- 1 Eylül 2023
- 2.074
- 541
- 26
- Konu Sahibi surayalili
Ay inşallah çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinİnşallah pazartesi güzel haberi alırsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinİnşallah pazartesi güzel haberi alırsınız.
AminAy inşallah çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Canım benim doktoruna sor doktor ben test verdikten sonra kullanmaya devam et dedi eğer regl olmadıysan içmeye devam et bana çünkü içmeye devam et dediKızlar ben duphastonu bıraksam mı o adet olmamı engeller mi acaba ?
Amin inş ama elimde değildi hayal kırıklığı 2 yıldır yaşıyorum bu durumuÜzülmeyin
Allah hayırlı vakitte hayırlısıysa nasip etsin
Bnde kullanıyor diyorum çünkü ilaç tesiri 3 ay sürüyormuş igneninCanım benim doktoruna sor doktor ben test verdikten sonra kullanmaya devam et dedi eğer regl olmadıysan içmeye devam et bana çünkü içmeye devam et dedi
Hayır adet olmadım ama negatif çıktıAdet oldun mu
Bnce tutmuştur kimyasal olmasa inş yükselirBenim düşük ya o zaman adet olacam.
Bana da devam et dedi ama ne biliyim içerken adet olunuyor mu acabaCanım benim doktoruna sor doktor ben test verdikten sonra kullanmaya devam et dedi eğer regl olmadıysan içmeye devam et bana çünkü içmeye devam et dedi
Ama beta 2 çıktı cuma günüBnce tutmuştur kimyasal olmasa inş yükselir
Sana devam et dedi mi ilacaHayır adet olmadım ama negatif çıktı
Doktorunuz ne söyledi ?Ama beta 2 çıktı cuma günü
İlacı kullanmaya devam et belki yerleşme kanamasıdır dedi. Tam kanaman gelene kadar devam et dedi. Ama duphaston kullanırken adet olunurmu o şüphelendiriyo beniDoktorunuz ne söyledi ?
Adet oldum bugün kullanmıyorumSana devam et dedi mi ilaca
İnş yerleşme kanamasıdır cnm bari senin tutsunBen hâlâ adet olmadım ya küçük küçük kahverengi akıntı oluyo
Adet gününmüydü peki canımAdet oldum bugün kullanmıyorum
Bilmiyorum ya inşallah duphastonu ne zaman bıraktın adet oluncamıİnş yerleşme kanamasıdır cnm bari senin tutsun
Yok ayın 4 de olmam lazımdı ama 4 gün geçti işte öle adet oldumAdet gününmüydü peki canım