-
- Konu Sahibi gelincik06
bana asilamadan once gonaphene verdi ardindan 2 tane igne vurdurdu asilamadan sonra da dedigim o ilaci verdi samatya egitim hastanesin de benim dr kendi ozel yerin de yapti benim asilamami
bu arada korkma esra kan gelmesi normal bazi kadinlarda oluyomus benim bi komsum da asilamayla hamile kaldi onun bi gun boyunca kanamasi olmus adet oldum sanmis ertesi gun kesilmis o tutmadi diye baya uzulmus dr bile gitmemis bi sonraki ay anlamis hamile oldugunu:))
bana yakınsın ozaman sen bende yedıkuılede oturuyorumm
benımde 1 2 damla geldi kanım doktor korkmana gerek yok dedi ama ılk geldıgınde adet oldum sandım moralım çok bozuldu ve agladım p.tesi test yaptırcam bakalım hayırlısı
yakın sayılırmı bılmıyorum ama ben eyup de oturuyorum:))
ıns canım benım umarım rabbım kalbıne gore werır valla benım de 3 gundur adet olcakmısım gıbı agrım oluyo moralını bozma dıcem ama ben daha kan gormeden moralım bozuldu ıns.hepımız bebelerımıze kavusuruz
uzakmıs ozaman ben samatya hastanesıne çok yakınım
walla 1 hafta boyunca hergun gıdıp geldım baya yorucu oldu ama deger ıns.sen nerde yaptırdın asılamanı
doktor demişti bana adet sancısı gıbı agrıların olur korkma amin canım hepimiz kavusuruz ihsallah enkısa zamanda bebişlerimize moralını bozma agrılar normal doktor bana gebe kalırsan ki oyle gozukuyor dedi daha cok agrın olcak dedi(
aman bebegımız olsun da agrılarına katlanırız ıns hayırlısı olur pçtesıyı sabırsızlıkla beklıcem walla umarım guzel haberlerını alırız
gelincik hangini anlatim sorun bende 1.5 yillik ewliyim hic korunmadik 6 ay boyunca baktik bise yok dr gittim sol yumurtaligim da 5.5 cm cikolata kisti oldunu soyledi ilac verdi bi kac ay sonra memleketime gidince annem dayanamadi kendi dr na goturdu o da 5/5 cm degil 8 cm 3 adet kist oldunu bunun ilacla degil anca ameliyatla cozumu oldunu soyledi istanbula dondum de capada bi prof/gittim o da 8 cm degil 10.5 cm oldunu hemen ameliyat olmam gerektigini soyledi ertesi gune anlastik ameliyata karar werdik ameliyat oldum kisti aldi anacak maliyat sirasinda tuplerim de sekil bozuklugu oldunu gormus aileme bu konuda cok sanssiz demis tuppleri s seklinde hamila kalmasi 6 ayi alir demis neyse ameliyattan sonra kontrole gittim ilk ay bise yoktu 2.konrole gittigim de kistin yeniledigini 5.5 cm ulstini soyledi ve buyumeye dewam ederse ameliyat dedi bana burda ozel bi hastanede baska bi dr onerdiler bu sefer ona gittim bana bi hap verdi o ay kistim 3.5 santime kadar geriledi rahim filmi istedi cektirdim bana tuplerimin tikali oldunu tup bebek yapmami soyledi ve bir tup bebek merkezine yonlendir di oraya gittik ordaki kain dogumcu ultrasonla bakti rahim de sekil bozuklugu oldunu bunun kesin anlasilmasi icin hitreskopi yapilmasi gerektini soyledi onuda kabul ettik histreskopiyi yaptirdik rahim de yapisiklik falan yokmus o bozuklugu da duzelttiklerini soylediler tupbebek tedevisine baslayacaktik bize bi ilac listesi verdiler bunlari alin sugun gelin dediler ilaclari bi sorduk eczaneye 2700 ytl fiyat cikardilar 7 bin ytl de tup bebege istediler baktik olcak gibi degil bi arastirma yaptik ssk ilaclari karsiliyomus ancak bi egitim arastirma hastanesinden rapor istiyomus burda samatyadan bi dr bulduk dr butun tahlillere ameliyat raporuma hitreskopi raporuma bakarak tuplerim de bi sikinti olmadini asilamayla hamile kalabilcegimi soyledi sana sadece tek asilama yapalim olmadi tupbebek yaptirirz dedi iki ay ugrastik ilk ay yumurta gelisti catlama olmadi bu ay nihayetin de hersey yolunda gitti ve 6 martta yaptirdim asilamami hala sol yumurtaligim bi kist var o yuzden cok merakla bekliyorum sonucu senin esin de sorun var ins senin tutar sende sonucta sorun yok ve biliyosun asilama da yapilan sperm yikamasinda spermlerin kalitelileri seclim enjekte ediliyo sen bana gore daha sanslisin yani buarada cok uzun oldu basini agrittim kusura bakma artik:))
kızlar benimde pazartesi test yaptırmam lazım ama korkuyorum.benimde ağrılarım oluyor.Ama kanamam olmadı.bilmiyorum yaaa.göğüslerim felaket durumda...ama jelden olabilirmiş....akıntım falanda olmuyor ben de anlamadım ama inş tutar da bebeklerimize kavuşuruz canlarım.
[
yaa fındıkcım az kalmıs seninkine ya 3 gün sonra ögreniyorsun ne güzel !!!
bende agrı yok bazı bünyelerde agrı oluyormus bellli olmuyor bende burda ögrendim hadi bakalım hayırlısı
dupcum (bu arada dupcum demek cok hosuma gitti nick güzelmis)
sana da gecmis olsun ve esra sana da inşaallah yenecegiz bu rahatsızlıkları degilmi kızlar???
hadi bakalım bi silkinelim kendimize gelelim ne oluyor yaa tutcak kızlar tutcakkkkk bunda olmasa öbüründe tutcak bizim azmimizden kurtulurmuuuuuuuu??
kızlar benimde pazartesi test yaptırmam lazım ama korkuyorum.benimde ağrılarım oluyor.Ama kanamam olmadı.bilmiyorum yaaa.göğüslerim felaket durumda...ama jelden olabilirmiş....akıntım falanda olmuyor ben de anlamadım ama inş tutar da bebeklerimize kavuşuruz canlarım.
bana asilamadan once gonaphene verdi ardindan 2 tane igne vurdurdu asilamadan sonra da dedigim o ilaci verdi samatya egitim hastanesin de benim dr kendi ozel yerin de yapti benim asilamami