- 23 Kasım 2024
- 40
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi surayalili
Çok açık renk bir kahverengi az az hala devam ediyor ilk geldiğinde pembe ile karışık kahverengiydi şimdi iyice açık bir Kahverengiye döndü doktora gittim ve yerleşme kanaması çok şükür ben başardım arkadaşlar umarım sizlerinde herşey gönlünüzce olur rabbim hepinizin kucağını doldursunBence sen dikkat et yine de belki yerleşme kanamasıdır. Hatta doktoruna söyle belki farklı bir ilaç verir sana
Umutsuzluğa kapılmayın denemekten yılmayın.. Rabbim en iyisini bilendir herkesin vakti ve nasibi mutlaka vaktiyle hayırlısıyla verilir.. ben çok bekledim ve gerçekten zor bir süreçti umarım hepinizin güzel haberlerini alırımÇok açık renk bir kahverengi az az hala devam ediyor ilk geldiğinde pembe ile karışık kahverengiydi şimdi iyice açık bir Kahverengiye döndü doktora gittim ve yerleşme kanaması çok şükür ben başardım arkadaşlar umarım sizlerinde herşey gönlünüzce olur rabbim hepinizin kucağını doldursun
Yaaa çok sevindim inşallah sağlıkla tutunur bebeğin sanaÇok açık renk bir kahverengi az az hala devam ediyor ilk geldiğinde pembe ile karışık kahverengiydi şimdi iyice açık bir Kahverengiye döndü doktora gittim ve yerleşme kanaması çok şükür ben başardım arkadaşlar umarım sizlerinde herşey gönlünüzce olur rabbim hepinizin kucağını doldursun
Aminn amiiinnn aynı gün aşılama olduk hepimiz pozitif haberini alırız inşallahUmutsuzluğa kapılmayın denemekten yılmayın.. Rabbim en iyisini bilendir herkesin vakti ve nasibi mutlaka vaktiyle hayırlısıyla verilir.. ben çok bekledim ve gerçekten zor bir süreçti umarım hepinizin güzel haberlerini alırımherşey gönlünüzce olsun..
Kan verdin mi değerin kaçÇok açık renk bir kahverengi az az hala devam ediyor ilk geldiğinde pembe ile karışık kahverengiydi şimdi iyice açık bir Kahverengiye döndü doktora gittim ve yerleşme kanaması çok şükür ben başardım arkadaşlar umarım sizlerinde herşey gönlünüzce olur rabbim hepinizin kucağını doldursun
Tabiki edeceğim siz benim burada tanımasamda yol arkadaşlarım oldunuz dualarım sizinle benimle sonuçlarınızı paylaşınYaaa çok sevindim inşallah sağlıkla tutunur bebeğin sanabize de dua et
Amiin canım amin Allah razı olsun. Benim test günüm yaklaştıkça stres oluyorum. Hiçbir belirti yok. Sadece belimde değişik bir ağrı var uyuşuk gibi belim. Benim olmadı galibaTabiki edeceğim siz benim burada tanımasamda yol arkadaşlarım oldunuz dualarım sizinle benimle sonuçlarınızı paylaşınrabbim hepimize kendi soyundan bir soy bağşetsin inşallah bizi yanlıs bırakmasın
Ya çok şükür cnm inş ya bizede dua et bncede akıntı var fazla umut oldumÇok açık renk bir kahverengi az az hala devam ediyor ilk geldiğinde pembe ile karışık kahverengiydi şimdi iyice açık bir Kahverengiye döndü doktora gittim ve yerleşme kanaması çok şükür ben başardım arkadaşlar umarım sizlerinde herşey gönlünüzce olur rabbim hepinizin kucağını doldursun
Aynı durumdayım seninle ne zaman test vericenAmiin canım amin Allah razı olsun. Benim test günüm yaklaştıkça stres oluyorum. Hiçbir belirti yok. Sadece belimde değişik bir ağrı var uyuşuk gibi belim. Benim olmadı galiba
Kaçincı gün olmuştu seninAminn amiiinnn aynı gün aşılama olduk hepimiz pozitif haberini alırız inşallah
Bende akıntı yokYa çok şükür cnm inş ya bizede dua et bncede akıntı var fazla umut oldum
Cuma günü nasipseAynı durumdayım seninle ne zaman test vericen
Bugün 12. GünümKaçincı gün olmuştu senin
Herkeste bir olmuyor Banada ağrı varsa olmaz demişlerdi çok korkmuştum ama bunlar belirtiymiş.. hiç belli olmuyor en belirgin durum akıntı ben öyle emin olmuştumAmiin canım amin Allah razı olsun. Benim test günüm yaklaştıkça stres oluyorum. Hiçbir belirti yok. Sadece belimde değişik bir ağrı var uyuşuk gibi belim. Benim olmadı galiba
Aynı şekilde bnde strese girmişim herhangi kan lekesi yokBugün 12. Günüm
Akıntım yok malesef benim olmadı galiba. Yumurtlama akıntısı gibi mi şeffaf uzayan akıntı mı var senin şu anHerkeste bir olmuyor Banada ağrı varsa olmaz demişlerdi çok korkmuştum ama bunlar belirtiymiş.. hiç belli olmuyor en belirgin durum akıntı ben öyle emin olmuştum
Yok normal akıntı benimde bşy yok sen ne zaman vereceksin testAkıntım yok malesef benim olmadı galiba. Yumurtlama akıntısı gibi mi şeffaf uzayan akıntı mı var senin şu an
Cuma günü ama olmadı gibi ☹Yok normal akıntı benimde bşy yok sen ne zaman vereceksin test
Bu stres beni mahfetti zaten. Bi versek test rahatlasakAz kalınca strese girdim inş vardır diyelim olumlu bakmaya çalışıyorum iki debirde bşy varmı bakıyorum olucakmıyım