• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Aynen katılıyorum. Valla ben de kendimden beklemezdim bu kadar sabrı. Yarın ilk idrarla yapayım o zaman bi test. Çıkmazsa pazartesi devlete giderim. Ki hiç silik çizgi bile görmüşlüğüm yok. Çıkarsa fizana bile giderim :110:ben bu aşılamayı zaten tüp raporu çıkarmak için yaptırdım bi beklentim yoktu. Ne bileyim 1.20 den nefret ediyorum. Sırf onu görmiyim diye bekliyorum günlerdir. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Aynen sabah yap ve çizgiyi gör inşallah, allahım o test anlarını düşündükçe kalbim sıkışıyor :cry: testi başkası yapcaksa bile kalbim sıkışıyor heyecandan. O 1.20 den ben de nefret ediyorum :)

Aynen sabah yap ve çizgiyi gör inşallah, allahım o test anlarını düşündükçe kalbim sıkışıyor :cry: testi başkası yapcaksa bile kalbim sıkışıyor heyecandan. O 1.20 den ben de nefret ediyorum :)
Hiç sanmıyorum ama girdi bikere aklıma. Belki de gece adet olurum belli mi olur. Sen de tüp bebeğe başlayacaksın herhalde . Allah hayırlarla çifter çifter versin inşallah.

Hiç sanmıyorum ama girdi bikere aklıma. Belki de gece adet olurum belli mi olur. Sen de tüp bebeğe başlayacaksın herhalde . Allah hayırlarla çifter çifter versin inşallah.
Evet canım. İnşallah birkaç güne adet olacam başlayacam , şimdiden heyecandan karnım ağrıyor. Yumurta toplamada, transferde napacam bilmiyom :KK23::KK70::KK71::-)

Evet canım. İnşallah birkaç güne adet olacam başlayacam , şimdiden heyecandan karnım ağrıyor. Yumurta toplamada, transferde napacam bilmiyom :KK23::KK70::KK71::-)
Ay onlar bişey mi transferden sonraki iki haftayı düşün. Ben yaptırdım bikere. Yaza tekrar düşünüyorum nasipse. Yumurta toplama anestezili oluyo zaten. Rahim filmi gibi.Transfer de aşılama gibi. ne çok tecrübem varmışo_O

Onu düşün
Ay onlar bişey mi transferden sonraki iki haftayı düşün. Ben yaptırdım bikere. Yaza tekrar düşünüyorum nasipse. Yumurta toplama anestezili oluyo zaten. Rahim filmi gibi.Transfer de aşılama gibi. ne çok tecrübem varmışo_O
onu düşünemiyom zaten hiç, hadi 2 hafta geçti diyelim, test günü ne yapacam :) nasıl bakacam sonuca :)))

Nasıl gidiyor hamilelik :) nasıl bi duygu :KK200: etiketlemesek hiç uğramayacan demek :)
Gözüm sizde guzellll gelinler okuyirum hep benimde bı uyku bı uyku kafamı koyduğum yerde gidiyorum bide hiç bisey yemek istemiyorum aciktigimi hissetmiyorum... Teyzesi kalbimiz atıyor dinledik bı kere inssllah hayırlısı olsun

Gözüm sizde guzellll gelinler okuyirum hep benimde bı uyku bı uyku kafamı koyduğum yerde gidiyorum bide hiç bisey yemek istemiyorum aciktigimi hissetmiyorum... Teyzesi kalbimiz atıyor dinledik bı kere inssllah hayırlısı olsun
Pek bişey anlamadım ama kalp atışını duyunca bı değişik oldum böyle içimde bı canlı var diyorsun Allah büyük gercekten.

8+5 gunluk cnm bı arkadaşım beşinci aylarında dinlemis ama tam soramadim ne zaman dinletiyor. devlet hastanesinde ekranda gösterdi sadece bana burası kalbi atıyor dedi o kadar
Olsun da geç dinleyeyim önemli değil :) çalışıyor muydun canım sen ? Evdeysen ne güzel ya , hayalimdeki hayat :mad:

Olsun da geç dinleyeyim önemli değil :) çalışıyor muydun canım sen ? Evdeysen ne güzel ya , hayalimdeki hayat :mad:
Calisiyorum yaa Zaten yorulmustum hamile kalmadan önce şimdi de hiç gitmiyor evimde evim diyorum insan bitkin yorgun off offf Allah yardım etsin hepimize hem çalışmak hem ev çok zor

Back