Sağolun canlarim benimde yarın belli olacak bakalım hayırlısıOhhh ne güzel ne mutlu sana durmak yok çalışmalara devam valla burda kimseyi tanımıyorum ama hepinizi sanki yıllardır tanıyor gibiyim nehir napti acaba canan nasıl kelinde durumlar ne dua ile aklimdasiniz hepiniz
İnsanın cinsel hayatı kalmıyor ki zaten amacın belli bi görev gibi artık o da bizim için :):) :) alemsin doru diosun bide o işi yaparken çocuğum olcak mi die düşünme diolar zaten benim amacım artık zevk falan değil direk çocuk gorevmis gibi yaklaşıyorum olaya :d
Selam canım hoşgeldin. Benim doktor hsg istedi çünkü kist var bende, tüplerime bakması gerekiyordu. Bir tüpüm açık bir tüpüm tıkalıymış. Doktor anastezi ile yaptı bana hsg yi, ben biraz dayanıksızım ağrıya, ama anastesisiz yaptıranlar da varmış.Merhaba hanımlar. Bu yola daha yeni girecek biriyim. Bilgi ve tecrübem neredeyse yok gibi. Eşimin ileri hareketli sperm oranı düşük. Ben de birkaç kez doktora gittim ama bir sorun yok. 8 aydır normal şekilde deniyoruz hiç gebelik olmadı. Eşim 3 aydır proxeed kullanıyor ama hareket oranı yükseleceğine düşmüş.Doktoru da size aşılama öneriyorum dedi. İş gereği 3 ay başka bir şehirdeyiz. Burada önerilen doktora gidip görüş alacağız. Hayırlısı bakalım. Ama nette biraz araştırınca hsg falan çekilmeli diye okudum. Bunu yaptırmak şart mı? Hsg çekilmeden aşılama yaptıran var mı?
Sorma insanlar bir kerede hamile kalıyorsormAma anlamiyorlar valla biz bence asilama deil unutkanlik biseyi bulalimesime diom bazen ayda 1 mi yapsak tv dekiler hemen kalio
Sorma insanlar bir kere de hamile kalıyor. Yanlışlıkla hamile kalıyorlar :)Ama anlamiyorlar valla biz bence asilama deil unutkanlik biseyi bulalimesime diom bazen ayda 1 mi yapsak tv dekiler hemen kalio
Dualarimiz seninle ay birininde olumlu olsun butun olmayanlar toplanmisizİnsanın cinsel hayatı kalmıyor ki zaten amacın belli bi görev gibi artık o da bizim için :)
Yanlislikmi yapsakSorma insanlar bir kerede hamile kalıyorsorm
Sorma insanlar bir kere de hamile kalıyor. Yanlışlıkla hamile kalıyorlar :)
Aynen çok istiyoruz ya tam tersi oluyor heraşde :) istemiyormuş gibi mi yapsak :)Yanlislikmi yapsakarkadasim korunurken kalmis imkansiz dio kalmam ama kalmis bide bunu denemek lazm
Tembel sınıf burasıDualarimiz seninle ay birininde olumlu olsun butun olmayanlar toplanmisiz
Saka bi yana nasip :) ayarim kacti bu gece tam sinifta kaldik.topluca yani bari bikac kisi ciksa sevinsek azcikAynen çok istiyoruz ya tam tersi oluyor heraşde :) istemiyormuş gibi mi yapsak :)
Ben 27 şubatta yapmıştım aşılamayı siz bana bakmayın, mart ayında yapanlar pozitif görecek :) patır patır güzel haberler gelsin :) ben de iyi güldüm valla :) insanoğlu akşam ağlıyordum şimdi gülüyom :)Saka bi yana nasip :) ayarim kacti bu gece tam sinifta kaldik.topluca yani bari bikac kisi ciksa sevinsek azcik
Hababam sınıfıHahah kızlar ya çok guldum aynen tembeller toplanmisiz
Büyük ihtimal benimde negatif ya. Bende tüpe doğru yol alıyorumİnşallah tüpe gerek kalmaz canım , ben aşılamayla vedalaştım tüp bebeğe gidecem :) biraz dinleneyim de :)
Canım , ben aşılama olmazsa tüp için başke şehre gidecem nasıl işten izin alıp gidecem orda kalsam nasıl olcak diye çok kasılıyordum, burdaki özel hastane benim hazırlığımı takibimi yapıyormuş, tüpe yumurta tıplama ve transfere gidecem o yüzden okadar rahatladımki, bunu bilsem bu kadar gerilmezdimBüyük ihtimal benimde negatif ya. Bende tüpe doğru yol alıyorum
Bende 2. aşılamamı oldum dün. Bekliyorum umarım herşey gönlümüzce olur. 2. aşılama da düşük mü ihtimal gerçektenAşılamadan sonra crinone jel kulandım , sabah akşam vajinadan. ama 3-4 gündür düzenli kullanmıyorum canım istemiyor.
İlk aşılamamda estrofem ilaç ve crinone jel kullanmıştım, estrefomin yan etkileri baya vardı; göğüs şişmesi , kasık ağrısı, bel ağrısı gibi ben bunları hatta hamileliğe yormuştum.
2. Aşılamamda sadece crinone jel verdi, rahim kalınlığı mı ne iyi bu sefer dedi estrofeme gerek yok dedi. Bu aşılamamda hiç ağrı sızı yaşamadım , demekki ilk aşılamamda o belirtinin çoğunun sebebi estrofemmiş.
Aşılamadan sonra 17. Güne girdim. Ağrım yok şuan. Dün akşam tek damla pembe leke geldi, sabah tek damla siyah leke. Devamında gelen herhangi bir şey yok. Akşam doktora gidiyorum umarım kötü bişey yoktur allahım.
çalışan bayanlar için çok zor izin işleri aşılamaya zor izin aldım malum özel de bir durum olunca sebep belirtmek çok zor. İşi mi düşünelim kendi halimizi mi düşünelim Allah yardımcımız olsun.Canım , ben aşılama olmazsa tüp için başke şehre gidecem nasıl işten izin alıp gidecem orda kalsam nasıl olcak diye çok kasılıyordum, burdaki özel hastane benim hazırlığımı takibimi yapıyormuş, tüpe yumurta tıplama ve transfere gidecem o yüzden okadar rahatladımki, bunu bilsem bu kadar gerilmezdim
Benim çikolata kisti belası var canım ondan benim aşılamada sonuç almam zordu zaten, benim durum tüp bebeklik ,Bende 2. aşılamamı oldum dün. Bekliyorum umarım herşey gönlümüzce olur. 2. aşılama da düşük mü ihtimal gerçekten
Ben sonucun negatif olmasından çok , negatif olursa nasıl tekrar izin alacam diye ona geriliyordum düşün :) sonucun negatifliğini bile biraz üzülür atlatırım ama sonraki aşamada ne yapacam nasıl gitcem izin alıp tekrar diye ona gerilmekten başıma migren ağrısı giriyordu :)çalışan bayanlar için çok zor izin işleri aşılamaya zor izin aldım malum özel de bir durum olunca sebep belirtmek çok zor. İşi mi düşünelim kendi halimizi mi düşünelim Allah yardımcımız olsun.
Ayy valla bu rakamlari görmemek ne zaman nasip olcak RAbbim cuma günü yuU suyu hurmetine dualarımızı kabul eyselsinSonuç çıktı bile canım :) 1,20 :) nasıl ? Hiç çalışmamışım çok düşük almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?