-
- Konu Sahibi Zzeyynneppp
Nasıl yaa ama test nasıl çıktı o zman regl mı oldun yaaaaBen elendimm az önce şuan ne söyliyim bilemiyorum o kadar üzgünüm kiiiçok umutluydum bu ay çok güzel ilerlemişti bütün süreç ama nasip değilmiş demekki. İnsanın içi aglarken nasip değilmiş yazması da çok zor oluyor buraya . Arkadaşlarım ben negatif sonuçlandım ama insaAllah sizler çok güzel pozitif haberler alırsınız sonra da bebeklerinizi kucaklarınıza sağ salim alırsınız çookça aminn
Regl oldum once acaba yerleşme kanamasi mi ki dedim sadece peceteye gelen cok acik pembeydi ama kirmiziya cevirdi kendiniAy sen öyle yazınca ben de sevinmiştim çok üzüldüm şuan... Regl mi oldun, o zaman neden çift çizgi çıktı ya şaka gibi
Evet regl oldum umutlandiktan sonra boyle görünce çok daha fazla üzüldüm şuan cok ümidim vardı bu ayNasıl yaa ama test nasıl çıktı o zman regl mı oldun yaaaa
Benimde transfer sonrası 4.günüm bugün ama hiç olumlu düşünemiyorum çünkü rosi yöntemi ile embriyo yapıldıEvet regl oldum umutlandiktan sonra boyle görünce çok daha fazla üzüldüm şuan cok ümidim vardı bu ay
Yaaa ikinci çizgi üzerine o bile kandırmışEvet regl oldum umutlandiktan sonra boyle görünce çok daha fazla üzüldüm şuan cok ümidim vardı bu ay
2.aşılama da olmadı eşimde sayı hız ve morfoloji de sıkıntı var bizde bundan sonra tüp bebeğe geçicez. Sakın olumsuz düşünüp umutsuz olmayın olmayanları olduran Rabbimiz var insaAllah çok güzel sonuçlar alırsınız ağlamalarınız mutluluktan olur Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınBenimde transfer sonrası 4.günüm bugün ama hiç olumlu düşünemiyorum çünkü rosi yöntemi ile embriyo yapıldıçok üzüldüm sizin içinde en kısa sürede Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah ya
İnşallah ümitsiz olmayın Rabbim verecek olduğu zaman dagın basında verir derler eskiler Rabbime tevekkül olunBenimde transfer sonrası 4.günüm bugün ama hiç olumlu düşünemiyorum çünkü rosi yöntemi ile embriyo yapıldıçok üzüldüm sizin içinde en kısa sürede Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah ya
4. Senemiz ilk evlendiğimizden beri istiyoruz bizimle ve bizden sonra evlenen ve hatta biz istemiyoruz diyen herkesin çocukları oldu Allahım hepsini sağlıklı uzun ömürler versin ama öyle çok üzülüyorum ki severken bile gozlerim doluyor kıskanmak değil asla çok farklı bir his yaşamayan anlayamıyor maalesef kiYaaa ikinci çizgi üzerine o bile kandırmışcanım yaa lütfen üzülme lütfen yaa biliyorum elde değil ama lütfen sıkma canını ay şu an benmişim gibi gözlerim doldu Rabbim görüyor ona tevekkül et
İnsaAllahİnşallah ümitsiz olmayın Rabbim verecek olduğu zaman dagın basında verir derler eskiler Rabbime tevekkül olun
Yaaa4. Senemiz ilk evlendiğimizden beri istiyoruz bizimle ve bizden sonra evlenen ve hatta biz istemiyoruz diyen herkesin çocukları oldu Allahım hepsini sağlıklı uzun ömürler versin ama öyle çok üzülüyorum ki severken bile gozlerim doluyor kıskanmak değil asla çok farklı bir his yaşamayan anlayamıyor maalesef kibide paylasamiyoruz bu şekilde e hadi siz ne zaman çocuk yapicaksiniz cok beklettiniz gibi seyler soyluyorlar bilmeden kalbim paramparça oluyor
Canım benim üzülüyorsun üzülme diyemiyorum çünkü hepimizin ortak noktası bu birbirimizi hiç tanımadığımız halde derinden hissediyoruz duygularımızı. Rabbimin bir bildiği vardır gecikiyorsa güzelleşiyordur demek ki miniğin doğru zamanı bekliyor umarım en kısa zamanda Allahım bütün güzel duyguları yaşamayı nasip etsin çok içten kucaklıyorum seniBen elendimm az önce şuan ne söyliyim bilemiyorum o kadar üzgünüm kiiiçok umutluydum bu ay çok güzel ilerlemişti bütün süreç ama nasip değilmiş demekki. İnsanın içi aglarken nasip değilmiş yazması da çok zor oluyor buraya . Arkadaşlarım ben negatif sonuçlandım ama insaAllah sizler çok güzel pozitif haberler alırsınız sonra da bebeklerinizi kucaklarınıza sağ salim alırsınız çookça aminn
Ağzı olan her patavatsız konuşuyor maalesef öyle ayarsız insanlar hepimizin hayatında var rabbim içimizde ki sıkıntıya ferahlık versin sabır versin, umut olur mu bilmiyorum ama en yakın arkadaşımda 5 sene bekledi tedavilerle aşılamayla uğraştı olmadı hatta sizin hiç çocuğunuz olmaz boşa uğraşıyorsunuz dendi ikisinde de büyük sorunlar vardı pes etmedi 2. Tüp bebeğinde oğlunu aldı kucağına mucize gibi bişeydi şimdi 1 aylık oldu bile aynı apartmanda oturuyoruz her gün gidiyorum kuzumu görmeye çok bekletti hepimizi ama değdi4. Senemiz ilk evlendiğimizden beri istiyoruz bizimle ve bizden sonra evlenen ve hatta biz istemiyoruz diyen herkesin çocukları oldu Allahım hepsini sağlıklı uzun ömürler versin ama öyle çok üzülüyorum ki severken bile gozlerim doluyor kıskanmak değil asla çok farklı bir his yaşamayan anlayamıyor maalesef kibide paylasamiyoruz bu şekilde e hadi siz ne zaman çocuk yapicaksiniz cok beklettiniz gibi seyler soyluyorlar bilmeden kalbim paramparça
oluyor
İlk aşılamanız mıBen 7m gündeyim bugün tansiyorunum falan düşük çıktı baş dönmesi mide bulantısı falan var dı. Normalde bir sorun yok dediler bana 1 ay pcos dedi diğer ay öyle bişey yok dedi başka doktor eşimin yıkamadan sonra değeri duşuk çıktı sadece
Evet ilkİlk aşılamanız mı
İnşallah pozitif sonuç alırsınız, alırız hep birlikteEvet ilk
Aminnnnn inşallahİnşallah pozitif sonuç alırsınız, alırız hep birlikte
Hayırlısı olsun hakkınızda umudunuzu kaybetmeyin rabbim içinize ferahlık versin en kısa zamanda anne olmayı nasip etsinTest yaptım koca bir tek çizgiinşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız
Teşekkür ederim inşallah en kısa sürede size de nasip ederHayırlısı olsun hakkınızda umudunuzu kaybetmeyin rabbim içinize ferahlık versin en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin