Aşılama serüvenim

İnş ya bian sabah olmasındandayım niyetim bugün bile yapmak vardı kendimce sabretmeye çalişiyorum
Herşey çok güzel olur inşallah sizin içinde
Kaç çıktı beta ne dedi doktor? Benim 2 çıktı. Bu sabah kahverengi lekelenme oldu. Doktorum duphastonu içmeye devam et belki yerleşme kanamasıdır dedi. Tam kanamam olana kadar içeceğim
canım çok sevindim senin için inşallah değerin yükselir 5 altı negatif sayılıyor ama bellide olmaz hakkında hayırlısı olsun inşallah

Herşey çok güzel olur inşallah sizin içinde

canım çok sevindim senin için inşallah değerin yükselir 5 altı negatif sayılıyor ama bellide olmaz hakkında hayırlısı olsun inşallah
Senin kaç çıkmıştı betan ? Kanaman oldu ertesi gün verdin dimi kan

Kaç çıktı beta ne dedi doktor? Benim 2 çıktı. Bu sabah kahverengi lekelenme oldu. Doktorum duphastonu içmeye devam et belki yerleşme kanamasıdır dedi. Tam kanamam olana kadar içeceğim
İç tabi valla test verdim negatif çıktı çok üzüldüm

En sağlıklısı kan testi eğer pozitif gördüyseniz mutlaka önce kan testi yaptırıp sonrasında sonuca güvenmelisiniz çünkü testte negatif çıkıp kanda pozitif olan çok oluyor
Adete 6 gün var bugün ilk idrarla kaset test yaptım freely marka hemen 2 dj da çıktı çizgi çok belli değil ama silik çizgi şeklinde öğlen bidaha yapcam bakalım tekrardan çıkacak mı kaset testte

Adete 6 gün var bugün ilk idrarla kaset test yaptım freely marka hemen 2 dj da çıktı çizgi çok belli değil ama silik çizgi şeklinde öğlen bidaha yapcam bakalım tekrardan çıkacak mı kaset testte
Hemen çıktıysa yüksek ihtimalle hamilesinizdir tabi en doğrusu kan testi. Ya kan tahlili verin ya da 2 gün sonra tekrar sabahtan yapın koyulaşma olur eğer varsa.

Eklentiler

• 1000023057.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000023059.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000023060.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000023058.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 14
Var gibi duruyor. Dediğim gibi kan verirseniz öyle emin olabilirsiniz. Aşılamamı yaptırmıştınız?
Yok doğal yolla denedik gynoseed jel kullandım bide eşim geçen ay ameliyat oldu varikoselden doktor değerlendirin dedi öyle değerlendirdik testlerin hepsinde yanılma olmaz dimi farklı saatlerde yaptım ama aynı marka test

Genel olarak varsa hemen beliriyor çizgi ama tabi kan en kesin sonucu verir.

Genel olarak varsa hemen beliriyor çizgi ama tabi kan en kesin sonucu verir.
Damlattigim gibi belirdi hemen 5 dk içinde de daha da belirgin oldu , kan vermek isterim ama acilde malesef almıyorlar özel hastane de çok uzak pazartesiye kadar takip edicek bakalım aynı testler ile koyulaşma olursa iyice kan veirrim pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…