- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Böyle anlarda vakitte geçmezöğleden sonra dedi ara ara bakıcam işte net bir saat yok malesef :/
valla bendede çok belirti yok beklyrym bakalım ilk aşılamanmıydı eşinin değerleri ne çıktıMerhaba hanımlar bende 25 şubatta aşılama oldum bugün 15.günüm normal adet tarihim aşılamadan sonra 12.gün yani 9 marttı ben 14.günü olurum diye bekledim ama dün olmadım bugünde daha gelen giden yok crinone jel kullandım dün sonuncuyu yaptım adet gecikmesi yapıyor diyorlar o yuzden bekliyorum bir kaç gün daha zaten hiç bir belirtimde yok..Aşılaması tutmayanlar ve jel kullananlar varsa gecikme yaşadınız mı ?Aşılaması tutanlarda belirtisiz hamile kalan var mı adet sancım yok göğüs hassasiyeti akıntı hic birşey yok sadece azıcık rahımde sızı var
evet ya içim çok tuhaf ama sırf ümidim kırılmasın diye ümitlenmiyorum yaniBöyle anlarda vakitte geçmez
İnşallah tutunmuştur miniğin ama tutunmadıysa da vakti vardır canımevet ya içim çok tuhaf ama sırf ümidim kırılmasın diye ümitlenmiyorum yani
inşallah canım herkes bu aralar beni hamile görüyo eşimd sen hamilesinb diyo yok diyoerum bende :))))))))))İnşallah tutunmuştur miniğin ama tutunmadıysa da vakti vardır canım
İlk aşılamam benım sol tüpüm tıkalı eşimin değerleri 20 mılyon/ml de ileri %25 yerinde hareket %11 morfoloji 7 yıkama sonrası 7 milyon/ml de ileri %70 yerinde%10 ile aşılama yaptık bakalmvalla bendede çok belirti yok beklyrym bakalım ilk aşılamanmıydı eşinin değerleri ne çıktı
İnan inan, inanmak başarmanın yarısıdıırrinşallah canım herkes bu aralar beni hamile görüyo eşimd sen hamilesinb diyo yok diyoerum bende :))))))))))
Hayırlısı olsun inşallah içini ferah tut tüp tıkanıklığını rahim filminde açmadılarmıİlk aşılamam benım sol tüpüm tıkalı eşimin değerleri 20 mılyon/ml de ileri %25 yerinde hareket %11 morfoloji 7 yıkama sonrası 7 milyon/ml de ileri %70 yerinde%10 ile aşılama yaptık bakalm
Tamamen kapalı hiç geçiş olmadı rahim filminde ufak tıkanıklıklar açılıyormuşHayırlısı olsun inşallah içini ferah tut tüp tıkanıklığını rahim filminde açmadılarmı
hmmm ameliyat falan dmeedimi peki açmak için gerçi insanlara çeyrek tüple hamile kalıyo yani olur merak etme bak baana benim ne tüplerimde ne eşimde sıkıntı var sadece 1 kere kaldım ddüştü şimdide kalamıyrm aşılama yaptrdım yani her nasip vaktine esirdir demişlerTamamen kapalı hiç geçiş olmadı rahim filminde ufak tıkanıklıklar açılıyormuş
Yoo hangi doktora sorsam tek tüple de gebe kalabilirsin dedi nasip vakti zamanı bekleyeceğizhmmm ameliyat falan dmeedimi peki açmak için gerçi insanlara çeyrek tüple hamile kalıyo yani olur merak etme bak baana benim ne tüplerimde ne eşimde sıkıntı var sadece 1 kere kaldım ddüştü şimdide kalamıyrm aşılama yaptrdım yani her nasip vaktine esirdir demişler
evet diyorumya çeyrektüple kalanlar var allah yardımcımız olsun inşallahYoo hangi doktora sorsam tek tüple de gebe kalabilirsin dedi nasip vakti zamanı bekleyeceğiz
çıktı malesef 0.10 çk moralim bozuk şuan yani gerçktn olmycak sanırım hiçbir sorun yok çünkü
Çok üzüldümçıktı malesef 0.10 çk moralim bozuk şuan yani gerçktn olmycak sanırım hiçbir sorun yok çünkü
13.günümdü adetime 3 gün var dha üzülmycem dedim ama o kadar üzüldümki yani eşimin yanında kendimi zor tutuyrm ağlamamk içinÇok üzüldümkaçıncı günündü? Öyle ümitsizliğe kapılma hemen. Hayırlısıyla gelcek inşallah miniğin
Tutma, bi kez ağla rahatla sonra toplarsın13.günümdü adetime 3 gün var dha üzülmycem dedim ama o kadar üzüldümki yani eşimin yanında kendimi zor tutuyrm ağlamamk için
O kadar üzgünümki gözlerim şişti ağlamktn gerçkten çok Zor gerçktnTutma, bi kez ağla rahatla sonra toplarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?