Hayırlı olsun canım inşallah hepimize pozitifleri görüp tamamına erdirsin rabbim
Benim ilk aşılamada ilk gunden beri kasık ağrım bel ağrım olmuştu 8. günden itibaren mide bulantısı başlamıştı ama istifra yoktu uyku hali baş ağrısı hepsi fazlasıyla vardı 12.gun test yaptım 43 ile pozitif iki gün arayla artış da oldu cuma kese için gidecektim doktora pazartesi tekrar kan testi yapmamı istedi doktorum keseye gidemeden düşük olduğunu öğrendim
6 yılın sonunda ilk gebeligimdi 4 haftalikken düşükle sonuçlandı ama çok güzel bı duyguydu rabbim herkese nasip etsin inşallah ama tamamına erdirsin
İkinci aşılama belirti de yoktu gebelikte şimdi tüp bebeğe başlayacaz adetimle umarım mucizemiz israrlarimiza dayanamayıp gelir biran önce anne olmak isteyen herkes her zaman dualarimda sizinde gönlünüze göre olsun hersey
Bu arada doktorlar normale dönün diyor ama yatın dinlenin gebesiniz ve düşük tehlikesi var gibi düşünün sadece yemeğe ve lavaboya kalkın hicbisey sizden önemli değil ben hiç yatağımdan kalkmamiştim duşu bile kollarımı kaldırmadan ayakta alıp çıktım