Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Benim 10.gunum sirtim cok agrio bu sefer ara ara da kasiklarim her asilamada baska agri yasadim olumsuz nasil belirti olur sanirim onlari deniom

selam kzlar bnm de asilama olucak ignelerimin 6. gunu bugun bakalm yumurta takibiyle ilerliyoruz rabbm hepimzn kucaklarni doldursunn
Selam. Amin cümlemize. Kaçıncı aşılamanız olacak. İğnenin bitmesine kaç gün var , benim doktor 6 gün kullandırmıştı hala sinir oluyom :) 1 yumurtayla aşılamaya soktu beni :) aşılama sebebiniz neydi

ilk asilamam olucak ignenin dozunu dusurdu carsamba kontrol var bakalm devam edecek mi ignelere bilmiyorum ama su an 2 tane cok guzel yumurta var hatta ucuncusu yolda dedi ama fazla olmasin dedi esime varikosel teshisi konuldu o yuzden

ilk asilamam olucak ignenin dozunu dusurdu carsamba kontrol var bakalm devam edecek mi ignelere bilmiyorum ama su an 2 tane cok guzel yumurta var hatta ucuncusu yolda dedi ama fazla olmasin dedi esime varikosel teshisi konuldu o yuzden
Ayy ne güzel demek yumurta oluşumunuz iyi maşallah, inşallah olumlu sonuç alırsınız,

İğne falan olayım derken bı dalmışım kendimi kaslarim orman gibi bugün aldırdım anammmm kendimi aynada tanımadım kas bıyık aldi basini gitti
Ayyy kız var ya herkeste aynı durum var :) aşılama oluyoz , ağır iş yapmayalım derken, ev işi yapmıyoz evi pislik götürüyor kendimizi salıyoz :)
Ben de geçen gün negatifimi alınca eve temizliğe daldım dip köşe, üstüne kendime bakım yaptım :) kaş bıyık orman olmuş yüzüm açıldı :) yeniden doğmuş gibi oldum. Hafta içi çalışıyom ya, önümüzdeki hafta kalan temizliğimi de yapacam :) tüp bebek dönemine başlayınca , evi , kendimi bırakırım gene bi süre :) iş yapmam şindiden ne varsa bitircem :)

Mart aşılamalarına yetiş bakalım haydi bekliyoz , ilk sayfadaki listeye aldım seni de :)

Ayyy bende ne güldüm iş çıkışı kuaföre geçtim eşim gelip aldı sonra diyorum ki yüzümde bı hafiflik var sanki goZlerim açıldı hahahahyyyy

İş yerinde de vatandaş geliyo adam sanki sadece kaslarıma konusuyo ben rahatsizlik duyduğum için yaaa bı aglayip bı gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…