- 13 Mart 2008
- 136
- 1
-
- Konu Sahibi gelincik06
gebelik olustukdan 7 gun sonra diyo ee biz 11.gun yaptirsak azda olsa biseler cikar sanirim ben bu gece bi dusinim bakim olmazsa yarin ogleden sonra yaptiririm gorumcem hastanede calisiyo o halleder:)
bencede cnm sen bi dusun yarin olsun yarinki ruh haline gore karar verirsin...benimde anladigim degerlerde 7.gunden sonra kipirdanmalar oldugu yonunde diger sayfada da 7-12.gunlerde yukselir diyo eh 11.gunde de biziler cikar demek oluyo bu
neyse butun bunlar bir an once ne oldugunu bilmek istedigimizden ve hayat tarzimiza buna gore dikkat etmemizi istememzden
her neye karar verirsen cnm insallah positif olur 1 gun once yada 1 gun sonra ama olaki olmadi herzaman madalyonun diger yuzunude dusunmek gerek...o zaman moral bozmak yok yola devam elbet olacak ama butun temennimiz bir an once olmasi
ıste ondan korkuyorum ya ya cıkmazsa dıye bı yandan yaptırım dıyorum bı yandan bekle dıyorum bıde bu adet olcakmısım gıbı sancılarım var onlarda olunca daha bı karamsar oluyorum hayırlısı artık bakalım
ıste ondan korkuyorum ya ya cıkmazsa dıye bı yandan yaptırım dıyorum bı yandan bekle dıyorum bıde bu adet olcakmısım gıbı sancılarım var onlarda olunca daha bı karamsar oluyorum hayırlısı artık bakalım
o zaman insallah bu hafta bi rekor kirarizda arka arkaya guzel haberler yazariz arkadaslar
ben artik yatiyorum herkese iyi geceler mutlu ruyalar...yatarken hepimiz bu konuda herseyin istedigimiz gibi olmasi icin dua edelim hepberaber istersek daha guclu bi enerji yaratabiliriz
herkese bols sans...
çok üzgünüm Ama 2.aşilamamda Olmadi.artik önüüzdeki Ay Son şansim.yoksa Tüp Bebek.hayirlisi Olsun Napayim.
çok üzgünüm Ama 2.aşilamamda Olmadi.artik önüüzdeki Ay Son şansim.yoksa Tüp Bebek.hayirlisi Olsun Napayim.
çok uzuldum canım hayırlısı olsun bende şimdi kan vermeye gıdecegım bakalım
Esracim Inşallah Hamişsindir.böyle Haberler Duymaya Bile öyle Ihtiyacim Varki.rahatlarim Belki Biraz .senin 1.miydi.bide özel Olmazsa Bişey Sorucam.ne Kadar Sperm Vardi.
detaylı hatırlamıyorum ama yıkanmadan önce 10 milyon yıkandıktan sonra en iyileri yani 7 milyon 700 bin .az yani.bende keçiboynuzu kaynamıştım eşime ama içemedi.tadı gerçekten kötü.pekmez alıcam bende.marketlerde varmı acaba.yoksa aktarlardamı var.
canım marketlerdede var ben gunde 4 kasık felan verıyodum sabah işe gıderken 2 kasık ackarna bıde ısten gelınce yemekten oncede 2 kasık verıyodum şimdiden al canım ve baslasın umarım herkes ıcın hayırlısı olur