Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Merhaba
Öncelikle herkesin yardımcısı olsun rabbim
Ben de muhtemelen aranıza katılacağım kısa zaman sora

Herkese öncelikle saglikli hayirli mutlu gebelikler diliyorum.. allah herkesin yardimcisi olsun bu sayfayi o kadr cok takip edi bir seyler okudum ki kendimi yalniz hissetmedigim ve rahatladigim bir sayfa.. oncelikle 5 yildir evliyiz 1 yildir cocu istiyoruz.Bende yumurtlama ve catlama problemi esimde cift tarafli varikosel ve ileri hareketliligi cok dusuktu..klomen ve catlatma.ignesi tedaviso gordum.esim uroloji dr. gitti ve ameliyatlik durum gormedi ve asilama deneyinn siz dedi. bunun uzerine esim proxeed plus kullandi ve keciboynuzu kuru yapti 6 ay boyunca vende bir kere incir kuru yaptim.. krill oil ilaci (balik yagi) kullaniyorduk. 4 martta asilama oldum adetimin 15.gununde. gonal f igne oldum ovitrelle catlatma.ignesi oldum c.tesi gecesi p.tesi.oglen asilama gercklesti ondan sonra.il gun operasyondan sonra acik kahverengi leke geldi sonra bir seyim yoktu 4 gun sonra hafif agrilarim basladi akintim cogaldi vajinal ma tar oldum krem kullandim..asilamanin 10.gunu adet olcakmisim.hissine kapildim ama ara ara agrim vardi asilamanin 12.gunu yani dun kanda beta hcg yaptirdim 74.04 cikti pazartesi yenileyecegim.. pazartesi daha da emin olcam insallah.. anne olmak isteyen herkes icin dua edicem surekli.. lutfen sormak istediklerinizi sorun ..

Ben de yeni aşılama oldum cuma günü kahverengi rengi akıntım benim aşılama olduğu günde geldi dünde geldi. Biraz korkuttu beni ama normal mi? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu bilgiler nerden

Ben de yeni aşılama oldum cuma günü kahverengi rengi akıntım benim aşılama olduğu günde geldi dünde geldi. Biraz korkuttu beni ama normal mi? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Onceliklee insallablh seninde saglikli hayirli güzel haberlerini alalimm.. muhakkak haber ver ve rahat olmaya cals agir kaldirma dinlenebildigin kadar dinlen..Amiiinn cok tesekkur ederim bugun tekrar yenileyecegim is cikisi beta hcg sanirim onun endisesi var icimde hep diken ustundesin bir keseyi goreyim.kalp atisini duyayim vs.. rahatsiz edici degilse sknt yok diye dusunuyorum aksine iyi bir sey rahime kadar ulasmis ve islemin etkisi bunyeye gore de degisir kesin olck.diye bir sey de yok sen icini ferah tut sansli gelirim herkese insallah iyi haberler aliriz bundan sonra..

Eşim sağolsun bişey yaptırmıyo dinleniyorum sol kasığımda bi doluluk hissi var neden anlamadım hayırlar olsun inşallah Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallah bebeğin sorunsuz duyarsınız inşallah minik kalbini

aynen saat 11.30 da oldum ben de hem de aynı saatte olmuşuz 2 tane yumurtam gelişmişti allahım hayırlısını versin inşallah olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bakalım görcez haberleşelim belirtilerden falan

Benim 1 yumurtam vardı sadece çatlatma iğnesi oldum hadi birlikte güzel haber alalım inşallah Benim sol kasık ağrım var asla geçmiyo çok değil ama ince ince bi ağrı sende var mı bişey?

Benim 1 yumurtam vardı sadece çatlatma iğnesi oldum hadi birlikte güzel haber alalım inşallah Benim sol kasık ağrım var asla geçmiyo çok değil ama ince ince bi ağrı sende var mı bişey?
bende de ilk gün çok ağrı oldu sağ kasigimdaydi şimdi rahim bölgesinde sağ ve sol kasıkta ağrı var hafif ama hani böyle hassas hissedersin ya öyle ayın 29 unda gel dedi kan tahlili için ama.ben 30unda gidebilecem hafta sonu umarım regl olmam bebeklerim .benimledir seninki de seninledir =) allah büyük

Ben o kadar dayanamam sanırımm 26sında bi kan testi yaparımm amiin inşallah kavuşuruz miniklere. Ne kadardır istiyodunuz?

Ben o kadar dayanamam sanırımm 26sında bi kan testi yaparımm amiin inşallah kavuşuruz miniklere. Ne kadardır istiyodunuz?
ya işte şu an biraz rahatım daha başlangıç ya tarih yaklaştıkça muhtemelen ben de dayanamam geçen sene mart ayından beri korunmuyoruz 1 sene oldu 3 senedir de evliyim . valla üye oldum buraya en azından benimle aynı duyguları paylaşan insanlar var . siz neredensiniz

Ben hipoluyum. Troitim fazla çalışıyor. Yumurtam büyüyüp çatlamıyor bu yüzden. Daha bir hafta önce hamileydim. İlk aşılamam tuttu derken 17. Gün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim yıkıldımm ne hayaller kurmuştum

Benim iki yıla yanaştı bekliyorum bakalım istanbul

çok sevindim var mı bir gelişme

Nasıl durumlar? dua edin bize de =( 30unda belli olacak bugün 4. günüm

Nasıl durumlar? dua edin bize de =( 30unda belli olacak bugün 4. günüm
Tabi ki etmem mi en iyi bu durumu yasayanlar bilirr.. allah herkese mucizeleri nasip etsin mutluluktan aglayin en kisa zamanda tekrar yaptirdim.beta 74 tu iki gun sinra bugun 186.4 cikti insallah yolundadir dedigim gibi zor elde edince insan hep mualakkta kaliyor.. kalp atisina akdr rahag edemicm.. bende sizler icin dua edicem.. sunu soyleyim cok agrinizin olmasina gerek yok.belirtiler herkesde degisiyor benim asilama.gunu kasiklarimda dolulk sizi hissettm o da islemden dolayi sonra bir kac gun hic bir seyik yoktu farkli.olan 3 gun sonra akintim basladi ve mantar oldu sonra adet agrisi yasadim benim agrim bir iki gun once olurdu adetm gelirdi ama.bu sefer gelmedi ve adet agrisindaki kasiklardaki yogunluk degil de ara ara batmalar kemer yerim agridi cok hafif ara ara belim oyle oldu goguslerimde acidi ama herkesin anlattici.gibi degil o yuzden hic moralinizi bozmayin guzel.haberlerinizi alacgz insallah.. yaninizdaym dualarimlaa.. ne olur sizde esirgemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…