Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melike222 ve umutttt pozitif düşünmenizi çok sevdim ALLAH muhabbetinizi artırsın zamanı gelince herşey olur inş. Dualarım sizlerle sizde benide ekleyin dualarınıza bizim de bu ay sonu 2.evlilik yıldönümümüz...

inşallah çok beklemezsin canım ne zamandır istiyorsun? sorununuz var mı?

inşallah çok beklemezsin canım ne zamandır istiyorsun? sorununuz var mı?
Canım benim eşim de sperm sayı düşüklüğü mevcut geçen yıl ameliyat olmuştu ben 29 eylül de yaptırdım aşılamamı şuan RABBİM nasip ederde elimize almak nasip olursa hamileyim herhangi bir sorun olmazsa inş bize evlilik yıldönümünde güzel bir hediye olmuş olacak.. en kısa zamanda rabbim sizede nasip eder inşallah....

çok sewinirimm tatlımm önerilere açığım işte o zaman tutar kuzum çünkü ben 2.aşılamamda hiç aklımın ucuna dahi getirmedim sonucunuda aldım ama şuanda nedense yapamıyorum çok fazla stres yapıyorum elimde değill

Merhaba, eşin varikosel ameliyatımı oldu? Benim eşimde 7 ay evvel oldu ama hala toparlayabilmiş değil? Sizin ne kdra sürede toprlandı sperm sayınız ve hareketlilik?

Merhaba, eşin varikosel ameliyatımı oldu? Benim eşimde 7 ay evvel oldu ama hala toparlayabilmiş değil? Sizin ne kdra sürede toprlandı sperm sayınız ve hareketlilik?
MERHABA evet tek taraflı 1 sene önce 3 ay sonra kontrole gittiğimizde faydası olmuş ama çokta değil birdaha ki kontrolde de iyi bi gelişme olmazsa aşılama demişlerdi tabi bn o arada keçi boynuzu kürü de yaptım eşime bır dahakı kontrolü beklemek istemedim tıp fakültesine randevu aldım eşim için ilaç tedavisine başladılar sayı ve kalite için eşimin dr u normal bile olabilir bu gidişle ilaca cvp veriyor bünyen dedi ama biz beklemek istemedik ilaçlarında faydası var tabi sizde durumlar nasıl peki

Cevap için çok teşekkürler, valla bizim ameliyat öncesi ile aynı sonuçlar hiç bir ilerleme yok malesef, ileri hız sıfır bizim, sperm sayımız yeterli ama hız olmayınca olmuyor işte.ilaç lecarnitin die bir ilaç verdiler 3. Ayında 3 ayda onu kullandı, 6. Ayında tekrar test yaptırdık ama sonuç malesef yine aynı( bu arada 3 ayda keçi boynuzu kürü yaptık) aşılama önerdiker bizede... Kasımda aşılama yapıcaz, hayırlısı artık ne diyelim

Önemli değil canım hayırlısı olsun inşAllah nasip olur bizde sadece sayı problemi vardı o halloldukça gerisi de düzelmeye başladı. Darısı sizin başınıza dualarım isteyen herkesle... sizlerde benim için dua edin sağsalim kucağımıza da almak nasip olsun...

Amin canım, adına çok sevindim, sağ salim bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah...

senin yaşadığın çok daha zor canım ya dün eşime anlattım o da diyor öylesi çok daha zor diye. senn aklını başka seylere vermen lazım. ben geçen yıl -hiç ayrı vakt geçirmediğimiz için - çok zor hazırlanmıştım gerçekten. mutfakta malzemeleri hazırladım her reklamda 5 dakika mutfağa gide gele zor zar pasta yapmıştım çok zor olmuştu ama sonunda bayılmıştı ve çok şaşırmıştı gece 12 oluncada getirmiştim pastayı:)):) ney aldım eşime müzik ilgisi var arada alır eline uğraşır çok hoşuna gitmişti. sürekli birlikte olunca hazırlanmak çok zor oluyor gerçketen benm geçen yıl hiç fırsatım olmamıştı. önceki yıl spora gidiyordu o gelen kadar hazırlandım ışıkları kapattım güzelce giyindim müziği açtım içeri pastayı mumları hazırladım. yatak odasına kadar kçük küçük kağıtlar yazmıştım anılarımızla ilgili yatak odasında yatağın üstünde hediyesi ve bir mektup vardı. hepsini okudu ağlamaya başlayınca ben çıktım o kadar mutllu oldu ki. ben pahalı hediyelerden çok sürprizlerden yanayım öylesi çok daha unutulmaz oluyor

inşallah canım dua et bizim için de :) sağlıklı bir gebelik olsun inşallah

Canlar ben sunu anladim kafaya takmayinca hersey normale giriyor eger sorun siz bayanlarda ise orgu orun stres atin birseylerle ilgilenin kafa dagildikca vucut kendini yeniliyo
kitap okumak ta çok faydalı canım ben örgü ve kitap ikisiyle terapi yapıyorum şuan çok faydalı çok nadir düşünüyorum

ewt canım doğru söylüyorsun bende o tarzda bi süpriz planlıyorum ama nasıl olcak pek bi fikrim yok açıkcası bu hafta 4-12deyim beni düşündüren kısmı o evde olmaması lazım...kolidordan yatak odasına gidene kadar gül yaprakları ve mum düşünüyorum yatağın üstüne veya şifonyerin üstüne hediyesi ile birlikte pasta

aminn canımm inşallah birgün yeniden gelir inşallah...Allah mutluluğunuzu bozmasın canımm nice senelere

canlarımm bana kafamı dağıtmak için öneriler verinn

canımm sen şuanda hamile misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…