Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kistin kaç cm dedi, 3,5 cm dedim. Tamam dedi büyük değil okadar dedi, ameliyat olma sakın dedi. Yumurta rezervine zarar verebilir , kist sıçrayabilir dedi. Tüp bebeğe engel bi durum değil dedi.
Benim kistin biri küçülmüş biri büyümüş hani küçülmüyodu dedim bazen oluyo dedi şaşırdım

Sorma ya soğan kürüne kesin karar verdim bence etkisi var başlıycam valla demekki küçülme ihtimali var bunların :))
Bende başladım soğan kürüne bugün 2. Günüm bakalım kısmet artık. Kıstın kuculduyse güzel bisey bu ekstra uyguladigin bisey oldu mu yoksa kendiliğinden mi küçüldü

Bende başladım soğan kürüne bugün 2. Günüm bakalım kısmet artık. Kıstın kuculduyse güzel bisey bu ekstra uyguladigin bisey oldu mu yoksa kendiliğinden mi küçüldü
yok hiçbişey yapmadım o yüzden şaşırdım ama diğer taraftakide büyümüş. kendi kendine yapıyo bişeyler. soğan kürü patlatırsa kistleri o da sıkıntı oluyomuş yapışıklılık falan. nasıl ayarlıycaz onu bilmiyorum.

hadi hayırlısı olsun inşallah...

Canım bizim diger sebebimiz bende yumurta tembelliği olması

Kızlar bu arada bol bol kivi ve ananas yiyin ve portakal suyu için. Ayrıca kuru incir ve hurma. Tüp bebek yaptırıp 1. Deneme olmayan arkadaş 2. Denemeye başlarken bunları kullanmış. Eşi de balık yağı kapsülü kullanmış. Şimdiki tutmuş. Yumurtalara bu meyveler çok yararlıymış. ıyi bir alışveriş yaptım bugün.

hurma kuru hurma mı portakal suyuda paketler iyi değil diyolar taze sıkmak lazım da işte uğraştırıyo:)

tup bebeğin tutunması için karına masaj uygulamaları diye bir makale okumuştum incelemeni tavsşye ederim belki faydası olur.

Canlarim sonucum dun 1.20 cikti yani negatifadetimi bekliyorum
Geçmiş olsun , Kaçıncı aşılamandı canım, aşılama sebebiniz sebepsiz infertilite miydi ? İdrar testi mi yaptın kan testi mi ? Denemelere devm edecez başka yapcağımız bişey yok , ben tüp bebeğe geçecem nisan ayında inşallah. Olana kadar uğraşacaz, kaderimize bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…