-
- Konu Sahibi Zzeyynneppp
AminnnnnAminn insaAllah sizde güzel çift çizgileri pozitifleri görüp kucağınıza alırsınız mucizenizi
Size, bana ve tüm hasretle bekleyenlere insaAllah çookça aminnnİnşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı mucizelerimizle müjdeleniriz hep birlikte güzel sonuçlar alırız
Belirtilerinizden kendi yaşadıklarımı görüyorum testinizde de gölge var gördüğüm kadarıyla
İnşallah en güzel şekilde gelir sizinde meleğiniz kucağınıza almak nasip olur çokça amiiinn
Zeynep senin ilk asilama miSize, bana ve tüm hasretle bekleyenlere insaAllah çookça aminnn
Merhaba canım benim de 7. Günüm inan hiç belirti yok dediğin seeyler belki başka sebeple olmuştur, başka belirti var miMerhabalar hanımlar benim bugün 7 günüm aşılamadan sonra sabah uyandığımda saat 11 12 ye kadar baş dönmem vardı mide bulantım vardı normalde ben açken böyle oluyorum ama kahvaltımı da yapmiştım tansiyorunumu ölçtüm 9a 5 çıktı başka da birşey yok sizce normal mi ya da beynim beni mi kandırıyor ?
Hayır 2. Aşılamam ama ilkinde aşılamanın yapıldığı gün cok kanamam olmuştu ve hiçbir belirtim olmamıştıZeynep senin ilk asilama mi
Geçmiş olsun canım tansiyonun düşük çıkmış baya 7. Gun daha çok erken belirtiler için ama acaba başka birseyden dolayı düşmüş olabilir mi tamsiyonun bu arada hayırlı olsun inşallah güzel pozitif sonuçlar alırsınMerhabalar hanımlar benim bugün 7 günüm aşılamadan sonra sabah uyandığımda saat 11 12 ye kadar baş dönmem vardı mide bulantım vardı normalde ben açken böyle oluyorum ama kahvaltımı da yapmiştım tansiyorunumu ölçtüm 9a 5 çıktı başka da birşey yok sizce normal mi ya da beynim beni mi kandırıyor ?
Yok gibi kendimi bile dinleyemiyorum ki umut olur diye göğsüm de elledikçe hassasiyet var bir de aşırı yeme isteği sabahtan beri kaç sefer ağzıma bir şeyler tıktık inan sayamadımMerhaba canım benim de 7. Günüm inan hiç belirti yok dediğin seeyler belki başka sebeple olmuştur, başka belirti var mi
Ay inşallah yaaaGeçmiş olsun canım tansiyonun düşük çıkmış baya 7. Gun daha çok erken belirtiler için ama acaba başka birseyden dolayı düşmüş olabilir mi tamsiyonun bu arada hayırlı olsun inşallah güzel pozitif sonuçlar alırsın
Çokkça aminn insaAlahhAy inşallah yaaabu ayın 18 i evlilik yıl dönümüm inşallah olumlu sonuç alırım benim gibi bekleyen herkes de
Ederim canım sen nasılsın ne yaptı. Kan vermedin miÇokkça aminn insaAlahhhaberdar edin bizi de merak ederiz
Yarın kan vericem ben bugün geçti sağlık ocağının saati acilde de beta'ya bakmıyorlar burdaEderim canım sen nasılsın ne yaptı. Kan vermedin mi
Zeynepcim inşallah o çizgi pozitif çizgisidir tüm gün senin için dua edeceğim rabbim sevindirsin mutlaka haber et merakla bekliyor olacağımYarın kan vericem ben bugün geçti sağlık ocağının saati acilde de beta'ya bakmıyorlar burda
Merhaba sizin belirtileriniz neydi kaçıncı gündesinizİnşallah olumlu sonuç alır alırsın yaamutlaka bizimle paylaş olur mu ? Bir de bu zaman kadar belirtilerin var mıydı varsa neler di biliyorum çok soru sordum ama kusura bakma
Ben elendimm az önce şuan ne söyliyim bilemiyorum o kadar üzgünüm kiiiZeynepcim inşallah o çizgi pozitif çizgisidir tüm gün senin için dua edeceğim rabbim sevindirsin mutlaka haber et merakla bekliyor olacağımbenim de beklenen regl tarihim 17si ama kan vermeyi de test yapmayı da düşünmüyorum regl günüm geçerse öyle yaparım
Bende sıkıntı yoktu eşimde sayıda ve morfoloji de düşüklük var o yüzden aşılama denedik 2 sefer 2. si de olumsuz oldu..Kızlar bir de aşılama için sebebiniz neydi eşiniz de yada sizde bir sağlık problemi çıktı mı
Ay sen öyle yazınca ben de sevinmiştim çok üzüldüm şuan... Regl mi oldun, o zaman neden çift çizgi çıktı ya şaka gibiBende sıkıntı yoktu eşimde sayıda ve morfoloji de düşüklük var o yüzden aşılama denedik 2 sefer 2. si de olumsuz oldu..
Ben 7m gündeyim bugün tansiyorunum falan düşük çıktı baş dönmesi mide bulantısı falan var dı. Normalde bir sorun yok dediler bana 1 ay pcos dedi diğer ay öyle bişey yok dedi başka doktor eşimin yıkamadan sonra değeri duşuk çıktı sadeceMerhaba sizin belirtileriniz neydi kaçıncı gündesiniz