Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim normal adet günüme daha var aslında ama yumurtam normalde geç çatlıyo. Şimdi ilaç kullandım çatlatma iğnesi vuruldum ya erken olmam gerekir. Bugün iğneyi vurulmamın 18. günü aşılamanın 17
Tabiki ederim önce Allah güvenin duanızı eksik etmeyin.. ve pozitif düşünün buradaki en önemli nokta bence kafanızın rahat olması bol bol dinlenin ben çok güzel bir 9 gün dinlendim.. ve nedense çok umutluydum buraya bu başlığı açarkende hep eğer benim olursa hikayemi anlatacağım diye düşünerek açtım inşallah sizlerde gerçekten çok çok mutlu haberler alırsınız..
Tabiki ederim önce Allah güvenin duanızı eksik etmeyin.. ve pozitif düşünün buradaki en önemli nokta bence kafanızın rahat olması bol bol dinlenin ben çok güzel bir 9 gün dinlendim.. ve nedense çok umutluydum buraya bu başlığı açarkende hep eğer benim olursa hikayemi anlatacağım diye düşünerek açtım inşallah sizlerde gerçekten çok çok mutlu haberler alırsınız..