Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gebelik olustukdan 7 gun sonra diyo ee biz 11.gun yaptirsak azda olsa biseler cikar sanirim ben bu gece bi dusinim bakim olmazsa yarin ogleden sonra yaptiririm gorumcem hastanede calisiyo o halleder:)

bencede cnm sen bi dusun yarin olsun yarinki ruh haline gore karar verirsin...benimde anladigim degerlerde 7.gunden sonra kipirdanmalar oldugu yonunde diger sayfada da 7-12.gunlerde yukselir diyo eh 11.gunde de biziler cikar demek oluyo bu
neyse butun bunlar bir an once ne oldugunu bilmek istedigimizden ve hayat tarzimiza buna gore dikkat etmemizi istememzden

her neye karar verirsen cnm insallah positif olur 1 gun once yada 1 gun sonra ama olaki olmadi herzaman madalyonun diger yuzunude dusunmek gerek...o zaman moral bozmak yok yola devam elbet olacak ama butun temennimiz bir an once olmasi

ıste ondan korkuyorum ya ya cıkmazsa dıye bı yandan yaptırım dıyorum bı yandan bekle dıyorum bıde bu adet olcakmısım gıbı sancılarım var onlarda olunca daha bı karamsar oluyorum hayırlısı artık bakalım

canım o agrılardan korkma ben p.tesı gunu fenalasmıstım çok agrım oldu 1-2 damlada kan gelmıstı doktora gıttım doktorum korkma bunlar olur dedi gebelık olustuysa agrıların daha cok artıcak dedi.agrılardan korkma canım olabılır

herseyin hayirlisi cnm diyorumya insallah bu demende cikar en buyuk temennim bu ama olduda olmadi o zaman devam baksana kac kez bu isi deneyenler var kismet ne zamanysa o zman oluyo tabi ben simdi boyle diyorum ama seninle ayni durumdayim benimde kac gundur goguslerim agriyo regl belirtileri gozukuyo gerci olursam 11-12 gun var ama insan ister istemez dusunuyo
bak benim gorumcemin bi arkadasi var kadincagiz 4 sene ugrasti 4 koca sene...esinde de kendinde de birsuru problemler vardi ve 4 sene sonunda su an 5 aylik hamile yani allah korusun cook cok buyuk bi sorun yoksa elbet oluyo tek istegimiz bir an once olmasi tabi bu guzel yaratiklara bi an once kavusabilmek

dualarim seninle elifcim insallah bu bekleme stresinden mutlu bir sekilde bir an once kurtulursun...

tesekkur ederım kızlar valla bana buyuk moral oluyosunuz ıns hepımız bebıslerımıze bıran once kavusuruz dualarım sızlerle

o zaman insallah bu hafta bi rekor kirarizda arka arkaya guzel haberler yazariz arkadaslar

ben artik yatiyorum herkese iyi geceler mutlu ruyalar...yatarken hepimiz bu konuda herseyin istedigimiz gibi olmasi icin dua edelim hepberaber istersek daha guclu bi enerji yaratabiliriz

herkese bols sans...

sana iyi geceler canım kendıne iyi bak umarım dıleklerımız kabul olurr

moralini bozma ececim hayirlisi olsun ne yapalim vardir her isde bi hayir demekki zamani gelmemis. Insallah bu sefer tutar da sende cok hirpalanmadan bir an once bebisine kavusursun

esracim hadi bol sans heralde su siralar disardasindir umarim aksama alirsinda uyeligimden beri ilk guzel haber acilisini senden duyarim :)

kızlar kan verdım saat 2 de alıcam sonucu çok gergınım ya umarım hayırlısı olur

Esracim Inşallah Hamişsindir.böyle Haberler Duymaya Bile öyle Ihtiyacim Varki.rahatlarim Belki Biraz .senin 1.miydi.bide özel Olmazsa Bişey Sorucam.ne Kadar Sperm Vardi.

Esracim Inşallah Hamişsindir.böyle Haberler Duymaya Bile öyle Ihtiyacim Varki.rahatlarim Belki Biraz .senin 1.miydi.bide özel Olmazsa Bişey Sorucam.ne Kadar Sperm Vardi.

canım ılk asılamam benım ben eşime aşılama yapılmadan once hep kecıboynuzu pekmezı yedırdım.ılkgıttıgımızde motılıte:45 hızlı dogrusal hareketli:5 yavas dogrusal ahreketli:25 yerınde hareketli:15 hareketsız:55 di
aşılama gunu spermer yıkanmadan once de boyleydı
motılıte:55
hızlı dogrusal hareketi:5
yavas dogrusla hareketli:25
yerınde hareketli:15
hareketsiz:15
kecı boynuzunu faydasını goruyormusun canım

yıkanma sonrasıda bu hale getırdıler
motılıte:85
hızlı dogrusal hareketil:10
yavas dogrusla hareketli:60
yerınde hareketli:15
hareketsiz:15
sizin nasıldı canım

detaylı hatırlamıyorum ama yıkanmadan önce 10 milyon yıkandıktan sonra en iyileri yani 7 milyon 700 bin .az yani.bende keçiboynuzu kaynamıştım eşime ama içemedi.tadı gerçekten kötü.pekmez alıcam bende.marketlerde varmı acaba.yoksa aktarlardamı var.

canım marketlerdede var ben gunde 4 kasık felan verıyodum sabah işe gıderken 2 kasık ackarna bıde ısten gelınce yemekten oncede 2 kasık verıyodum şimdiden al canım ve baslasın umarım herkes ıcın hayırlısı olur

kızlar benim adet belirtilerim basladı yaa gögüslerde hassasiyet karın sismesi falan off yaa

Bende mayıs - haziran ayında başlayacağım tedaviye.Aşılama yapılacak. Aşılama yapıldıktan sonra tüp bebekteki gibi doktor evde istirahat veriyormu?

canım ne oldu sonuç? inşallah pozitiftir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…