Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayır aşılamadan sonra da vermedi neyse hayırlısı olsun moralleriniz nasıl kızlar ben cok sıkılıyorum artık evde otur otur vakit gecmiyor yerimseniben

walla gunduz pek bıse anlamıyorum gelıncık ınternet tv gelen gıden aksam olunca moralım bozuluyo bıde su karın agrım var yoksa baska bıseyım yok valla esımı kandırdım bugun sınemaya gıtcez kacgundur eve tıkıldım dusunmeyım dıyorum olmuyo gece yatınca aklıma gelıyo baslıyorum aglamaya amaaannn ne zor seymıs bu yaa

hayır aşılamadan sonra da vermedi neyse hayırlısı olsun moralleriniz nasıl kızlar ben cok sıkılıyorum artık evde otur otur vakit gecmiyor yerimseniben

canım naptın merak ettım sonucunu

insallah ooledir hatta simdi esiyle birlikte kutlama yapiyolardirda insallah buraya gelip haber verme firsati bulamamistir

ya kizlar bise sorcam yarin test yaptirsam ben bise cikmaz mi sizce 12 gunde belli oluyosa 11 gunde de belli olur meraktan catlicam ya en azindan ya vardir ya yoktur kafam rahat eder

ya kizlar bise sorcam yarin test yaptirsam ben bise cikmaz mi sizce 12 gunde belli oluyosa 11 gunde de belli olur meraktan catlicam ya en azindan ya vardir ya yoktur kafam rahat eder

bence bekle canım benım bugun 11.gunum ıdrar testı yaptırdım negatıf cıktı bılmıyorum artık yanlısmı dogrumu ama bakalım yarın kan testı yaptırcam

walla elifcim yeminle biraz once onun hesaplamasini yapiyodum bende haftaya cmtesi bi arklar yemeye cagirdi tabi icki sigara yemek falan tam 12.gun acaba 11.gun yaptirsam cikmazmi diye dusunuyodum kendi kendime tabi kan testi en azindan ne oldugunu bilmek istiyourmki ona gore davranayim bende

ne bilim mantik olarak 1 gun oncedende en azindan degerlerde bi kimildamalar olmasi gerek diye dusunuyorum ama bu sadece kendi dusuncem tabi bu isler cok ince isler we bazi durumlara hic kafam basmiyo
bende senle ayni durumdayim anliyacagin ama tabi 1 hafta ilerisi olarak :) daha tecrubeli arkadaslardan bu konu ile ilgili fikirlerini bekliyoruz

hehe bak bak esracim sende dayanamadin dimi :) ee hakliyiz ama gecmek bilmiyo gunler ama 11.gun idrarda cikmaz cok dusuk ihtimal fortelmi yaptin yoksa baska bi testmi? hani fortel 7-10 gun arasi cikariyomus olayi vardiya onuda merak ettim gercekten acaba calisiyomu???

sakin bozma moralini erken davranmissin kan testini al insallah positive sonuc alisin cnm yarini bekliyorum sabirsizlikla

klınıkte yaptırdım fortel dıyıldı sanırım eczanelerde satılan ıdrar testındendi.bakalım hayırlısı

12.gun cikan 11. gun de cikar heral de yaa az once bir doktor sitesine uyeyim orda bi kadin dogumcuya sordum 12.gun degilde 11.gun yaptirsam diye bana verdigi cvba bak sinir oldum

aşılama ile gebelik garanti olacak diye birşey yoktur. sabırlı olup bekleyeceksiniz. testi erkenden yaptırmanın ne gibi faydası olacak ki? gebelik elde edilse bile hemen bunun sağlıklı bir doğumla sonuçlanamayacağını bilmelisiniz. Bence bekleyin ve görün .

cevaba bak yaa

hayret bisey yaw bide dr olacak bu insanlar yani bazilari hasta psikoloji diye bisi bilmiyo klava: sinir oluyorum boolelerine insan biraz daha motive edici bi sekilde cevap verir dimi ama hele karsisindaki boyle hassas bi onumdaysa cikmaz de sabret de ne bilim bosver elifcim sen bozma moralini tabikide hepimiz biliyoruz soylediklerini ama bu sekilde soylenmez sen hic kafani takma emi gece gece

yok canim ne takicam dr musveddesi iste dedigin gibi insan ne bilim daha ilimli yaklasir garip sey

http://66.102.9.104/search?q=cache:...ne+kadar+zaman+sonra+cikar&hl=en&ct=clnk&cd=2

bakin burda idrar ve kan testi olayini anlatiyo

"Gebelik oluştuktan yani sperm hücresi yumurtayı dölledikten sonra bu gebelik ürünü bhCG adı verilen bir hormon salgılamaya başlar. bhCG düzeyleri döllenmeden yaklaşık 1 hafta sonra kanda normalde olduğu seviyelerin üstüne çıkmaya başlar."

buradakine gore 1 hafta sonra yukselmeye baslamasi gerekiyo yani bizim dusuncemiz dogru gibi sanki en azindan 1 gun once bi takim kipirdanmalar gozukmesi gerek yani bu sayfaya gore tabi

bosver canım ya belkıde doktor bıle degıldır onu yazan kişi sne moralını bozma okdar çok ınsna var aşılama ve tup bebekle hamıle kalan hıckımsedede problem olmuyor olucagı varsa olur zaten onla ne alaksı vaR

gebelik olustukdan 7 gun sonra diyo ee biz 11.gun yaptirsak azda olsa biseler cikar sanirim ben bu gece bi dusinim bakim olmazsa yarin ogleden sonra yaptiririm gorumcem hastanede calisiyo o halleder:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…