Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada onceden bahsettigim gibi benim isler cok seri sekilde gelisti sadece 6 gun gonal-f ignesi oldum ama onun disinda asilama oncesi yada sonrasi ne bi ilac ne hap ne jel hicbisi vermedi benim dr. neden verilirki acaba yani bana niye vermedi size neden verdi??? neyse yaa boole kafada kurup kurup kuruntu yaratmaktan vazgecmem gerek dr adi ustunde vardir bi bildigi dimi kizlar herkesin bunyesi ayni olsa fabrikasyon herkese ayni islemi yaparlardi dimi ama (bu arada bu da kendi kendini telkin etme methodu oluyo )

bana da vermedi aşılama sonrası için hiçbirsey benim doktorum.bence kişiye göre degişiyor uygulamalar
mesela yumurtaları olgunlastırmak icin genelde igne veriliyor ama bana ilaç verildi.önemli degil yani bunlar ..sonuç aynı sadece metod farklı :)

vitamin hapları verdi bana kullanmam için aşılamayla ilgili sadece 1 hap kullanıyorum şuan oda duphaston hamıle likten once kullanılcak vıtamınlerı ıcıyorum yanı suan

canım gecmis olsun yaa cok sıkıntı atlatmıssın sahiden inşallah bebişini kavusursun kuzum nerde yaptırıyorsun bilmiyorum ankarada aşılama bin ytl tüp bebek 4 bin ytl civarında aklında olsun

gelincik istanbulda da war 3 bin ytl ye tup bebek yapan yerler benim bu gittigim merkez bana kesin dedi 7 bin ytl ye 3 tup bebek deniyolar 3 de tutmazsa parani hic kesintisiz iade ediyolar ama ilkinde de tutarsa 7 bin ytl aliyolar

elifcim su an hamileyim ve senin için dua edicemcnm senhiç canını sıkma kesinlikle hamile kalacaksın rabim cok büyük sen psikolojini rahat tut ve dua et ben herseyin dua ile olduguna inanıyorum.

tesekkur ederim ozlem dualarindan eksik birakma darisi butun cocuk hasreti ceken kadinlara ins.

benim elimde amerikan hastanesinin tup bebek fiyatlari var arkadaslar piyasa arstirmasi acisindan belki yardimci olur
1.tupbebek veya mikroenjeksiyon $3200
2.tupbebek veya mikroenjeksiyon $2900
3.tupbebek veya mikroenjeksiyon $2600
ayrica embriyolarin dondurulmasi ve 1 yil saklanmasi $700

asilama islemine de 490 ytl
ama amerikanin eski bashekimi ve halen dr'u benim amcam kadar yakin biri oldugu icin bu fiyatlar bizim icin gecerli diil tabi eh tanidik oldugu icin orasi bizim 2.evimiz gibi ama elifcim senin yerde 3 deneme 7bin ytl bayaiyiymis

arkadaslar herkese iyi geceler galiba siskinlikten patliyacam birazdan ondan yatayim bari cok rahatsiz hissediyorum kendimi
elifcim ve esracim yanilmiyosam sizin testler yarin dimi hadi koskocaman bol sans size ve hatirlayamadigim yada bilmedigim yarin test yapacak baska arkadaslar hepinizin tanri yardimcisi olsun yarin aksam yada ptesiye burda mutlu haberler gormek istiyorum ona gore

ewt bende arastirdim tup bebek fiyatlarini 3000 dolardan baslayip yukari dogru gidiyo benim bu gittim merkez en iyisi 3 tane 7 bin ytl baya iyi bi rakam olmadi parani al:roflol:

iyi geceler canim benim sali gunu testim bu dileklerini saliya sakla:)

Selam Kizlar.büyük Gün Geldi Benim Için.bugün öğlende Kan Vericem.akşamüstü Alirim Inşallah.çok Heyecanliyim.ya Yoksa Kizlar Tekrar Ayni şeyleri Yaşamak Ne Kadar Kötü Hepimiz Biliyoruz.amaaa Ya Varsa Düşünmesi Bile çok Süper.dua Edelim Hep Birlikte Hepimiz Için Lütfen.

esracım hem merak ettim hem de acaba bu ilaç igne uygulaması yaşa göre degisirmi diye

kuskulandım kendi doktorumdan bana aşılama sonrası hiçbisey vermedi ne vitamin ne baska bisey

17 mayis - esrasoner
18 mayis - eliftoygurci
20 mayis - gelincik
22 mayis - dup

az kaldı azzz

günaydın eliff
sana 3 gün kaldı hadi bakalım hayırlısı ben artık düsünmüyorum yaa bi cool luk geldi bana bilmiyorum

esracım hem merak ettim hem de acaba bu ilaç igne uygulaması yaşa göre degisirmi diye

kuskulandım kendi doktorumdan bana aşılama sonrası hiçbisey vermedi ne vitamin ne baska bisey

valla bende bılmıyorum canım aşilamadna sonradamı vermedı bı ilac

kızlar valla bende iyice heyecanlanmaya basladım çok az kaldı hayırlısı olsun hepimiz içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…