Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımm sen şuanda hamile misin
Evet canım kucağımıza da almak nasip kısmet olursa aşılamayı yaptırdığımda ilk buraya yazdım sizlerden tavsiye almak için senin hamileliğini gördüğümde neden olmasın diye umutlanmıştım ama daha sonra yaşadıklarını da okuyunca korkmuyor değilim hamilelik sevincimi yaşayamıyorum bişey olacak diye.. sen de üzülme canım elinde değil biliyorum ama vardır bunda da bir hayır:nazar:

Evet canım kucağımıza da almak nasip kısmet olursa aşılamayı yaptırdığımda ilk buraya yazdım sizlerden tavsiye almak için senin hamileliğini gördüğümde neden olmasın diye umutlanmıştım ama daha sonra yaşadıklarını da okuyunca korkmuyor değilim hamilelik sevincimi yaşayamıyorum bişey olacak diye.. sen de üzülme canım elinde değil biliyorum ama vardır bunda da bir hayır:nazar:
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımm benimm darısı bizlerin başına olur inşallah...ben hem çok umutluyum hemde çok korkuyorum canımm..kimyasal gebelikten genetik değilse daha sonraki gebelikler sağlıklı bir şekilde oluyormuş canımm inşallah bizimde öyle olur Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah bu güzel mucizeyi...şuan kaç haftalıksın canımm :nazar:

melike222 Amin canım çok sağol :KK24:en kısa zamanda size de nasip olsun inş. genetik değildir birdaha ki sağlıklı olur 4+6 1 hafta sonra karından ultrason ile bakabiliriz denildi bakalım 28inde falan gideceğiz sanırım inş görmek nasip olur. Bana da ilk test yaptırdığımda kimyasal olabilir düşük değer biraz deyince çok korkmuştum çok kötü bi duygu insanın sevinci bile kursağında kalıyor RABBİM bir daha yaşatmasın böyle duygular hiç birimize..:nazar::110::emir_bebek: en kısa zaman da kucaklarımızı doldursun inş.

çok şükür dün akşam gördük 5. haftada ve vajinal ultrasonda ama kanamalarım var dünde kırmızı geldi çok korktum doktor kırmızı iyi değil diyor ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş özellikle tedaviyle olan gebeliklerde pazartesi gidicez tekrar o zamana kadar tekrar gelirse kırmızı rapor vericekmiş :KK43: kahverengi sürekli var zaten hep tedirginim doktorda kızdı böyle yapma dokuz ay işkence olur dedi rızkı varsa gelicek emin ol diyor ama elimde değil en azından kanama dursa...
canımmm nasıl gidiyor hamileliğin inşallah yotur bi problem Allah meleğini korusunn..:nazar:

melike222 Amin canım çok sağol :KK24:en kısa zamanda size de nasip olsun inş. genetik değildir birdaha ki sağlıklı olur 4+6 1 hafta sonra karından ultrason ile bakabiliriz denildi bakalım 28inde falan gideceğiz sanırım inş görmek nasip olur. Bana da ilk test yaptırdığımda kimyasal olabilir düşük değer biraz deyince çok korkmuştum çok kötü bi duygu insanın sevinci bile kursağında kalıyor RABBİM bir daha yaşatmasın böyle duygular hiç birimize..:nazar::110::emir_bebek: en kısa zaman da kucaklarımızı doldursun inş.
amin canımm inşallah umudunu hiç yitirme Rabbim korusun sizleri..inşalah sağlıklı bir şekilde olur sağ salim kucağına alırsın biraz önceki yazında görmüştüm hiç korkma canım benim 12.günde değerim 18 di 13.günde 38 di galiba yanlış hatırmayıyorsam daha yeni olduğu için değerler o şekilde oluyo için rahat etsin istiyorsan takip etmek için 2 güne bir test yaptır :nazar::emir_bebek:

Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımm benimm darısı bizlerin başına olur inşallah...ben hem çok umutluyum hemde çok korkuyorum canımm..kimyasal gebelikten genetik değilse daha sonraki gebelikler sağlıklı bir şekilde oluyormuş canımm inşallah bizimde öyle olur Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah bu güzel mucizeyi...şuan kaç haftalıksın canımm :nazar:
Amin canım çok sağol :KK24:en kısa zamanda size de nasip olsun inş. genetik değildir birdaha ki sağlıklı olur 4+6 1 hafta sonra karından ultrason ile bakabiliriz denildi bakalım 28inde falan gideceğiz sanırım inş görmek nasip olur. Bana da ilk test yaptırdığımda kimyasal olabilir düşük değer biraz deyince çok korkmuştum çok kötü bi duygu insanın sevinci bile kursağında kalıyor RABBİM bir daha yaşatmasın böyle duygular hiç birimize..:nazar::110::emir_bebek: en kısa zaman da kucaklarımızı doldursun inş.

battaniye örüyordum canım hani tv falan izlerken dize örteyim diye. dün ip aldım bebek elbisesi başladım ne de olsa bebişler gelecek diye :)
Ayy cok guzel cnm ya bisey dicem simmdi benim yumurtlama gununden bir gun ve iki gun once iliski oldu iki gun ust ustte tabi bu iliski bebek olmasi icin degildi aklimin ucundan gecmedi. Bir sonra yumurtam catladi ve esim de sabah goreve gitti sence tutma sansi varmi sadece o iki gun oldu baska yok

Merhaba cnm büyük ihtimalle hamılesın bende 14. gün gittin 44,52 cıktı 15.gün gittim 46,60 cıktı hamıleyım cok sukur benımde 2,asılamam senın kacıncı ?
Merhaba canım ne durumdasın merak ettim görünmüyorsun

canım şimdi gördüm negatif olmuş aşılaman çok üzüldüm gerçekten. benm adetmde öyle olmuştu acaba benmki de mi çatlamadı canım ya bilemedim bak ben şimdi. bendede beyaz kocaman parçalar düşüyordu. 3 gün o kadar ağrılı oldu ki. simsiyah çamur gibiydi. aşılamadan 2 gün önce bakıldı ama aşılama günü bana da ultrasonla bakılmadı. benimde aklım karıştı şuan doktoru değiştirmeliyim sanırım
off ya benimde ilkaşılamam 18 ekimde oldu biryerde daha okudum aşılamayı ultrasonla bakmadan yaptılar, yani perş. günü konrole gittim, cumartesi aşılama dediler akşamına çatlatma iğnesini oldum,cumartesi gittiğimnde kontrol etmeden direkt aşılama uyguladılar.moralim bozuldu şimdi hiç bakmadılar yumurtalara felan.

Tatlim ben tam adet oldum sayilmaz camur gibi siyah biseydi cok koyuydu az az oldu bazen kasiklarim agriyor yineve doktorumu tabiki de degistiriyorum asilama gunu bakmasi mazimdi yumurta catlamadiysa biz bor igne daha vurunmaliydik
işte aynen aşılama günü hiç bakılmadan direkt aşılama yapıldı.

sadece aşılamayı yaptıktan sonra eşimin test değerlerini söyledi oda 1 gunluk cinsel perhizle verilen örnekti. sonuçalrına bakarmısınız,?
10390428_10205427029623539_9193776248598841643_n (1).jpg
10710898_10205427032463610_7677873598916962221_n.jpg

off ya benimde ilkaşılamam 18 ekimde oldu biryerde daha okudum aşılamayı ultrasonla bakmadan yaptılar, yani perş. günü konrole gittim, cumartesi aşılama dediler akşamına çatlatma iğnesini oldum,cumartesi gittiğimnde kontrol etmeden direkt aşılama uyguladılar.moralim bozuldu şimdi hiç bakmadılar yumurtalara felan.

moralini hiç bozma bendede aynısını yaptılar ben özellikle sordum aşılamadan önce özellikle bakmıyoruz çünkü her hangi bir jel vs gibi yabancı etkenler oraya gitmesin diye bakmıyoruz dedi bana doktorum

ayrıca ilk aşılamamda hamile kalmış biri olarak kızlar lütfen ama lütfen kendinizi dinlemeyin
ben aşılamamdan bi gün sora tarkan konserine gittim deli gibi hopladım zıpladım eğlendim
belim deli gibi ağrıdı ilk 3 gün ilaçlar yapıyo heralde dedim
sora göğüslerim hassaslaştı hastalancam heralde dedim
inanın her dk kendimi dinlemedim
olumlu olun siz olumlu olursanız bebişinizde sizinle birlikte umutlu olacaktır. hissedecektir
aşılamada rahat olun gülün eğlenin yakınınız olsun yanınızda stres yapmayın doktorunuza güvenin
olmazsa başka yerlerde deneyin
yine diyorum kendinizi çok dinlemeyin umursamaz olun mutlaka bi meşgaleniz olsun onu düşünmeyin
ben aşılamamın 12. günü öğrendim inş hepiniz çoook güzel haberler alırsınız bu ay dualarım sizinle :nazar:

moralini hiç bozma bendede aynısını yaptılar ben özellikle sordum aşılamadan önce özellikle bakmıyoruz çünkü her hangi bir jel vs gibi yabancı etkenler oraya gitmesin diye bakmıyoruz dedi bana doktorum

ayrıca ilk aşılamamda hamile kalmış biri olarak kızlar lütfen ama lütfen kendinizi dinlemeyin
ben aşılamamdan bi gün sora tarkan konserine gittim deli gibi hopladım zıpladım eğlendim
belim deli gibi ağrıdı ilk 3 gün ilaçlar yapıyo heralde dedim
sora göğüslerim hassaslaştı hastalancam heralde dedim
inanın her dk kendimi dinlemedim
olumlu olun siz olumlu olursanız bebişinizde sizinle birlikte umutlu olacaktır. hissedecektir
aşılamada rahat olun gülün eğlenin yakınınız olsun yanınızda stres yapmayın doktorunuza güvenin
olmazsa başka yerlerde deneyin
yine diyorum kendinizi çok dinlemeyin umursamaz olun mutlaka bi meşgaleniz olsun onu düşünmeyin
ben aşılamamın 12. günü öğrendim inş hepiniz çoook güzel haberler alırsınız bu ay dualarım sizinle :nazar:
teşekkürler canım,

SLM canım bende arkadaşımıza katılıyorum bakmıyorlar zaten yumurtalara bende de öyle olmuştu birde okuduklarımda hep aşılama saatinden bahsetmişlerdi bende ondan çok korkmustum niye bu kadar geç diye benim cuma günü çatlatma iğnesi olmuş pazartesi de aşılama yapılmıştı ama dr güvenilir olduktan sonra onlar mutlaka birşeyi ayarlıyorlar zaten için rahat olsun o konuda inş. tutunur sana bebeğin...:nazar:

Merhaba canım ne durumdasın merak ettim görünmüyorsun

merhaba cnm ıyım teşekkür ederım sen nasılsın ben suan 6 haftalık oldum gectıgımız persembe gunu kesecıgım olusmustu ayın 27 sındede kalp atıslarını dınleyecegız ınsallah hayırlısı ıle..

Çok sevindim canım bende iyiyim çok şükür bana da hersey normal görünüyor denildi bizde 27-28 gibi karından ultrasonla görmek için gideceğiz inş. benimki de 5 haftalık oldu..

benimde öyle oldu canım da nasip kısmet heralde ya :KK43:sen şimdiden stres yapma daha yeni olmuş aşılaman ve mutlaka ilişkiye devam edin çok yumurta oluşuyor geç çatlayabilir ben en büyük hatamın o olduunu düşünüyorum aşılamadan sonra bence adete kadar ilişki olmalı

Ayy cok guzel cnm ya bisey dicem simmdi benim yumurtlama gununden bir gun ve iki gun once iliski oldu iki gun ust ustte tabi bu iliski bebek olmasi icin degildi aklimin ucundan gecmedi. Bir sonra yumurtam catladi ve esim de sabah goreve gitti sence tutma sansi varmi sadece o iki gun oldu baska yok
canım bence sen düşünme rahat ol. kendini dinleme o zaman daha rahat olur her zaman tutma şansı var benim eltim adet olması gereken gün hamile kalmış düşünsene. bebeği vardı 5 aylık daha gün takip ediyorlarmış korunurken en mkansız gün yani.o gün yumurtlamış yani hesaplamalar boşa. rabbim istesin yeter

X