Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
İyi günler yardımınıza ihtiyacım var aşılamanın ikinci günü kasık ağrı var normal mı ?
Birde lekelenme şeklinde hafif kan geldi neden gelmiştir??

Kızlar biliyorsunuz ben geçen ay aşılama olmuşum tutmadı regl oldum. Aşılama zamanı doktor bana Progestan vermişti regl olunca bıraktım şimdi reglm bitti kendi kendimize bebek için çalışacağız ama tekrar kalan Progestan i içmeye devam etsem mi ? Bir zararı olur mu ?

İyi günler yardımınıza ihtiyacım var aşılamanın ikinci günü kasık ağrı var normal mı ?
Birde lekelenme şeklinde hafif kan geldi neden gelmiştir??
Evet cnm normal kaşık ağrısı da normal kanamada normal çünkü alet taktiklari için kanama geliyor bugün içinde gececektir

Kızlar bugün iğnenin 13 günü git Gide koyulaşan testlerim var bugün koyulaşmış bir çizgi gördüm aşılamanın 12 günü iğnenin etkisi olsa git Gide koyulaşmaz diye düşünüyorum . Progesteron 27.64 cikti

Bu ay asılamam tutmadı malesef. Benım şöyle oldu ben neredeyse aşılamadan sonra 15. Gün bile idrar testlerinde cift cizgi gördüm. Hatta etken gebelık testinde bıle cıft cızgı gördum. Beta da 26 cıkmıstı. Bir daha asılama yapacak olsam asla idrar testlerine guvenmem şahsen. En güzeli aşılamanın 15. Günü kan testi ve 2 gun sonra onun cıft katına cıkıp cıkmaması.

Merhaba testleriniz git Gide koyulastimi peki?

Kızlar bu bugün ikinci asılamamı yaptım. İlkinde 154 milyon enjekte edılmısdı bu ay 94mılyon ilkinde yumurtamsı catlamısdı bu ay catlamamıs bakalım gecen ay tuttu düzdü bu ay tutacakmı tek yumurtagmsı var gecen ay soldu bu ay sağ yumurtamsı var hayırlısı şafak on gün sayacam gecen ay 10de cıktı

Üye
Merhaba benimkine ne dersinz iğnenin 13 günü git Gide koyulaşan testlerim var bugün koyulaşmış bir çizgi gördüm aşılamanın 12 günü iğnenin etkisi olsa git Gide koyulaşmaz diye düşünüyorum . Progesteron 27.64

12.gunde iğnenin etkisi olmaz canım bi kan ver bence inşallah hamilesindir :) progesteronda b aya yukseksek çıkmış cunku

8 günde kan vermistim o zaman 2.18 çıkmıştı yükselir çok erken dendi acaba yükselir mi bilemedim . Progesteron dan anlaşılıyormu hamilelerde yukselmi cikiyor
Canım en doğru sonucu kan testi verir 8.gun evet erken ama şuan değil bi yaptır bence bukadar yüksek olması progestronun çok sağlıklı bi yumurtanın çatladıgını gösteriyor canım

Progestorn değeri bu şekil yüksek olunca gebelik mi var demektir
Progestron değeri 5ve üzeri yumurtanın çatladıgını 10 ve üzeri ise çok sağlıklı bi yumurtanın çatlağı anlamına gelır canım :) senınde 27 baya güzel yumurtan olmuş demekki... gebelik olustumu onu bilemem kan testi yaptır bence bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…