- 23 Kasım 2024
- 40
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi surayalili
Herşey çok güzel olur inşallah sizin içindeİnş ya bian sabah olmasındandayım niyetim bugün bile yapmak vardı kendimce sabretmeye çalişiyorum
canım çok sevindim senin için inşallah değerin yükselir 5 altı negatif sayılıyor ama bellide olmaz hakkında hayırlısı olsun inşallahKaç çıktı beta ne dedi doktor? Benim 2 çıktı. Bu sabah kahverengi lekelenme oldu. Doktorum duphastonu içmeye devam et belki yerleşme kanamasıdır dedi. Tam kanamam olana kadar içeceğim
Senin kaç çıkmıştı betan ? Kanaman oldu ertesi gün verdin dimi kanHerşey çok güzel olur inşallah sizin içinde
canım çok sevindim senin için inşallah değerin yükselir 5 altı negatif sayılıyor ama bellide olmaz hakkında hayırlısı olsun inşallah
26 çıktı benimSenin kaç çıkmıştı betan ? Kanaman oldu ertesi gün verdin dimi kan
İç tabi valla test verdim negatif çıktı çok üzüldümKaç çıktı beta ne dedi doktor? Benim 2 çıktı. Bu sabah kahverengi lekelenme oldu. Doktorum duphastonu içmeye devam et belki yerleşme kanamasıdır dedi. Tam kanamam olana kadar içeceğim
Hade hayırlısı olsun canım26 çıktı benimevet lekelenmeden sonra verdim
Benim düşük ya o zaman adet olacam.26 çıktı benimevet lekelenmeden sonra verdim
Adet oldun muİç tabi valla test verdim negatif çıktı çok üzüldüm
Üzülmeyinİç tabi valla test verdim negatif çıktı çok üzüldüm
Kızlar freely kaset test güvenilir mi
En sağlıklısı kan testi eğer pozitif gördüyseniz mutlaka önce kan testi yaptırıp sonrasında sonuca güvenmelisiniz çünkü testte negatif çıkıp kanda pozitif olan çok oluyorKızlar freely kaset test güvenilir mi
Adete 6 gün var bugün ilk idrarla kaset test yaptım freely marka hemen 2 dj da çıktı çizgi çok belli değil ama silik çizgi şeklinde öğlen bidaha yapcam bakalım tekrardan çıkacak mı kaset testteEn sağlıklısı kan testi eğer pozitif gördüyseniz mutlaka önce kan testi yaptırıp sonrasında sonuca güvenmelisiniz çünkü testte negatif çıkıp kanda pozitif olan çok oluyor
Hemen çıktıysa yüksek ihtimalle hamilesinizdir tabi en doğrusu kan testi. Ya kan tahlili verin ya da 2 gün sonra tekrar sabahtan yapın koyulaşma olur eğer varsa.Adete 6 gün var bugün ilk idrarla kaset test yaptım freely marka hemen 2 dj da çıktı çizgi çok belli değil ama silik çizgi şeklinde öğlen bidaha yapcam bakalım tekrardan çıkacak mı kaset testte
Hemen çıktı az önce bidaha yaptım gene çıktı silik ama freely kaset testHemen çıktıysa yüksek ihtimalle hamilesinizdir tabi en doğrusu kan testi. Ya kan tahlili verin ya da 2 gün sonra tekrar sabahtan yapın koyulaşma olur eğer varsa.
Bence hamilesiniz kan verin kesin belli olurHemen çıktı az önce bidaha yaptım gene çıktı silik ama freely kaset test
Ay inşallah öyledir ya emin olamadım testler de bu şekilde freely markaBence hamilesiniz kan verin kesin belli olur
Var gibi duruyor. Dediğim gibi kan verirseniz öyle emin olabilirsiniz. Aşılamamı yaptırmıştınız?Ay inşallah öyledir ya emin olamadım testler de bu şekilde freely marka
Yok doğal yolla denedik gynoseed jel kullandım bide eşim geçen ay ameliyat oldu varikoselden doktor değerlendirin dedi öyle değerlendirdik testlerin hepsinde yanılma olmaz dimi farklı saatlerde yaptım ama aynı marka testVar gibi duruyor. Dediğim gibi kan verirseniz öyle emin olabilirsiniz. Aşılamamı yaptırmıştınız?
Genel olarak varsa hemen beliriyor çizgi ama tabi kan en kesin sonucu verir.Yok doğal yolla denedik gynoseed jel kullandım bide eşim geçen ay ameliyat oldu varikoselden doktor değerlendirin dedi öyle değerlendirdik testlerin hepsinde yanılma olmaz dimi farklı saatlerde yaptım ama aynı marka test
Damlattigim gibi belirdi hemen 5 dk içinde de daha da belirgin oldu , kan vermek isterim ama acilde malesef almıyorlar özel hastane de çok uzak pazartesiye kadar takip edicek bakalım aynı testler ile koyulaşma olursa iyice kan veirrim pazartesiGenel olarak varsa hemen beliriyor çizgi ama tabi kan en kesin sonucu verir.
İnşallah pazartesi güzel haberi alırsınız.Damlattigim gibi belirdi hemen 5 dk içinde de daha da belirgin oldu , kan vermek isterim ama acilde malesef almıyorlar özel hastane de çok uzak pazartesiye kadar takip edicek bakalım aynı testler ile koyulaşma olursa iyice kan veirrim pazartesi