Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Ben 2.aşılamamın sonucu belli olmadan tüpü araştırmaya başlamıştım :) inşallah senin ihtiyacın olmaz :) tüp bebekte dozlar yüksek, doktor 10'un üstünde yumurta topluyor yaklaşık.

Yanlış hatırlamıyorsam aşılama zamanı sabah erkenden eczaneye gitmiştin dimi :) çatlatma iğnesi için miydi ötle bişeydi :)
Ahahah evet canım çok doğru hatırlamıyosn sizi unutmadim tabiki canim ama aşılama neg olunca iki ay kadar hiç görmedim siteye dün tüp bebek için ilk ignemi vurundum sen nasılsn var mı gelisme

Merhaba kızlar mutlu hafta sonları içinizde beni hatırlayanlar vardır Şubat'ta aşılama yaptırmış 9 Mart'ta adet olmuştum o sürecim çok zor geçmişti ve kendi haline bırakmaya karar vermiştim o bir aylık süreçte çok yıprandim öncelik olarak kendimi toparlamam lazımdı ve herşeyi akışına bıraktım Nisan'da beklenen adet tarihim geldi ve adet olmadım bugün yarın olurun diye bekledim üç gün gecikti olmadım hamilelik gibi beklentim yok çünkü hiçbir belirtim yoktu arkadaslarinda yap demesiyle üçüncü günün sonunda test yaptım ve pozitifi gördüm çok sukur çok sadirdim hiç beklemiyordum kan testinde pozitifi gördük Drmla görüştüm yarın gel keseye bakalım görünür dedi çok şükür keseyi gördük iki hafta sonrada kalp atışını duyup bebegimizi gorduk rabbim isteye .Herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin öğrendiğim günden beri hergun duamdir.umudunuzu kaybetmeyin sabırla bekleyin duayla en uygun zamanı geleceği zamanı kendisi biliyor bekletmeden en kısa zamanda bebisleriniz gelir İnşallah,bizim sebebimizi hatırlatacak olursam eşimin değerleri dusuktu varikosel den ameliyat olmuştu

Ahahah evet canım çok doğru hatırlamıyosn sizi unutmadim tabiki canim ama aşılama neg olunca iki ay kadar hiç görmedim siteye dün tüp bebek için ilk ignemi vurundum sen nasılsn var mı gelisme
Ooooo maşallah :)) iyi 2 ay dinlenmişsin :) tüp bebeklerimiz hayırlı olsun :) ben de şubat sonu 2.aşılamam negatif olunca dinlendim. Cuma günü tüp tedavisine başladım bakalım , tüp bebek başlığım da var, orda etiketleyem seni :) okursun yazdıklarımızı :)

Ayyyy inanamıyorum :) buna benzer ne kadar çok hikaye var. Aşılama yaptırıp olmayınca kendi haline bırakıp dinleneyim derken hamile kalan :) insan diyor bazen , bu tedaviler çoğu zaman gereksiz mi acaba ,
Bu arada seni hatırlıyorum :)) ben herkesi hatırlarım :) bi kere konuştuysam unutmam :)) ilk sayfada adın vardı listede , whatsap grubumuzda vardın :) hayırlı uğurlu olsun hamileliğin darısı başımıza :) amin

Hafızan kuvvetli masallah çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim aratmadan isteyen herkese hayırlı sağlıklı şekilde evlatların nasip etsin evet bende çok duyuyordum böyle hikayeler ama insanın başına gelince ayrı oluyor biz hala inanamıyoruz hiç beklemiyorduk ve hiç belirtim yoktu belirtilere hiç aldanmayin kızlar

Kızlar merhaba. Benim ilk aşılamam yarın olacak.Gonal f tedavisi gördüm dünde çatlatma iğnesini vurdum. Eşimin sperm sayısı 6 milyon hareketlilik ise %30. Bu durumda olup aşılaması tutan var mı?

Kızlar merhaba. Benim ilk aşılamam yarın olacak.Gonal f tedavisi gördüm dünde çatlatma iğnesini vurdum. Eşimin sperm sayısı 6 milyon hareketlilik ise %30. Bu durumda olup aşılaması tutan var mı?
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun aşılaman, 1. Sayfada liste var canım ordan yararlanabilirsin kimde hangi sorun var, kim sonuç almış. Eşinin değerleri sıkıntılı olup hamile kalan Baybknya vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Benim eşimin hareketlikik %12, üstüne bende çikolata kisti var başlı başına sorun. 2 kez aşılama yaptık olmadı, tüp bebek tedavisine başladım bakalım.

Maşallah. Bugünün morali sen oldun :) Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi :)

Selam kızlar :) forumun birçok sayfasını okudum vakit buldukça okuyamadigim sayfaları da okuyacağım :) benide aranıza alır misiniz? Kısaca hikayemi anlatayım 32 yaşındayım bir kere aşılama bir kere tüp bebek tedavisi gördüm fakat uzun zaman aralıklarıyla bu iki işlem özelde oldu sonra devlete gittim cuma günü devlet yine aşılama uygun gördü aşılama oldum :) ve bekliyorum ancak utanarak soracagim ama birkaç gündür rahimden enfeksiyon olunca gelen koku geliyor hastaneyi aradım bol su iç portakal suyu felan dedi ilaç vermedi bu sizce hamile kalmama engel olur mu bugün asilamada 4. Günüm:)

Tabiki de :) hoşgeldin beraber beklemek daha güzel oluyor :) inşallah bu sefer ki alılaman sonuç verir. Aşılama yaptırma sebebin neydi canım? Enfeksiyon engel olmaz bence olacak olsa domtor gel derdi heralde , aşılamadan sonra jel falan verdi mi doktor kullanman için , o da akıntı yapıyor .

İnşallah çok teşekkür ederim :) aşılama sebebimiz sebepsiz infertilite doktor aşılamadn sonra jel hap vermedi sadece ayın 4 ünde tekrar çatlatma iğnesi yapacağım bugün de biraz önce çamaşırımda hafif leke oldu daha aşılamanin 4. Günü bugün normal mi?

Iyiyim cok sukur. Doktor cok guzel gecti dedi. Biraz agrim var simdi. Dua edelim su mubarek gecede

Nasıl yani ? Aşılama oldun , tekrar çatlatma iğnesi mi yapılacak ?
Aşılamadan sonra 2-3 gün leke olabiliyor, devamı gelmezse sıkıntı değildir heralde .

Nasıl yani ? Aşılama oldun , tekrar çatlatma iğnesi mi yapılacak ?
Aşılamadan sonra 2-3 gün leke olabiliyor, devamı gelmezse sıkıntı değildir heralde .
Evet canım bende önce çok şaşırdım ama o an hastaneden çıkarken onun o ilaç olduğunu anlamadım heyecandan sonra eve gelince baktım internete yazdım meğer tutunmaya da yardımcı oluyormuş onun içindeki hormonlar

Canannnh , klomenin yan etkileri devam ediyor mu ? Hala sarhoş gibi misin :) bu sarhoşluğun, sonucu gördüğünde de mutluluktan devam etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…