-
- Konu Sahibi surayalili
Amin amin ikimizi de sevindirsin Rabbim. Dokuzu on geçe randevum. Öğleden önce çıkar sonuç illakiYok valla hiçbir şey yok belirti İnş pozitif çıksın hayırlısıyla yarın kaçta gidiceksin
Bnde o vakitte devlettemiydi seninAmin amin ikimizi de sevindirsin Rabbim. Dokuzu on geçe randevum. Öğleden önce çıkar sonuç illaki
EvetBnde o vakitte devlettemiydi senin
Hayırlısı olsun cnm
Nasıl geçecek saatler☹Hayırlısı olsun cnm
Vallaha bilmiyorum saatler tel bildiğim oyalanıyorum işte ama umudum varla yok arası gibi bişeyNasıl geçecek saatler☹
Ben bi ümitleniyorum bi olmadı diyorum. Kafayı yemek üzereyimVallaha bilmiyorum saatler tel bildiğim oyalanıyorum işte ama umudum varla yok arası gibi bişey
Aynn bnde öyleyim nasıl uyuycam onu bilmiyorumBen bi ümitleniyorum bi olmadı diyorum. Kafayı yemek üzereyim
Kızlar stres sıkıntı yapmayın herşeyin hayırlısı güzelce duanızı okuyup uyuyun rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırsınAynn bnde öyleyim nasıl uyuycam onu bilmiyorum
Bende bilmiyorumAynn bnde öyleyim nasıl uyuycam onu bilmiyorum
Amin inşallahKızlar stres sıkıntı yapmayın herşeyin hayırlısı güzelce duanızı okuyup uyuyun rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırsın
İnş ya bian sabah olmasındandayım niyetim bugün bile yapmak vardı kendimce sabretmeye çalişiyorumKızlar stres sıkıntı yapmayın herşeyin hayırlısı güzelce duanızı okuyup uyuyun rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırsın
Sabah haberleşelim inş olumlu bakıcaz ki olumlu olsun diyim ne diyimBende bilmiyorum
Bu arada hiç uygu tutmuyor beniBende bilmiyorum
Ben evde test yaptım negatif canımBu arada hiç uygu tutmuyor beni
Cesaret edoip yapamadımBen evde test yaptım negatif canıminşallah sen güzel haberler alırsın
Ne kadar kaçarsak kaçalım sonunda görecez sonucuCesaret edoip yapamadım
Evet cnm. Negatif zaten ikimiz demiştik bşy hissetmedik diye çık üzüldüm amaNe yaptın canım ne çıktı sonucun
Kaç çıktı beta ne dedi doktor? Benim 2 çıktı. Bu sabah kahverengi lekelenme oldu. Doktorum duphastonu içmeye devam et belki yerleşme kanamasıdır dedi. Tam kanamam olana kadar içeceğimWv
Evet cnm. Negatif zaten ikimiz demiştik bşy hissetmedik diye çık üzüldüm ama