Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Ohhh ne güzel ne mutlu sana durmak yok çalışmalara devam valla burda kimseyi tanımıyorum ama hepinizi sanki yıllardır tanıyor gibiyim nehir napti acaba canan nasıl kelinde durumlar ne dua ile aklimdasiniz hepiniz
Sağolun canlarim benimde yarın belli olacak bakalım hayırlısı

:) :) alemsin doru diosun bide o işi yaparken çocuğum olcak mi die düşünme diolar zaten benim amacım artık zevk falan değil direk çocuk gorevmis gibi yaklaşıyorum olaya :d
İnsanın cinsel hayatı kalmıyor ki zaten amacın belli bi görev gibi artık o da bizim için :)

Selam canım hoşgeldin. Benim doktor hsg istedi çünkü kist var bende, tüplerime bakması gerekiyordu. Bir tüpüm açık bir tüpüm tıkalıymış. Doktor anastezi ile yaptı bana hsg yi, ben biraz dayanıksızım ağrıya, ama anastesisiz yaptıranlar da varmış.
Aşılamada ise hiç bir ağrı sızı yok aşırı rahat , kendini kasıp sıkmadığın sürece 2 dk lık iş ,

Ama anlamiyorlar valla biz bence asilama deil unutkanlik biseyi bulalim esime diom bazen ayda 1 mi yapsak tv dekiler hemen kalio
Sorma insanlar bir kerede hamile kalıyorsorm
Ama anlamiyorlar valla biz bence asilama deil unutkanlik biseyi bulalim esime diom bazen ayda 1 mi yapsak tv dekiler hemen kalio
Sorma insanlar bir kere de hamile kalıyor. Yanlışlıkla hamile kalıyorlar :)

Saka bi yana nasip :) ayarim kacti bu gece tam sinifta kaldik.topluca yani bari bikac kisi ciksa sevinsek azcik
Ben 27 şubatta yapmıştım aşılamayı siz bana bakmayın, mart ayında yapanlar pozitif görecek :) patır patır güzel haberler gelsin :) ben de iyi güldüm valla :) insanoğlu akşam ağlıyordum şimdi gülüyom :)

Büyük ihtimal benimde negatif ya. Bende tüpe doğru yol alıyorum
Canım , ben aşılama olmazsa tüp için başke şehre gidecem nasıl işten izin alıp gidecem orda kalsam nasıl olcak diye çok kasılıyordum, burdaki özel hastane benim hazırlığımı takibimi yapıyormuş, tüpe yumurta tıplama ve transfere gidecem o yüzden okadar rahatladımki, bunu bilsem bu kadar gerilmezdim

Bende 2. aşılamamı oldum dün. Bekliyorum umarım herşey gönlümüzce olur. 2. aşılama da düşük mü ihtimal gerçekten

çalışan bayanlar için çok zor izin işleri aşılamaya zor izin aldım malum özel de bir durum olunca sebep belirtmek çok zor. İşi mi düşünelim kendi halimizi mi düşünelim Allah yardımcımız olsun.

Bende 2. aşılamamı oldum dün. Bekliyorum umarım herşey gönlümüzce olur. 2. aşılama da düşük mü ihtimal gerçekten
Benim çikolata kisti belası var canım ondan benim aşılamada sonuç almam zordu zaten, benim durum tüp bebeklik ,
Ama aşılamadan sonuç alan bi sürü insan var.

Ben sonucun negatif olmasından çok , negatif olursa nasıl tekrar izin alacam diye ona geriliyordum düşün :) sonucun negatifliğini bile biraz üzülür atlatırım ama sonraki aşamada ne yapacam nasıl gitcem izin alıp tekrar diye ona gerilmekten başıma migren ağrısı giriyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…