- 23 Kasım 2024
- 40
- 1
- 27
- Konu Sahibi surayalili
Sindirim problemi yaşıyor musunuz acaba ? Benim karnım çok şiş ve yürürken bile ağırlık yapıyor bana normal gelmiyor bu durumAynn bizdede öle ama işte hayırlısı olsun hepimiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sindirim problemi yaşıyor musunuz acaba ? Benim karnım çok şiş ve yürürken bile ağırlık yapıyor bana normal gelmiyor bu durumAynn bizdede öle ama işte hayırlısı olsun hepimiz için
Bende öyleyim özellikle akşamlarıSindirim problemi yaşıyor musunuz acaba ? Benim karnım çok şiş ve yürürken bile ağırlık yapıyor bana normal gelmiyor bu durum
Benimde öle valla geliyor ama ne yapalım herşey çoçuk için çekiyoruzSindirim problemi yaşıyor musunuz acaba ? Benim karnım çok şiş ve yürürken bile ağırlık yapıyor bana normal gelmiyor bu durum
Bişey soracam ilişki nasıl sizdeBende öyleyim özellikle akşamları
İnş ya hayırlısını diliyorum hepimizEvet hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz pozitif haberini alırız
Ben regl oldum inşallah sizler çok güzel haberler alırsınız..Bende öyleyim özellikle akşamları
Hade ya kaç gün oldu geçti reglınin üstünden oldunBen regl oldum inşallah sizler çok güzel haberler alırsınız..
Gelmesi gerekenden 4 gün önce geldi.Hade ya kaç gün oldu geçti reglınin üstünden oldun
Ayın 4 ünde kan testi verecektimGelmesi gerekenden 4 gün önce geldi.
Şuan bnde bşy yok bnmde 2 günüm varAyın 4 ünde kan testi verecektim
Kızlar sabah uyandım ve hiç bir kan falan yok beyaz şeffaf bir akıntıya dönüşmüş bu ne demek oluyor sizce ?Şuan bnde bşy yok bnmde 2 günüm var
Bence sen dikkat et yine de belki yerleşme kanamasıdır. Hatta doktoruna söyle belki farklı bir ilaç verir sanaKızlar sabah uyandım ve hiç bir kan falan yok beyaz şeffaf bir akıntıya dönüşmüş bu ne demek oluyor sizce ?
Çok garipti ilk kez böyle Birşey görüyorum.Bence sen dikkat et yine de belki yerleşme kanamasıdır. Hatta doktoruna söyle belki farklı bir ilaç verir sana
Bencede kanaman nasıl adet kanaması gibimiBence sen dikkat et yine de belki yerleşme kanamasıdır. Hatta doktoruna söyle belki farklı bir ilaç verir sana
Bnm ilk günden beri göğsünden agrı var şişkinlik kaç gün aşırı mide bulantısı ama şim 3 gündür iyiyimBenimde adet olacağım zamanki gibi göğüslerim ağırmaya başladı. Olmadı yine galiba
Ne oldu devam ediyor mu naptınÇok garipti ilk kez böyle Birşey görüyorum.
Benim yeni başladı göğüs ağrısıBnm ilk günden beri göğsünden agrı var şişkinlik kaç gün aşırı mide bulantısı ama şim 3 gündür iyiyim
İnş tutmuştur canım sende kanama veya lekelenme varmıBenim yeni başladı göğüs ağrısı
İnşallah. Yok. Belim çok ağırıyo uyuşuk gibiİnş tutmuştur canım sende kanama veya lekelenme varmı