-
- Konu Sahibi surayalili
Kesinlikle umudumu yine yitirmek istemiyorum bilmiyorum bnde böyle cuma sabahı gidicemm sen özeldemi yaptın devlettemiBu stres beni mahfetti zaten. Bi versek test rahatlasak
Açık kahverengi akıntı gelmişti. Sonra normal renksiz oldu.Akıntım yok malesef benim olmadı galiba. Yumurtlama akıntısı gibi mi şeffaf uzayan akıntı mı var senin şu an
Devlette yaptırdım. Benim ümidim yok bu aydanKesinlikle umudumu yine yitirmek istemiyorum bilmiyorum bnde böyle cuma sabahı gidicemm sen özeldemi yaptın devlettemi
Öncesinde yokmuydu akıntın yeni mi başladı. Bir de normal adet tarihin ne zamanAçık kahverengi akıntı gelmişti. Sonra normal renksiz oldu.
Yine vardı beyaz bir şekilde normalde bugün olmam gerekiyordu.Öncesinde yokmuydu akıntın yeni mi başladı. Bir de normal adet tarihin ne zaman
Anladım canım. Çok stres yaptım ben dua et bize bol bol. Sabahtan beri ağlıyorum. Ben adet olacağım zaman açık sarı şeffaf gibi akıntı gelir ve geldi. Adet olacam ben büyük bir ihtimalleYine vardı beyaz bir şekilde normalde bugün olmam gerekiyordu.
Bn özelde yaptım Buda olmasa bnde devlette yapıcam ne evrak lazımdıDevlette yaptırdım. Benim ümidim yok bu aydan
İnş olmayız tutar cnmAnladım canım. Çok stres yaptım ben dua et bize bol bol. Sabahtan beri ağlıyorum. Ben adet olacağım zaman açık sarı şeffaf gibi akıntı gelir ve geldi. Adet olacam ben büyük bir ihtimalle
Aşılama günü aile kayıt örneğini götürdük. Yani evli olduğuna dair belge istiyorlar.başka bir şey istemedilerBn özelde yaptım Buda olmasa bnde devlette yapıcam ne evrak lazımdı
İnşallahİnş olmayız tutar cnm
Yok yok öyle düşünme hiç belli olmaz olumlu düşün ağlayacak Birşey yok ki yeniden denersinAnladım canım. Çok stres yaptım ben dua et bize bol bol. Sabahtan beri ağlıyorum. Ben adet olacağım zaman açık sarı şeffaf gibi akıntı gelir ve geldi. Adet olacam ben büyük bir ihtimalle
İnşallah inşallahYok yok öyle düşünme hiç belli olmaz olumlu düşün ağlayacak Birşey yok ki yeniden denersindualarım sizinle güzel haberlerinizi yazın bana lütfen
Zor süreçti aslında bitti şükür inş olumlu haberde ederizde bebeğimize bakarızYok yok öyle düşünme hiç belli olmaz olumlu düşün ağlayacak Birşey yok ki yeniden denersindualarım sizinle güzel haberlerinizi yazın bana lütfen
Kaç yıllık olması lazımAşılama günü aile kayıt örneğini götürdük. Yani evli olduğuna dair belge istiyorlar.başka bir şey istemediler
İnşallah kaç gününüz varZor süreçti aslında bitti şükür inş olumlu haberde ederizde bebeğimize bakarız
Onu hiç bilmiyorum. Benim 3 yılı geçti. Ama soruyolar kaç yıllık evlisin diyeKaç yıllık olması lazım
Bnm 2 yıl oldu eşim çok istiyorOnu hiç bilmiyorum. Benim 3 yılı geçti. Ama soruyolar kaç yıllık evlisin diye
Yarın gidecem bakmaya inş vardır ya çöl duş ediyorumİnşallah kaç gününüz var
Bakalım belki gerek kalmaz hamilesindir. İnşallah yarın ikimizde pozitif haberini alırızBnm 2 yıl oldu eşim çok istiyor
Yok valla hiçbir şey yok belirti İnş pozitif çıksın hayırlısıyla yarın kaçta gidiceksinBakalım belki gerek kalmaz hamilesindir. İnşallah yarın ikimizde pozitif haberini alırızvar mı belirti falan