Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Canım ben devlette yaptırıyorum yasta ust sinir 39 alt siniri tam bilmiyorum ama 22 olabilir kaç yıllık evli olduguna bakıyorlar en az 3 yıl evli olman lazım başka da bi şartı yok sanırım ücretsiz yapılıyor sadece ilaçlara katkı payı veriyorsun ben gonal f 450 kullandım normal fiyatı 500 küsür 140 lira ödedim ben manisadayim burdaki devlet hastanesi yapmıyordu üniverste hastanesinde yaptırdım bu arada bende de çikolata kisti var 6 cm inşallah en yakın zamanda genişlerimize kavuşuruz

Minanur18 bu arada sıra beklemedim hiç sıra die bisey yok kim
Allah razı olsun arkadaşım.bilgilendirdiğin için.inşallah tez vakitte bebişlerimize hepimiz kavuşuruz.ben 8 aylık evliyim.yaşım 30 olduğu için istiyorum aşılama.sana ameliyat demedilermi gülüm .bide kistin yeride önemli sanırım .benim sağ overde kistim.ben 6 aydır gidiyorum bana ameliyata şuan gerek yok diyor .aşılama denemek istiyorum.devlet hastanesine gidip doktora sormam lazım sanırım.eğer şartı yoksa inan biran önce yaptırmak istiyorum.yaşımız geçiyor gidiyor.

kızlar 9 mart aşılama günümdü bugün benden yumurtlama döneminde gelen yumurta aki kıvamında kaygan bir sıvı geldi bu neyinnesidir fikri olan varmi

Yok canım kaç tane doktora gittim bunun için hiç biri ameliyat demedi bide buyumuyor sabit boyutu sürekli buyuseydi o zaman tehlikeli olurdu dediler doktor birde ameliyatta yumurta rezervleri azalıyormuş tedaviside yok bu hastalığın tek tedavisi varmış menopoz yada hamile kalmak ole yani sende git sor bakalım devlet hastanesine seni yönlendirirler tedavi hem maddi hem manevi zor allah hepimize sabir kolaylık versin

Canm rapor cikartanlar varmis onlar ucretsiz tamamen bizde rapor cikarmayla ugrasmadik femrayi bide sprem yikamayi parayla odedik okdr

kızlar 9 mart aşılama günümdü bugün benden yumurtlama döneminde gelen yumurta aki kıvamında kaygan bir sıvı geldi bu neyinnesidir fikri olan varmi
Hayırlı olsun aşılaman belki yumurtan yeni çatlamış olabilir yada aşılama daha yeni belki o yüzden akıntı geliyordur bilemicem tam olarak

bende manisadayım ben de cbü de aşılama yaptırcam cuma günü :) hangi doktor yaptı aşılamayı benim yıldız hoca :)

Istanbulda var arkadasim yaptirio 3 aydir beklio bi asilama icin okdr basit deildi sizin oralari bielmem
Olabilir canım bende 4 ay önce gitmiştim asilama için daha yeni yapıldı cunku her adet döneminde hormonlara bakmıştı doktor uygun görmemişti o yüzden bekledim belki istanbul büyük kalabalık ondan olabilir tabi

1 tane oluştu 20 ml doktor yeter dedi sende yanlış hatırlamıyorsam 2 doz daha vuracaktın iğneyi kontrole gittin mi kaç olmuş ml
Cnm dün gittim 16.5 mm di dün vurdum bugün vurcam yarın kontrol bakalım kaç olcak.dozumu 100 yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…