Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok üzgünüm Ama 2.aşilamamda Olmadi.artik önüüzdeki Ay Son şansim.yoksa Tüp Bebek.hayirlisi Olsun Napayim.

canım hic sıkma canını herseyin hayırlıısı olsun de.biz aylardır bebek bebek dedik baska da bisey demedik .burdan söylemek istemedim ama benim asılama oldugundan beri esimle aram cok bozuk neredeyse hic konusmuyoruz diyebilirim.benim iki yıllık melek kocam gitti baska biri geldi.tamamen degisti.kayınvalidemle döndük evimize ankaradan ücümüz.ve benim kayınvalidemle aram cok iyidir kendi annem kadar severdim.ama benim esim bu sefer annesi gelince cok degisti annesi üzerine cok düserdi ben de normal karsılardım ne de olsa gurbetteyiz uzaktayız nazlaması normal derdim ama benim esim bildigin bebek gibi davranıyor evde.karaktersizin teki oldu cıktı anlayamıyorum
aşılama günü annem bir kadınla sohbet ediyormus ben asılama odasındayken.o kadının kızı da aşıla odasındaydı.bınlar sohbet ediyor esimde koridorda geziyormus.o kadın anneme kızının görümcesinden ve eltisinden cektiklerini anlatıyormus.cünkü sorun kadının kıızndaymıs ve o kızcagıza kısır gelin muamelesi yapılıyormus.o yüzden de kız bunalıma girmis ben kısırım ben kısırım diye.benim annemde cok üzülmüs iyi ki benim kızımda sorun yok demis.bunu da benim esim duymus
daha sonra bizim yola cıkacagımız günün sabah annemle babam mutfakta konusurken konusmaları esim duymus.annem bu olayı anlatıyormus ve demis biz olgun davrandık damadımıza normali de bu zaten ama sorun bizim kızımızda olsa acaba karsı taraf nasıl tepki verirdi diyorlarmıs.cünkü benim kayınpederim cok dedigim dedik bir insan.cok otoriter.esimde problem cıktıgında biz tüp bebek yada asılama yaptıracagımızı onlara söyledik.kayınpederim de arayıp esimi birsürü sucladı.sigara iciyorsun da düzgün yemek yemiyorsunda birsürü üzdü esimi.hic üzülmeyin falan demedi hep sucladı.ki sorun kendi oglu olmasına ragmen.annemler ondan öyle konusmuslardır yani.sonucta kız anne babası.kızları ezilmesin diye korkarlar.benim annem ve babam cok sıcak sevgi dolu modern insanlardır ve simdiye kadar esime kendi cocukları gibi davranmıslardır.
ama benim esim o günden sonra bana uzaklastı ve annesine cok yaklastı.
bana bu olayları günler sonra söyledi ben de kötü niyetle söylememislerdir dedim ama esim daha da uzaklastı
simdi bana o kadar uzakki
kayınvalidemin tavırları da tamamen degisti maalesef
sanki ben oglunu üzüyormusum gibi tavır yapıyor bana halbuli böyle bir dönemde esim bana destek olmadı beni yalnız bıraktı bunları görmüyor tabi
sizin anlayacagınız kızlar ben suan hatta günlerdir tutmaması icin dua ediyorum
esime olan güvenim cok sarsıldı bana düsman gibi ve saygılı da davranmıyor bebek olayını rafa kaldırıp evliligimi degerlendiriyorum suanda
dogru bir evlilik yaptıgımdan cok süpheliiym
allah herseyin hayırlısını versin

canım benim seni cok iyi anlıyorumallahtan hayırlısını dile tutmamasını degil canım ya belkide tutsun muhakkak eşimde degişicek cünkü bebegi oldugu için yani kafasında ki o düsünceler silinicek ve benimde evladım oluyormus diye iyi düsünücektir yani aslındfa eşinide anla bak mesale benimde bebegim olmuyo ve sorun bende varya arasıra bu fikir yani cocugum olumyo fikri cok beter herseyden bagını koparıyo benim eşim saolsun adacagız bu konuda bana cok anlayıslı amma varya en ufak bi laf söylese ben alınıyorum aglıyorum sen niye bana böyle dedin diye kavga ediyorum halbuki varya dedigi laftata bişey yok ama o kendini eksik hissetme duygusu varya karsındaki annemi babanmı eşinmi farkettirmiyo ve insanı belki copk iyi sonuclar vermiyecek durumlara sokuyorum ne yapıcaksın taktir ilahi canım sende hep allahtan hayırlısını iste canım ve bence biraz eşini bırak ne yapmak istiyosa yapsın ve inş. bebişin sana tutunur aranızda böyle bi münakasa kalmaz tatlım bol sanslar.... cünkü gereksiz biliyorum ve yasıyorum

GELİNCİK 06
Bu sadece senin sorunun değil ,benimde senin durumuna benzeyen bir dönemmim var transferden sonraki bölümde yazmıştım. Eltilerimin ve kayınvaldemin durumunu yazarak tekarlamak dahi istemiyorum.
evlilik ve çocuk bu sorguya bende geçirdim bazende arızaya geçiyorum.
sana burada düşen birşey var,SABIR
eşine ne olursa olsun asla ama asla onu bırakmayacağını söyle. Hayatı boyunca hayat eşinin olduğunu söyle.
benim tavsiyem Ailenle birebir konuştur.Aslında bir damat olarak değil bir evlat olrak onu sevdiklerinin ve evlatlarınından çocuk olsada olmasada vazgeçmeyeceklerini birebir duysun.
sende fazla üstüne düşme aldığın hormonlarda doğru düşünmeyi engelliyor.
ve unutma bunu tek yaşayan seb-n değilsin. allahım büyük hepimiz için hayırlısı ne ise onu nasip etsin.

hay allah gelincikcim cok uzuldum olan olaylara. Umarim herseyi yoluna sokarsiniz bence esinle soole etraflica herseyi en basindan toparlayarak konus, tabiki bebekten once iliskiniz ve evliliginiz onemli herseyi rayina oturtup bu islerin olmasi gerek ama seninkide ne buyuk talihsizlik cnm tam tuttumu tutmadimi hamilemiyim degilmiyim derken bide boyle seylerin cikmasi
bide sana tavsiye gelincikcim anne babalari (her iki tarafinda) bu islere cok sokmayin yani yasca buyuk insanlar olaylara farkli acidan yalan yanlis degerlendirebiliyorlar kotu niyetli degil ama karsi tarafin gururu incilebilir hele erkekler bu konuda pek bi hassas yani butun bunlari esinle iyice konus ortada bi yanlis anlasilma var sanirim insallah bir an once herseyi yoluna sokarsin cnm

aktüelim tesekkür ederim ne kadar iyimsersin canım benim yaa
ama böyle bir dönemde esimin beni yalnız bırakması ne kadar acı degilmi?üstelik bunu ona söyledim de.dedim benim morale ihtiyacım varken sen böylesin falan dedim daha da beni ondan uzaklasmakla sucluyor.biz barısınca ben hemen adapte olamam gecen gün barısmıstık ve aksam yatakta ona sarılamadım bunu az önce ögle tatilinde eve geldiginde bana sanki düsmanıymısım gibi öyle söylüyorki anlatamam.halbuki huyumu biliyor .
demek istedigim esim baska biri oldu resmen ne dersem deyim dinlemiyor size yeminle söylüyorum bana düsmanıymısım gibi konusuyor ve bakıyor
yine de tesekkür ederim bitanelerimmm ne güzel bakıyorsunuz hayata
ama ben sizin gibi bakamıyorum beni sinir hastası etti

cok tesekkür ederim angel inşaallah tutmaz cünkü ben cok sogudum esimden ve ailesinden.nefret ettirdiler beni ikisi su bir haftada.kendi evimde kacacak delik arıyorum öyle bunalttılarki.az önce evde kavga ettikkayınvalidem duydu.oysa ne kadar ayıp ne rezillik.laçkalastırdı iyice olayı.kendimi ne kadar rezil olmus hissediyorum kayınvalideye.evde deli gibi dolasıp orayı burayı düzeltiyorum kadının yüzüne bakamıyorum gerci ona da cok kızgınım erkek cocugunu bebek gibi büyütüyor hala.benim yanımda bile.gecen gün esim sandalyede sallanıyodu hani otururken bir ileri bir geri yaparya insan.kayınvalidenm ne dedi biliyormusunuz:yapma cocugum düscen.esim sinirolurdu bu muameleye.simdi tadını cıkarıyor bilmiyorum ya
ben cok kötüyüm sizi de mesgul ettim derdimle bosverin beni siz bebeklerinize odaklanın canlarım

Son düzenleme:

evet canım kesinlikle haklısın büyükleri sokmamak lazım bu islere ama esim bana soguk bana düsman neredeyse ve kayınvalide herseyi görüyor korktugum basıma geldi en özelimi kayınvalidemin önünde yasıyorum ne yazıkki
oglundan yüz buldu herseye karısıyor.malum bizim ev sobalı esim öglen eve geldiginde ben sobayı yakmasını söyledim kayınvalidem hava sıcak yakma dedi yaa ve esim yakmadı
benim ne esim ne kayınvalidem böyleydi.ikisi de cok degisti kendimi iki yabancıyla yasıyor gibi hissediyorum ne oldu bunlara böyle anlamıyorum.

canim benim sende biraz metanetli olmaya calis bak aktual cok dogru demis zaten cok hassas bi donemdeyiz alinan hormonlar falan olaylari dogal olarak cok saglikli karsilayamayabiliriz tabi burda esinin anlayisli olmasi gerek aranizdaki olaylarin ne sekilde oldugunu bilmiyorum ama eger sen bu isi kurtarmak istiyorsan fazla takmamaya calis kendine baska ugraslar bul esinin hareketleriyle pek ilgilenme ama bu hassas donemde seninde birtakim seyleri zor kaldirdigini belirt burada tamamen karsilikli anlayis onemli ama dedigim gibi aranizda gecen olaylari detayli bilmedigim icin genel olarak soyluyorum bu olaydan gercekten kurtulmak ve hayata herseyiyle birlikte devam etmek istiyorsaniz ciddi, sakin, anlayisli, seseler yukseltilmeden, kotu tavirlar takinmadan karsilikli guzelce konusmak gerekiyor cnm baska you yok
sende haliyle herseyin ust uste gelmesinden dolayi cok karasar gozukuyosun yapma ama boyle herseyin bi cozumu vardir her serde bir hayir vardir bunu sakin unutma emi gelincikcim

kızlar malesef sıze mutlu bır haber veremeyecegım çunku hamıle degılım moralım okdar bozuldukı anlatamam

kızlar malesef sıze mutlu bır haber veremeyecegım çunku hamıle degılım moralım okdar bozuldukı anlatamam
bu
aaa cnm ama yapma boyle ne kadar hamile olmayi istesekte %50 sansimiz var bunun olumsuz tarafinada kendimizi hazirlamamiz gerek dimi esracim yapma boole emi
tabi insan ilk duydugunda uzulur elde degil ama sakin oole gunlerce karalar baglamak yok simdi 2.deneme icin start verme vakti...insallah bunda olacak cnm sakin kendini sıkma emi

senın kac cıktı sonucun adet oldunmu

Esrasoner şuan Seni En Anlayan Benim Herhalde.bende Cumartesi Bu Haberi Almiştim.hemde Benim 2.aşilamamdi Biliyosun.gerçi Ne Farkeder Ha 1 Ha 2.sonuçta üzülmek Sorunu çözmüyor.en Büyük Ilaci Sabir.bunu Hepimiz Biliyoruz.sabredelim Arkadaşlar Bol Bol Dua Edelim.

Canım yaa bende aynı senin gibiyim bende kan testimin sonucunu bu gün aldım sonuç 7,95 çıktı dr. döllenme olmuş ama değer düşük hamile olmaya bilirsin dedi ama yinede bekleyelim belki değer yükselir dedi senin değer kaç?

aaa ececim senin haberi atlamisim bende merak ediyodum haftasonu ne yaptin diye uzuldum keske bir an once olsaydi ama ne yapalim kismet degilmis hadi bakalim simdi tam moral bir sonraki denemelere
uff bende korkuyorum cok bende cuma gunu yaptiricam sanirim 11.gun yani akmi karami bir an once ogrenmek istiyorumki kendi kendimi kemirmiyim

canim benim sakin moralini bozma adet olmadiysan bekle adetin gecikirse yine test yaptirirsin benim test yaptirmama bile gerek kalmicak sanirim butun regl belitileri cikti karnim agriyo goguslerim sisti ve akintimin rengi pembeye dondu hepimiz icin hayirlisi olsun

gecen ay 19 unda olmustum bılmıyorum busefer gelırmı bende adet duzensızlıgıde var cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…