Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Nehira-27 Dün doktora gittim. .. Bu ay iğne verdi bir de bunu deneyelim dedi.. (ganol f ) 1 hafta kullanıp 3 mayısta tekrar gideceğim. Ve aşılama yapalım dedi doktorcum. .. yani benim aşılama Mayıs ayına olacak tekrar vazgeçmezse doktor.2 kere böyle deneriz olmaz ise tüp bebek diye konuştuk artık.. yaş sebebiyle çok da oyalamak istemiyor ama olmayınca olmuyor... hala "nasıl olmaz" " nasıl olmaz"deyip deyip duruyor ... allah bilir dedik ve ilk iğnemi yaptı , nasıl yapacağımı gösterdi. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Keşke kan testine gitmeseydim adet günümü bekleseydim ben birde ilçede yaşıyorum şehre gidiyorum tedaviye burası küçük olduğu için saklanmıyor bugün kan almaya giderken bile hastanede kaç kişi gördü herkes biliyor çevremdeki o daha da kötü çok üzgünüm ağlıyorum geldiğimden beri işe girmek istiyorum giremiyorum bu tedaviler için burda hiç bir tanıdığım yok ailelerimiz başka şehirde çok bunaldim.Eve geldiğimden beri ağlıyorum

Hastaneye gitmeseydin, adet olsaydın adet oldum diye düşünseydin, ama ya çocuk var da düşüyor olsaydı ne bileyim önlem alsaydın düşmeyecek olsaydı atıyorum, pişman olmaktansa gittiğin iyi olmuş boşver. İnsanların görmesine ne kadar kızdığını anlıyorum çünkü ben de öyleyim bu konuda. Benim işyerindekiler şüpheleniyor mesela, bunu düşündükçe sinirimden çatlıyorum. Birisi bişey dese anında tersleyecem :) pusuda bekliyorum. Maddi olarak çok zor durumda değilsen işe girme bence hiç, bukadar şeyin üstüne bide işyerinden izin almak, işyerindekilerin düşünceleri bilmem ne stresi eklenecek. Ben şuan ev hanımı olmayı nekadar isterdim. Bu konuları herkesle de konuşamıyor insan bunalman normal. Ben kk olmasa evde çıldırırdım ama burası beni çok rahatlatıyor :)

Yaşın kaçtı canım senİn , benden küçüktün diye hatırlıyorum. 2 kere aşılama yaptırmıştın ya, 2 kere daha mı yapacak.
Bu sefer olsun inşallah da , tekrarlarına gerek kalmasın. Bu arada doktor mu diyor 'nasıl olmaz nasıl olmaz ' diye :) iyiymiş. Bizde tam tersiydi biz nasıl olmaz modundaydık doktor ' zaten olmazdı' modundaydı :)

Bide bunun üzerine kist oluşursa yandık eşim 2 yıl önce sigarayı bıraktı tedavi zamanı stresten başladı tekrar bu tedavi bizi yıpratıcak gibi çok kötüyüm bugün

Yok canım ben senden büyüğüm 37 yaşındayım. .. evet 2 kere aşılama oldu ilaç içmiştim... şimdi iğne + aşılama yapalım dedi... biliyorum senin doktor çok gıcıktı ... benim doktor pamuk gibi adam bizden çok umutluydu hala olmayışına sıkılıyor :)) allah ne zaman nasip ederse biz elimizden gelenin en iyisini yapalım dedi başladık bakalım iğnelere. ..

Mayıs ayı artık bize uğur getirsin inşallah :) her ay böyle diyoruz ama :) kendi sürecimi kısaca özetleyeyim sana:

1.aşılama ; 5 gün klomen kullandım 3 yumurta oluştu
2.aşılama; gonal-f kullandım 1 yumurta oluştu (450lik -bunu da 6 günde bitirdim) )

Tüp bebeğe başladım: klomen, gonal -f, menopur ve başka ilaç hap vitaminler verdi. Gonal-f i bir akşamda vuracağım doz aşılamada 6 günde vurduğum toplam doz , düşün artık gerisini.

2.aşılamada doktor bana demişti ki iğneyle daha çok yumurta elde ederiz, hiç de öyle olmadı okadar az doz verdi ki , sebebini anlamıyorum yani bu kadını ben. Neyse ondan kurtuldum ne hali varsa görsün :)

Kızlar bende perşembe günü başladım 2.ci aşılama için bu sefer bana klomen verdi ama çok kötüyüm sarhoş gibi dolanıyorum ortada , kullanana var mı aranızda bendeki olan normal mi anormal mi

Kızlar bende perşembe günü başladım 2.ci aşılama için bu sefer bana klomen verdi ama çok kötüyüm sarhoş gibi dolanıyorum ortada , kullanana var mı aranızda bendeki olan normal mi anormal mi
Ben 1.aşılamamda kullanmıştım, herhanbir etkisi olmamıştı . Hayırlı olsun canım, zaten kaç gün kullancan dayan birazcık :)

Ben 1.aşılamamda kullanmıştım, herhanbir etkisi olmamıştı . Hayırlı olsun canım, zaten kaç gün kullancan dayan birazcık :)
5 Gün Kullanacağım canım devamında duruma göre iğne verecek. Ay yeter ki olsun sağlıcakla da ben dayanırım.Sen başladın demi canım nasıl gidiyor?

5 Gün Kullanacağım canım devamında duruma göre iğne verecek. Ay yeter ki olsun sağlıcakla da ben dayanırım.Sen başladın demi canım nasıl gidiyor?
Ben de 5 gün kullanmıştım klomeni.
Başladım bakalım nasıl gidecek, iğnelere pazartesi başlayacam. Dün vitamin ve klomen başladım.

Senin o doktor beni benden alıyordu
Şükür kapattın o sayfayı... ben 7 gün kullanıcam günde 50 doz.. kontrole gideceğim. Tüp Bebek de doz epey yüksekmiş... şaşırdım hiç bu kadar olacağını düşünmemiştim. ..Allah yardımcımız olsun... tüp bebek kısmını da takip ediyorum çok bilgisiz başlamamak gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…