Benim kistin biri küçülmüş biri büyümüş hani küçülmüyodu dedim bazen oluyo dedi şaşırdımKistin kaç cm dedi, 3,5 cm dedim. Tamam dedi büyük değil okadar dedi, ameliyat olma sakın dedi. Yumurta rezervine zarar verebilir , kist sıçrayabilir dedi. Tüp bebeğe engel bi durum değil dedi.
Keşke antalyada olsaydım ah ah :) ama sadece bu süreçte sonra tekrar köyüme döneyim :) büyük yerde daralırım ben :)Aynen canım gerek yok bencede ben Antalya diye söylediğini hatırlıyom ondan şaşırdım koca şehir okadar geri kalmış olamaz
Bu kistlerin de canı sıkılıyor sanırım :) bi büyüyor bi küçülüyor :)Benim kistin biri küçülmüş biri büyümüş hani küçülmüyodu dedim bazen oluyo dedi şaşırdım
Sorma ya soğan kürüne kesin karar verdim bence etkisi var başlıycam valla demekki küçülme ihtimali var bunların :))Bu kistlerin de canı sıkılıyor sanırım :) bi büyüyor bi küçülüyor :)
Ben gene bıraktım :) üşeniyom sürdüremiyom ya aslında faydası olduğuna inanıyorumSorma ya soğan kürüne kesin karar verdim bence etkisi var başlıycam valla
Bende başladım soğan kürüne bugün 2. Günüm bakalım kısmet artık. Kıstın kuculduyse güzel bisey bu ekstra uyguladigin bisey oldu mu yoksa kendiliğinden mi küçüldüSorma ya soğan kürüne kesin karar verdim bence etkisi var başlıycam valla demekki küçülme ihtimali var bunların :))
yok hiçbişey yapmadım o yüzden şaşırdım ama diğer taraftakide büyümüş. kendi kendine yapıyo bişeyler. soğan kürü patlatırsa kistleri o da sıkıntı oluyomuş yapışıklılık falan. nasıl ayarlıycaz onu bilmiyorum.Bende başladım soğan kürüne bugün 2. Günüm bakalım kısmet artık. Kıstın kuculduyse güzel bisey bu ekstra uyguladigin bisey oldu mu yoksa kendiliğinden mi küçüldü
hadi hayırlısı olsun inşallah...Hadi hayırlısı olsun inşallah. Benim devlet hastanesinde doktorum o yüzden fiyat çok uyguna geliyor. Ilaclar işlem ücretleri testler falan 1600 falan olmuyormuş. raporlu olmasına rağmen bugün iğnelerimi aldım 880 lira tuttu. Allah hem maddi hem manevi yardımcımız olsun. çok şükür maddi bir sorunumuz yok ama Allah herkesin yardımcısı olsun zor bir süreç.
Allah nasıl biliyorsa öle yapsın bu kistleri herhalde adetle atılabilecek bi kisttir basit dediklerine gorekızlar 29**11 basit yapılı kist ne demek oluyor ben de de bu oluşmuş..Nehira-27 bi fikrin var mı
Canım bizim diger sebebimiz bende yumurta tembelliği olmasıKızlar sizden bişey isteyecem; 1. Sayfada bilgilerimiz var ya , orda bazı arkadaşların aşılama sebeplerini bilmiyoz, onlar bana özelden mesaj atabilir mi ekleyeyeim oraya, aşılama düşünüp de sayfaya yeni gelenler ordaki bilgilerden bi fikir edinebilir en azından , ama gönüllük esas tabi , yazmak istemeyen söylemeyebilir .
Bu arada bugün tüp bebek merkeziyle görüştüm , hatta tedavi görmek istediğim doktorla bile konuştum , anında dönüyorlar valla şaşırdım :) 5-10 dk içinde aradılar. Detayları birazdan yazacam, benim gibi aşılamayı bırakıp tüpe gideceklere bilgi olur.
hurma kuru hurma mı portakal suyuda paketler iyi değil diyolar taze sıkmak lazım da işte uğraştırıyo:)Kızlar bu arada bol bol kivi ve ananas yiyin ve portakal suyu için. Ayrıca kuru incir ve hurma. Tüp bebek yaptırıp 1. Deneme olmayan arkadaş 2. Denemeye başlarken bunları kullanmış. Eşi de balık yağı kapsülü kullanmış. Şimdiki tutmuş. Yumurtalara bu meyveler çok yararlıymış. ıyi bir alışveriş yaptım bugün.
tup bebeğin tutunması için karına masaj uygulamaları diye bir makale okumuştum incelemeni tavsşye ederim belki faydası olur.Kızlar bu arada bol bol kivi ve ananas yiyin ve portakal suyu için. Ayrıca kuru incir ve hurma. Tüp bebek yaptırıp 1. Deneme olmayan arkadaş 2. Denemeye başlarken bunları kullanmış. Eşi de balık yağı kapsülü kullanmış. Şimdiki tutmuş. Yumurtalara bu meyveler çok yararlıymış. ıyi bir alışveriş yaptım bugün.
Teşekkkür ederimtup bebeğin tutunması için karına masaj uygulamaları diye bir makale okumuştum incelemeni tavsşye ederim belki faydası olur.
Evet canım. Kuru hurma.hurma kuru hurma mı portakal suyuda paketler iyi değil diyolar taze sıkmak lazım da işte uğraştırıyo:)
Canlarim sonucum dun 1.20 cikti yani negatifadetimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?