T Tubaaa53 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2022 135 15 29 Salı 17:14 Konu Sahibi surayalili #241 ereli .!.: Ne yaptın 2 ci aşılamayı Genişletmek için tıkla... Klomene başladım canım cuma günü kontrole gidecem
ereli .!.: Ne yaptın 2 ci aşılamayı Genişletmek için tıkla... Klomene başladım canım cuma günü kontrole gidecem
E ereli Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 166 19 29 Çarşamba 10:38 Konu Sahibi surayalili #242 Tubaaa53 .!.: Klomene başladım canım cuma günü kontrole gidecem Genişletmek için tıkla... Hade hayırlısı olsun cnm niye bana 3 ay dedi dinlen öle gel dedi
Tubaaa53 .!.: Klomene başladım canım cuma günü kontrole gidecem Genişletmek için tıkla... Hade hayırlısı olsun cnm niye bana 3 ay dedi dinlen öle gel dedi
T Tubaaa53 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2022 135 15 29 Perşembe 16:17 Konu Sahibi surayalili #243 ereli .!.: Hade hayırlısı olsun cnm niye bana 3 ay dedi dinlen öle gel dedi Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Ama hapın iğnenin falan etkisi nir kaç ay sürüyormuş aşılama sonrasında normal yolla hamile kalanlarda var
ereli .!.: Hade hayırlısı olsun cnm niye bana 3 ay dedi dinlen öle gel dedi Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Ama hapın iğnenin falan etkisi nir kaç ay sürüyormuş aşılama sonrasında normal yolla hamile kalanlarda var
E ereli Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 166 19 29 Perşembe 20:29 Konu Sahibi surayalili #244 Tubaaa53 .!.: Bilmiyorum ki. Ama hapın iğnenin falan etkisi nir kaç ay sürüyormuş aşılama sonrasında normal yolla hamile kalanlarda var Genişletmek için tıkla... Ever işte dedi 3 ay ilaç etkisi var dinlen normal yolla dedi sonra yine gel dedi doktorum senin tekrar başlattımı
Tubaaa53 .!.: Bilmiyorum ki. Ama hapın iğnenin falan etkisi nir kaç ay sürüyormuş aşılama sonrasında normal yolla hamile kalanlarda var Genişletmek için tıkla... Ever işte dedi 3 ay ilaç etkisi var dinlen normal yolla dedi sonra yine gel dedi doktorum senin tekrar başlattımı
T Tubaaa53 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2022 135 15 29 Cuma 19:03 Konu Sahibi surayalili #245 ereli .!.: Ever işte dedi 3 ay ilaç etkisi var dinlen normal yolla dedi sonra yine gel dedi doktorum senin tekrar başlattımı Genişletmek için tıkla... Benim bugün aşılamamı yaptı bir tane yumurtaam çatlamak üzereydi biride çatlamıştı. Ovitrella vurulmadan yaptı aşılamamı. Hiçbir yerde bulamadım onu.
ereli .!.: Ever işte dedi 3 ay ilaç etkisi var dinlen normal yolla dedi sonra yine gel dedi doktorum senin tekrar başlattımı Genişletmek için tıkla... Benim bugün aşılamamı yaptı bir tane yumurtaam çatlamak üzereydi biride çatlamıştı. Ovitrella vurulmadan yaptı aşılamamı. Hiçbir yerde bulamadım onu.
E ereli Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 166 19 29 Cuma 21:02 Konu Sahibi surayalili #246 Tubaaa53 .!.: Bilmiyorum ki. Ama hapın iğnenin falan etkisi nir kaç ay sürüyormuş aşılama sonrasında normal yolla hamile kalanlarda var Genişletmek için tıkla... Doğrudur inş bizde kalırız
Tubaaa53 .!.: Bilmiyorum ki. Ama hapın iğnenin falan etkisi nir kaç ay sürüyormuş aşılama sonrasında normal yolla hamile kalanlarda var Genişletmek için tıkla... Doğrudur inş bizde kalırız
E ereli Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 166 19 29 Cuma 21:03 Konu Sahibi surayalili #247 Tubaaa53 .!.: Benim bugün aşılamamı yaptı bir tane yumurtaam çatlamak üzereydi biride çatlamıştı. Ovitrella vurulmadan yaptı aşılamamı. Hiçbir yerde bulamadım onu. Genişletmek için tıkla... Adet oldun mu sen cnm
Tubaaa53 .!.: Benim bugün aşılamamı yaptı bir tane yumurtaam çatlamak üzereydi biride çatlamıştı. Ovitrella vurulmadan yaptı aşılamamı. Hiçbir yerde bulamadım onu. Genişletmek için tıkla... Adet oldun mu sen cnm
T Tubaaa53 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2022 135 15 29 Cuma 21:35 Konu Sahibi surayalili #248 Oldum ereli .!.: Adet oldun mu sen cnm Genişletmek için tıkla... Oldum bitti yumurtam erken büyüdü
E ereli Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 166 19 29 Dün 01:37 Konu Sahibi surayalili #249 Tubaaa53 .!.: Oldum Oldum bitti yumurtam erken büyüdü Genişletmek için tıkla... İlaç kullanmadan mı büyüdü
Tubaaa53 .!.: Oldum Oldum bitti yumurtam erken büyüdü Genişletmek için tıkla... İlaç kullanmadan mı büyüdü
T Tubaaa53 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2022 135 15 29 Dün 13:55 Konu Sahibi surayalili #250 ereli .!.: İlaç kullanmadan mı büyüdü Genişletmek için tıkla... Kullandım klomen
E ereli Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 166 19 29 Dün 23:17 Konu Sahibi surayalili #251 Tubaaa53 .!.: Kullandım klomen Genişletmek için tıkla... Anladım hayırlısı olsun inşallah