Anlaşmalı ama benim durum rapora uygun değil büyük ihtimaltüp bebek icin gideceğin hastane devletle anlasmalimi.anlasmasi yoksa raporun bi anlamı olmuyormus
Ay sormuştum hangi ilde olduğunu :) on kere sordum yarın bi daha sorarım :) kafa mı kaldı , inşallah sen de o hamilelerin arasına katılırsın canımBiz tayin sebebiyle Erzurumdayız. Bu yüzden burda yapıyorum. Buraya geldiğimden beri o merkeze gidiyorum ve orada tanıdığım tüm arkadaşlar şu an hamiledarısı başımıza inşallah.
Ay nehiracım gerçekten engel değilmi çikolata kisti ya nasıl sevindim baskılamıyomu rahmi falan yumurtalıklarıTÜP BEBEK düşünenler :
Bugün öğlen Antalya Tüp Bebek Merkezini aradım, telefonu bir kadın açtı neci olduğunu bilmiyorum, not aldığım sorulardan bahsettim bilgi almak istediğimi. Bildiklerini cevapladı, fiyatı sordum muhasebeye bağladı, cevabı ordan aldım,( tedavi 5750, ilaçlar 1500 dedi => toplam 7250. Ekstra test istenirse onun fiyatı ayrı. ) sonra doktorun cevaplayacağı sorular için telefonumu not aldılar, doktor size dönsün dediler. 5-10 dk içinde hemen döndü doktor.
İlk muayeneye adet olarak mı gelmem gerekir dedim, adet öncesinde görüşmek gerekir mi, antalyada otursaydın adet olmadan görmek tercihim dedi, ama dışardan geldiğin için adet olduğun gün bizi ara ertesi gün için tandevu al, adetin 2. Günü görüşmüş oluruz dedi; ben de hafta içi çalıştığım için cumartesi uygunsanız adetsiz ön görüşmeye geleyim dedim, bu cumartesi şehir dışındaymış, sonraki cumartesiye aldım randevuyu. Aşılama sürecinde yapılan bütün testleri getir dedi, onların dışında yapılmasını gerek duyduğum testler olursa burda yaparız dedi, aynı gün geri dönecekseniz bulunduğunuz yerde de yaptırırsınız dedi. Bu arada ameliyat olmayın sakın kist için dedi, yumurta rezervine zarar verebilir dedi.
Adetin 2. Günü tedaviye başladık diyelim, bu süreç 15-20 gün sürüyormuş. Bu süreçte bulunduğum yerde aşılamacı doktorum takip edecek yumurtaları, ekstra bi gelişme olursa antalyaya çağırırırız dedi. Yumurtalar olgunlaşmaya yakın bi kendim bakıyorum dedi, çatlatma iğnesini duruma göre, bulunduğun yerde yaptırtıp geliyorsun yada biz yapıyoruz dedi, yumurtalar toplanınca donduruyoruz, 1 ay rahmi dinlendiriyoruz dedi.
Son olarak da çikolata kisti için durum nedir dedim, umut verici mi sonuçlar :) çikolata kisti tüp bebek için bi engel değil dedi , başka ne diyecek :) bakalım hayırlısı olsun. Keşke bu cumartesi müsait olsaydı, hemen görüşseydim. Neyse artık :)
Benimki de sebepsizdi. Aslında ben de yumurta catlama problemi vardı. İki kere asilama yaptirdim tutmadı. En son kontrole gittiğimde yumurtalarin büyüyüp catlamadigini gördü doktor ve Tüp bebeğe yonlendirdiTeşekkür ederim canım :) Benim de bi noktam gelecek ve birden umutlancam belki :) umarım daha olumlu ve umutlu olurum , olumsuzluk sarmış heryerimizi :)
Bu arada senin aşılama sebebin neydi canım ?
Kistin kaç cm dedi, 3,5 cm dedim. Tamam dedi büyük değil okadar dedi, ameliyat olma sakın dedi. Yumurta rezervine zarar verebilir , kist sıçrayabilir dedi. Tüp bebeğe engel bi durum değil dedi.Ay nehiracım gerçekten engel değilmi çikolata kisti ya nasıl sevindim baskılamıyomu rahmi falan yumurtalıkları
He hatırladım doğru, hemen başlayacakmısın tüp bebeğe, biraz mola verecek misin? Bide hangi şehirdesinBenimki de sebepsizdi. Aslında ben de yumurta catlama problemi vardı. İki kere asilama yaptirdim tutmadı. En son kontrole gittiğimde yumurtalarin büyüyüp catlamadigini gördü doktor ve Tüp bebeğe yonlendirdi
Sen ne zaman başlayacaksın tüp bebek tedavisine, hemen mi , biraz mola mı? Benim sabrım kalmadı valla :)Ay nehiracım gerçekten engel değilmi çikolata kisti ya nasıl sevindim baskılamıyomu rahmi falan yumurtalıkları
Bilemiyorum beklemek vakit kaybı mi olur yoksa çaresi tüp bebek midir. Fakat on görüşmeye gideceğim.He hatırladım doğru, hemen başlayacakmısın tüp bebeğe, biraz mola verecek misin? Bide hangi şehirdesin
Olsun benim de gidip geliyo aradaAy sormuştum hangi ilde olduğunu :) on kere sordum yarın bi daha sorarım :) kafa mı kaldı , inşallah sen de o hamilelerin arasına katılırsın canım
Hadi bakaalim hayrlisi kuzum seninkide zormus ordan oraya gidicekmisin bizim icinde bi on bilgi oldu saolTÜP BEBEK düşünenler :
Bugün öğlen Antalya Tüp Bebek Merkezini aradım, telefonu bir kadın açtı neci olduğunu bilmiyorum, not aldığım sorulardan bahsettim bilgi almak istediğimi. Bildiklerini cevapladı, fiyatı sordum muhasebeye bağladı, cevabı ordan aldım,( tedavi 5750, ilaçlar 1500 dedi => toplam 7250. Ekstra test istenirse onun fiyatı ayrı. ) sonra doktorun cevaplayacağı sorular için telefonumu not aldılar, doktor size dönsün dediler. 5-10 dk içinde hemen döndü doktor.
İlk muayeneye adet olarak mı gelmem gerekir dedim, adet öncesinde görüşmek gerekir mi, antalyada otursaydın adet olmadan görmek tercihim dedi, ama dışardan geldiğin için adet olduğun gün bizi ara ertesi gün için tandevu al, adetin 2. Günü görüşmüş oluruz dedi; ben de hafta içi çalıştığım için cumartesi uygunsanız adetsiz ön görüşmeye geleyim dedim, bu cumartesi şehir dışındaymış, sonraki cumartesiye aldım randevuyu. Aşılama sürecinde yapılan bütün testleri getir dedi, onların dışında yapılmasını gerek duyduğum testler olursa burda yaparız dedi, aynı gün geri dönecekseniz bulunduğunuz yerde de yaptırırsınız dedi. Bu arada ameliyat olmayın sakın kist için dedi, yumurta rezervine zarar verebilir dedi.
Adetin 2. Günü tedaviye başladık diyelim, bu süreç 15-20 gün sürüyormuş. Bu süreçte bulunduğum yerde aşılamacı doktorum takip edecek yumurtaları, ekstra bi gelişme olursa antalyaya çağırırırız dedi. Yumurtalar olgunlaşmaya yakın bi kendim bakıyorum dedi, çatlatma iğnesini duruma göre, bulunduğun yerde yaptırtıp geliyorsun yada biz yapıyoruz dedi, yumurtalar toplanınca donduruyoruz, 1 ay rahmi dinlendiriyoruz dedi.
Son olarak da çikolata kisti için durum nedir dedim, umut verici mi sonuçlar :) çikolata kisti tüp bebek için bi engel değil dedi , başka ne diyecek :) bakalım hayırlısı olsun. Keşke bu cumartesi müsait olsaydı, hemen görüşseydim. Neyse artık :)
@siera61 , @Suskun Ceylan , @sekerz , @betulmavi , @Erolummm ,
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Benim devlet hastanesinde doktorum o yüzden fiyat çok uyguna geliyor. Ilaclar işlem ücretleri testler falan 1600 falan olmuyormuş. raporlu olmasına rağmen bugün iğnelerimi aldım 880 lira tuttu. Allah hem maddi hem manevi yardımcımız olsun. çok şükür maddi bir sorunumuz yok ama Allah herkesin yardımcısı olsun zor bir süreç.TÜP BEBEK düşünenler :
@siera61 , @Suskun Ceylan , @sekerz , @betulmavi , @Erolummm ,
Rc canım sorma ya, yaşadığı yerde yaptıranlar ne şanslıHadi bakaalim hayrlisi kuzum seninkide zormus ordan oraya gidicekmisin bizim icinde bi on bilgi oldu saol
Canım sen şimdi yaşadığın yerde devlette yaptıramıyomusunRc canım sorma ya, yaşadığı yerde yaptıranlar ne şanslı
Aynen canım, eşim de ben de memurum şükür imkanımız var. Sürç zorken bi de maddi sorun olsa daha zor olur. 3 yılı doldurunca , ben de bakarım rapor çaresine de ,ama ozamana kalmasın inşallah allah göstermesinHadi hayırlısı olsun inşallah. Benim devlet hastanesinde doktorum o yüzden fiyat çok uyguna geliyor. Ilaclar işlem ücretleri testler falan 1600 falan olmuyormuş. raporlu olmasına rağmen bugün iğnelerimi aldım 880 lira tuttu. Allah hem maddi hem manevi yardımcımız olsun. çok şükür maddi bir sorunumuz yok ama Allah herkesin yardımcısı olsun zor bir süreç.
Yaşadığım yerde tüp bebek olayı yok canımCanım sen şimdi yaşadığın yerde devlette yaptıramıyomusun
Kız Antalya değilmi nasıl olmaz çok ilginç ilçeside olsa merkeze gider gelirsin :)Yaşadığım yerde tüp bebek olayı yok canımaşılama yeni geldi daha güccücük burası :)
Ayyy kız ben antalyanın dışından gidecem oraya , kücük biyerde yaşıyorum işte , küçük bi ilçe . Burda Olsa neden yaptırmayayım . Söylemek istemediğim için yazmıyom canım yaşadığım yeri daha nasıl anlatayım :)Kız Antalya değilmi nasıl olmaz çok ilginç ilçeside olsa merkeze gider gelirsin :)
Aynı senin gibi ben de mimlenmek istemiyom canım :) burda birbirimizi tanımadığımız için bütün problemlerimizi rahatça paylaşıyoruz , ama tanıdık biri çıkar diye de çekiniyor insan bi taraftan.ilk olacak canım Allah nasip ederse. Şehri söylemiyim şimdi mimlenmiyek forum dışındakiler okuyabiliyo :))) malum hassas konumuz:) özelden yazarım istersen
Aynen canım gerek yok bencede ben Antalya diye söylediğini hatırlıyom ondan şaşırdım koca şehir okadar geri kalmış olamazAynı senin gibi ben de mimlenmek istemiyom canım :) burda birbirimizi tanımadığımız için bütün problemlerimizi rahatça paylaşıyoruz , ama tanıdık biri çıkar diye de çekiniyor insan bi taraftan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?