Aşılama serüvenim

surayalili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
40
1
27
Merhaba,
22.11.2024 tarihinde aşılama yaptırdım özel bir hastanede herşey çok güzel ilerledi. Bu süreçte hep burada içimi rahatlatacak bilgiler arıyordum yeni bir bilgi bulamadım.. o sebeple güzel sonuçlar alırsam benim gibi umut arayan kişilerle paylaşacağım.. bunu okuyorsanız lütfen bana dua etmeyi ihmal etmeyin 12 gün sonra sonucu yazacağım..

BM’de 22 de yaptırdım acaba belirtileriniz nedir BM sağ tarafım lavaboya giderken çok agrıyor

BM’de 22 de yaptırdım acaba belirtileriniz nedir BM sağ tarafım lavaboya giderken çok agrıyor
Benim yumurtam sol tarafımda büyüdü ve sol tüpüm açıktı çok güzel oldu normalde ters olabiliyormuş önce sol tarafım ağrıyordu şimdi orta kısımda ağrı hissediyorum.. ama benim genel anlamda bir ağrım var lavabo değil uzanırken kasıklarımda ağrı hissediyorum

Benim oda var kendimi sıkıyorum karnım şişik

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonucu paylaşırım sizlerle bugün 3. Günüm yoğun beyaz bir akıntım var dünde pembe renk bir akıntım olmuş kesilmişti
Aynen benimde öle ilerliyor inş hayırlısı olsun kaçıncı gün duş aldınız ve ilaç. Kullanıyorsunuz

Benimde hafif hafif kasıklarımda ve belimde ağrı oluyo. Dün sağ tarafımda hissettim. Ama çok hafif öyle belirgin bir şey yok. İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız

Kızlar benim gözümde kanlanma oldu kullandığımız ilaçlardan mı acaba? Böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlar benim gözümde kanlanma oldu kullandığımız ilaçlardan mı acaba? Böyle bir şey yaşayan var mı?
İlaçla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Hormon ilacı sonuç itibariyle Farkında olmadan zarar vermiş olabilirsiniz yada enfeksiyon kapmış olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…