorum
Nohut büyüklüğünü geçmezdi. Ve dediğim gibi sürekli değil adete yaklaştıkça gün be gün olurduMiktarı ne kadar dı seninkinin
Nasipte varsa tutmuştur canım yoksa yok satenMantarda akıntı sürekli ve kokulu olur. Ancak olağan adet öncesi süt kesiği akıntı az miktarda beyaz ve kokusuzdur. Ben öyle ayırt ediyorum :)
Hayırlısı olsun inşallah yarın tam 11 günü kanda çıkar mı?Nohut büyüklüğünü geçmezdi. Ve dediğim gibi sürekli değil adete yaklaştıkça gün be gün olurdu
Aynen öyle. Ama koşullamayın kendinizi her iki ihtimale de. Rahat bırakmaya çalışın bedeninizi inşallah hayırlısıyla sonuçlansınNasipte varsa tutmuştur canım yoksa yok saten
Sen ikinci asilamayimi yaptırıon canımAynen öyle. Ama koşullamayın kendinizi her iki ihtimale de. Rahat bırakmaya çalışın bedeninizi inşallah hayırlısıyla sonuçlansın
11 rinci gün kanda çıkar mıAynen öyle. Ama koşullamayın kendinizi her iki ihtimale de. Rahat bırakmaya çalışın bedeninizi inşallah hayırlısıyla sonuçlansın
2.yi Yaptıracağım bu ay. Adetimin 4.günündeyimSen ikinci asilamayimi yaptırıon canım
%70 çıkar.11 rinci gün kanda çıkar mı
İnşallah canım benim tutar dualarım seninle2.yi Yaptıracağım bu ay. Adetimin 4.günündeyim
Şimdi erken gebelik testi yapsam çıkar mı%70 çıkar.
Adete kaç gün var pekiŞimdi erken gebelik testi yapsam çıkar mı
6 günAdete kaç gün var peki
O zaman erken gebelik testi ile çıkar
Tmm canım yapıp geliomO zaman erken gebelik testi ile çıkar
Sonucunuzu ben de merak ettim şimdi, bekliyorum siziTmm canım yapıp geliom
Pcos var sadece. Aşılama zaten yüzde 14 tutma ihtimali olan bir yöntem. Ama şuan da aşılamanın bekleme sürecindeyim.Senin sorunun var mı asilsmsn tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?