Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kizlar Merhaba nasilsiniz asilamasi olan arkadaşlardan belirti yaşayan var mı. Benim bugün sekizinci günüm. Stresi yasamamak için kendimi gezmeye verdim bu hafta hiç evde durmadim is cikislarinizda bile bol yürüyüş yaptım. Sizler kendinizi kisitladiniz mi yapmamam mi gerekirdi acaba

Kizlar ne zor bir surec bekleme.1yumurta ile asilamam gerceklesti.Sonucunun artik olumsuz olcagina inanmis gibiyim.Asla olcagini dusunemiyorum hem de hicbir sorun sebep yokken.Asilama sonucunu bekliyorum 3. Gunum bugun asilama gercekleseli.Belim ve kaisklarimda agrilar var.

neden ümitsizliğe kapılıyorsun; daha üçüncü günümüş oysaki.aşılamaya inancımız olmadığından mı tutmuyor acaba

Slm kızlar biliyorsunuz ben adet olmuştum bugün 2. Gün doktora gittim çikolata kıstım yetmezmiş gibi bi tane daha kist oluşmuş bu ay aşılama yapmam bu durumda dedi cylo progynova die bi ilaç verdi kist için 1 ay kulla gel bakalım dedi ole yani bende ki durumlar

neden ümitsizliğe kapılıyorsun; daha üçüncü günümüş oysaki.aşılamaya inancımız olmadığından mı tutmuyor acaba

Ah bir bilsem arkadasim bir bilsem.3 senedir deniyoruz daha once bir sey denemedik asilama yada tup gibi.Yumurtlama zamanlarina hicbir zaman dikkat edemedim ama dedim ki olcak olsaydi bir zamanda denk gelirsi 3 senede hep bir sorun aradim.Ufak tefek seyler vardir belki sma 2 doktor degistirdim ikisi de olmamasinin sebebi bunlar olamaz normal sinirda hersey diyorlar. Belki de cok umutsuZuz oyuzden olmuyor.Herkes suayda hamile kalcam diyor inaniyor ve oluyor ben ilk bastan beri kesin sorun cikcak diyordum

merhaba ben de aynı ilaçtam kullandım rahmi temizliyor kistlerden için rahat olsun kullanabililirsin üzülme

cnm bende perşembeyi bekliyorum kan vermek icin garanti olsun diye.sadece göğüslerim çok hassaslasti agriyor başkada pek bisey yok sen yarin kan verecekmisn belirtilern varmi
Vermek istiyorum yarın bugün lavaboda böyle biraz kırmızımsı bişey vardı adetim başlamadan önce hep öyle olur tutmadı galiba goguslerim sis hala ağrısı hafifledi ama hiç geçmedi aşılama günü 1. Gün olarak sayiliyormu ona göre yarın 12. Gün oluyi kanda çıkar mı acaba

7 mart, P Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (Beklemede)
8 mart, @Shencys ,4. Aşılama (ileri harkt.düşük, morfoloji) (Beklemede)
9 mart, ikiminikprenses , , 1. Aşılama (Beklemede)
9 mart, U Umuttt55 , 1. aşılama ( çikolata kisti, ileri harekt.düşk.) (Beklemede)
10 mart, Mstfsevda , 3.aşılama (sebepsiz infrtl) (Beklemede)
12 mart, M meha123 , 2.aşılama (Beklemede)
13 mart, mor gelincik , , 2.aşılama (Beklemede)
13 mart, Umut kadar , , , 3.aşılama (hafif pko)( Beklemede)
15 mart, Y Yagmuryah , 2. Aşılama (çikolata kisti) ( Beklemede)
16 mart, 8403BHC , 1.aşılama ( pko) (Beklemede)
17 mart, K Kumralcan , (Sebepsiz infrtl) ( Beklemede)

Kızlar hepinizden pozitif bekliyorum :) kendim beceremedim :) sizden bekliyorum :)

inşallah kuzum hepimizi icin hayırlısı olsun mübarek aylarda dualarımız kabul olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…