Mart aşılamalarına yetiş bakalım haydi bekliyoz , ilk sayfadaki listeye aldım seni de :)
Ben de bıyık dışında sakal da var ay şuan çatladım gülmekten, dudağımın kenarın bi de yanağımın altında ben var, benin üstünde sakal çıkıyor ve dikkat çekici şekilde uzuyor :) kaştan bıyıktan önce o uzuyor , işyerinde adam önümde oturuyor ben bişey anlatırken oraya bakıyorlar rezaletİş yerinde de vatandaş geliyo adam sanki sadece kaslarıma konusuyo ben rahatsizlik duyduğum için yaaa bı aglayip bı gülüyorum
Canım benim teşekkür ederim moral oldumerhaba ben de aynı ilaçtam kullandım rahmi temizliyor kistlerden için rahat olsun kullanabililirsin üzülme
Hayrlisi olsun ins tutar pek skintiliyiz mart ayi sinifta kaldik suana kadr ins seviniriz bekliorzinsallah canm hepimis olumlu sonuclar alrz ins evlilik yildonumu gunu basladk tedaviye tesadufen vardr bu gunde olmasnda bi hayir belki :))
Valla ya gitgide azaldimi ne bizden 1 bile cikmicak sankiOcaktan 3 , şubattan 2 hamilemiz çıktı :) hadin martta bi sürü olsun, mart ta kediler bile çoğalıyoraccık kedileri örnek alalım :)
Selam kız ben senden umutluydum zaten :) ay 12. Gün bugün bence iğnenin etkisi ile çift değildir iğnenin etkisi çıkmıştır artık vücutta , yarın tekrarla testi hatta kan testi yaptır ayyyyy inşallah pozitif inşallah , bence bu iş oldu bu sefer ayyyy , senden fazla sabırsızlandım yarın tekrat test yap , çizgi gittikçe koyulaşacak mı bakalım , hatta imkanın varsa hastaneye git kan testi yaptır , mart ayı işte başladı uğurlu haberler vermeye , hadin arka arkaya pozitifleri görelim inşallah. Ben umutluyum bi sürü hamile çıkacak. Allah kesin sonuçla daha da mutlu etsin seni , hepimiz, amin amin allahımSlm kizlar bn bubaksam test yaptim idrarda cift cizgi cikti silik 1 bucuk saat sonra yine yaptim yine cift czgi silik cikti varmidir sizce
Kaçıncı gününSlm kizlar bn bubaksam test yaptim idrarda cift cizgi cikti silik 1 bucuk saat sonra yine yaptim yine cift czgi silik cikti varmidir sizce
Asilama gunun de sayarsak 13 gunKaçıncı günün
Yagmuryah, 1. Sayfada herksin aşılama gününü yazdım bakabilirsin :) pelintulin in 12. Günü bitti bence bu sonuç pozitif allahım şükürKaçıncı günün
İlacın etkisi değil kesinlikle. Büyük ihtimalle hamilesin çok sevindim canım kan testi yaptır bence yarın daha uğraşma idrar testiyle.Asilama gunun de sayarsak 13 gun
Cok silikler keske foto atmayi bilsem yorum yapardiniz bekledikce koyulastilarYagmuryah, 1. Sayfada herksin aşılama gününü yazdım bakabilirsin :) pelintulin in 12. Günü bitti bence bu sonuç pozitif allahım şükür
Hayirli dileklerin icin cok saol canim bnm heveslenmkten korkuyorm ins mart ayindakilerin hepsi pozitifi gorurYagmuryah, 1. Sayfada herksin aşılama gününü yazdım bakabilirsin :) pelintulin in 12. Günü bitti bence bu sonuç pozitif allahım şükür
Erkenden git doktora bak düşük riski için tedbir alıyolar progesteron iğnesi faln. Hadi hayırlı olsun bize de dua et Kendimiz kadar seviniyoruz gözlerm doluyo benim. Rabbim tüm isteyenlere versinCok silikler keske foto atmayi bilsem yorum yapardiniz bekledikce koyulastilar
Herzamn dua ediyorm burdaki arkadslara rabbim hepimizin emegini bosa vermesin anne olmayi nasib etsinErkenden git doktora bak düşük riski için tedbir alıyolar progesteron iğnesi faln. Hadi hayırlı olsun bize de dua et Kendimiz kadar seviniyoruz gözlerm doluyo benim. Rabbim tüm isteyenlere versin
Sağol canım amin. Çok zorluyo ama sonuca dünyalar değer tabi öncelikle hayırlısı ise olsun diyorum ben. Vatana millete hayırlı bir evlat yetştrebileceksem olsun. Dağa çıkacaksa insanlara zarar verecekse olmasın. Hayırlısını istemek çok önemli diretmemek lazım bilmeden etmeden hayat bundan ibaret değil çünkü. Anı yaşayıp lezzet alalım akıl sağlığımızı bozmayalım yahu çocuk da çocuk diye :))Herzamn dua ediyorm burdaki arkadslara rabbim hepimizin emegini bosa vermesin anne olmayi nasib etsin
Ayy foto at lütfen :)Cok silikler keske foto atmayi bilsem yorum yapardiniz bekledikce koyulastilar
Nasil aticagimi ogret atayum kuzumAyy foto at lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?