Canım ben devlette yaptırıyorum yasta ust sinir 39 alt siniri tam bilmiyorum ama 22 olabilir kaç yıllık evli olduguna bakıyorlar en az 3 yıl evli olman lazım başka da bi şartı yok sanırım ücretsiz yapılıyor sadece ilaçlara katkı payı veriyorsun ben gonal f 450 kullandım normal fiyatı 500 küsür 140 lira ödedim ben manisadayim burdaki devlet hastanesi yapmıyordu üniverste hastanesinde yaptırdım bu arada bende de çikolata kisti var 6 cm inşallah en yakın zamanda genişlerimize kavuşuruzGünaydın arkadaşlar.ben kaç aydır özele gidiyorum çatlatma iğnesi oldum iki kere ikiside olumsuz.özelde çare bulamadım devlette aşılama yapılıyormu.benim 3cm çikolata kistim varda.bilgilendirirseniz sevinirim.bide arkadaşlar sanırım çoğu doktor aynı şeyi uygluyor.hap folbiol yumurta geliştirici çatlatma iğnesi ve ilişki önerisi.aranızda farklı bir sistem yada ilaç uygulanan oldumu?
Allah razı olsun arkadaşım.bilgilendirdiğin için.inşallah tez vakitte bebişlerimize hepimiz kavuşuruz.ben 8 aylık evliyim.yaşım 30 olduğu için istiyorum aşılama.sana ameliyat demedilermi gülüm .bide kistin yeride önemli sanırım .benim sağ overde kistim.ben 6 aydır gidiyorum bana ameliyata şuan gerek yok diyor .aşılama denemek istiyorum.devlet hastanesine gidip doktora sormam lazım sanırım.eğer şartı yoksa inan biran önce yaptırmak istiyorum.yaşımız geçiyor gidiyor.Minanur18 bu arada sıra beklemedim hiç sıra die bisey yok kim
Yok canım kaç tane doktora gittim bunun için hiç biri ameliyat demedi bide buyumuyor sabit boyutu sürekli buyuseydi o zaman tehlikeli olurdu dediler doktor birde ameliyatta yumurta rezervleri azalıyormuş tedaviside yok bu hastalığın tek tedavisi varmış menopoz yada hamile kalmak ole yani sende git sor bakalım devlet hastanesine seni yönlendirirler tedavi hem maddi hem manevi zor allah hepimize sabir kolaylık versinAllah razı olsun arkadaşım.bilgilendirdiğin için.inşallah tez vakitte bebişlerimize hepimiz kavuşuruz.ben 8 aylık evliyim.yaşım 30 olduğu için istiyorum aşılama.sana ameliyat demedilermi gülüm .bide kistin yeride önemli sanırım .benim sağ overde kistim.ben 6 aydır gidiyorum bana ameliyata şuan gerek yok diyor .aşılama denemek istiyorum.devlet hastanesine gidip doktora sormam lazım sanırım.eğer şartı yoksa inan biran önce yaptırmak istiyorum.yaşımız geçiyor gidiyor.
Canm rapor cikartanlar varmis onlar ucretsiz tamamen bizde rapor cikarmayla ugrasmadik femrayi bide sprem yikamayi parayla odedik okdrİnşallah güzel sonuç alırsın arkadaşım.aşılama için sıramı alınıyor.aman allahım.ben biran önce olsun diye acele ediyordum özele gittim oda çatlatma iğnesinden başka birşey denemiyor.sonrasında aşılamaya geçeceğim demişti.ama devlet yapıyorsa neden boştan yere para vereyim .doğru değilmi arkadaşım ama şart falan isterse malesef özele gidirim..bana sadece femara veriyor.onlarda kaliteli büyütüyor ama sonuç hep negatif
Hayırlı olsun aşılaman belki yumurtan yeni çatlamış olabilir yada aşılama daha yeni belki o yüzden akıntı geliyordur bilemicem tam olarakkızlar 9 mart aşılama günümdü bugün benden yumurtlama döneminde gelen yumurta aki kıvamında kaygan bir sıvı geldi bu neyinnesidir fikri olan varmi
bende manisadayım ben de cbü de aşılama yaptırcam cuma günü :) hangi doktor yaptı aşılamayı benim yıldız hoca :)Canım ben devlette yaptırıyorum yasta ust sinir 39 alt siniri tam bilmiyorum ama 22 olabilir kaç yıllık evli olduguna bakıyorlar en az 3 yıl evli olman lazım başka da bi şartı yok sanırım ücretsiz yapılıyor sadece ilaçlara katkı payı veriyorsun ben gonal f 450 kullandım normal fiyatı 500 küsür 140 lira ödedim ben manisadayim burdaki devlet hastanesi yapmıyordu üniverste hastanesinde yaptırdım bu arada bende de çikolata kisti var 6 cm inşallah en yakın zamanda genişlerimize kavuşuruz
Istanbulda var arkadasim yaptirio 3 aydir beklio bi asilama icin okdr basit deildi sizin oralari bielmemMinanur18 bu arada sıra beklemedim hiç sıra die bisey yok kim
Olabilir canım bende 4 ay önce gitmiştim asilama için daha yeni yapıldı cunku her adet döneminde hormonlara bakmıştı doktor uygun görmemişti o yüzden bekledim belki istanbul büyük kalabalık ondan olabilir tabiIstanbulda var arkadasim yaptirio 3 aydir beklio bi asilama icin okdr basit deildi sizin oralari bielmem
Aaaa benim doktorumda yıldız hocabende manisadayım ben de cbü de aşılama yaptırcam cuma günü :) hangi doktor yaptı aşılamayı benim yıldız hoca :)
Aşılama yaptıran kimseyle karşılaşmadım hayırlısı olsun kaç yum büyüdü.Aaaa benim doktorumda yıldız hoca
1 tane oluştu 20 ml doktor yeter dedi sende yanlış hatırlamıyorsam 2 doz daha vuracaktın iğneyi kontrole gittin mi kaç olmuş mlAşılama yaptıran kimseyle karşılaşmadım hayırlısı olsun kaç yum büyüdü.
Cnm dün gittim 16.5 mm di dün vurdum bugün vurcam yarın kontrol bakalım kaç olcak.dozumu 100 yapti1 tane oluştu 20 ml doktor yeter dedi sende yanlış hatırlamıyorsam 2 doz daha vuracaktın iğneyi kontrole gittin mi kaç olmuş ml
Buyur kesin benim 2 günde 20 ml olmuştu hatta hafta sonu bile kontrole çağırmıştı günde 2 ml buyur genelde dediCnm dün gittim 16.5 mm di dün vurdum bugün vurcam yarın kontrol bakalım kaç olcak.dozumu 100 yapti
ben de manisadayim :) erdal beye gidiyorum ben de cevahir tip merkezinde, bu ay ilk asilamami yaptirdimAaaa benim doktorumda yıldız hoca
manisalılar toplanmış haberimiz yokmuş :)ben de manisadayim :) erdal beye gidiyorum ben de cevahir tip merkezinde, bu ay ilk asilamami yaptirdim
Hayırlısı olsun sonuç ne zaman belli olcakben de manisadayim :) erdal beye gidiyorum ben de cevahir tip merkezinde, bu ay ilk asilamami yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?