Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
wallahi gelincik dogru sooluyo ecearda ayy senin kadar cool olabilirim insallah benimde test waktim gelince :)
gercekten pazartesiye kadar catliyacaz meraktan heralde hehe hele senin yasadiklarinla benimkiler birebir tutuyo simdi heyecanla senin sonucu bekliyorum ee tabi kisiden kisiye degisir ama boole awutuyorum bende kendimi hadi guzel haberlerini bekliyoruz cnm

Kizlar Yapmayin Ya .ben Kendimi Yarina Hazirladim.birakin Da Birgün Daha Sanki Hamişmişim Gibi Davranayim.

soyluyorum canim dr gunluk yasama devam dedi diye ama dinleyen kim aman yurume aman oturuken dikkat et walla kayin validem geliyo hergun sanki hastaymisim gibi beni yatiriyo kadin kendi ewde ne is warsa yapiyo olmazsa zaten en cokona uzulucem cok calisiyo

ya kizlar bise daha sorcam benim akilli drum asilama yaptikdan sonara bana adetin 7 gun gecerse beni ara dedi zaten 7 gun gecse bende emin olurum hamile olduma ama akilli iste :)sızce bende 12.gun test yaptırım mı tabı ozamana kadar patlamazsam:))

hehe hay allah durumunu anlayabiliyorum cnm kolay gelsin ne diyim ondan benim sadece annem babam ve gorumcem biliyo kayinwalideye falan hic soylemedik biliyoruz o cok pimpirikli heyecanli bide biraz yaslilar simdi panik olup uzulurler olayi anlayamayacaklari icin hic sesimizi cikarmadik walla
neyse canim fenami iste zorunlu dinlendiriyolarlar seni yerimseniben az kalmis iste dayan4 gun sonra ins guzel haberlerini okuyacaz burda sende bu dinlenmenin keyfini cikarmaya bak :smiley-cool:

bence yaptir canim yaptirabiliyorsan ama kan testi yaptir kesin sonuc olsun 12.gunden itibaren cikiyomus ben sanirim kendimi tutabilirsem 14.gun yaptiricam kan testi daha saglam olsun diye

bence yaptir canim yaptirabiliyorsan ama kan testi yaptir kesin sonuc olsun 12.gunden itibaren cikiyomus ben sanirim kendimi tutabilirsem 14.gun yaptiricam kan testi daha saglam olsun diye

sana katiliyorum bende bekleye bilirsem niyetim 14.gun yaptirmak testi ins.rabbim hic birimizi bos birakmaz

sana katiliyorum bende bekleye bilirsem niyetim 14.gun yaptirmak testi ins.rabbim hic birimizi bos birakmaz

insallah elifcim insallah...uzun zamandir hicbirseyi kendim icin ve sizler icin bu kadar cok istememistim

herkese iyiaksamlar artik eve gitme vakti...eh haftasonu test yapacak arkadaslara bol sans....
ptesiye insallah guzel haberler alirizda su bekleme surecinde mutlu oluruz

kızlar siz neden aşılama yaptırdınız?sorununuz neydi?beni esimde sperm sayısı azlıgı var bir de hareket sorunu .sizde?

kızlar siz neden aşılama yaptırdınız?sorununuz neydi?beni esimde sperm sayısı azlıgı var bir de hareket sorunu .sizde?

gelincik hangini anlatim sorun bende 1.5 yillik ewliyim hic korunmadik 6 ay boyunca baktik bise yok dr gittim sol yumurtaligim da 5.5 cm cikolata kisti oldunu soyledi ilac verdi bi kac ay sonra memleketime gidince annem dayanamadi kendi dr na goturdu o da 5/5 cm degil 8 cm 3 adet kist oldunu bunun ilacla degil anca ameliyatla cozumu oldunu soyledi istanbula dondum de capada bi prof/gittim o da 8 cm degil 10.5 cm oldunu hemen ameliyat olmam gerektigini soyledi ertesi gune anlastik ameliyata karar werdik ameliyat oldum kisti aldi anacak maliyat sirasinda tuplerim de sekil bozuklugu oldunu gormus aileme bu konuda cok sanssiz demis tuppleri s seklinde hamila kalmasi 6 ayi alir demis neyse ameliyattan sonra kontrole gittim ilk ay bise yoktu 2.konrole gittigim de kistin yeniledigini 5.5 cm ulstini soyledi ve buyumeye dewam ederse ameliyat dedi bana burda ozel bi hastanede baska bi dr onerdiler bu sefer ona gittim bana bi hap verdi o ay kistim 3.5 santime kadar geriledi rahim filmi istedi cektirdim bana tuplerimin tikali oldunu tup bebek yapmami soyledi ve bir tup bebek merkezine yonlendir di oraya gittik ordaki kain dogumcu ultrasonla bakti rahim de sekil bozuklugu oldunu bunun kesin anlasilmasi icin hitreskopi yapilmasi gerektini soyledi onuda kabul ettik histreskopiyi yaptirdik rahim de yapisiklik falan yokmus o bozuklugu da duzelttiklerini soylediler tupbebek tedevisine baslayacaktik bize bi ilac listesi verdiler bunlari alin sugun gelin dediler ilaclari bi sorduk eczaneye 2700 ytl fiyat cikardilar 7 bin ytl de tup bebege istediler baktik olcak gibi degil bi arastirma yaptik ssk ilaclari karsiliyomus ancak bi egitim arastirma hastanesinden rapor istiyomus burda samatyadan bi dr bulduk dr butun tahlillere ameliyat raporuma hitreskopi raporuma bakarak tuplerim de bi sikinti olmadini asilamayla hamile kalabilcegimi soyledi sana sadece tek asilama yapalim olmadi tupbebek yaptirirz dedi iki ay ugrastik ilk ay yumurta gelisti catlama olmadi bu ay nihayetin de hersey yolunda gitti ve 6 martta yaptirdim asilamami hala sol yumurtaligim bi kist var o yuzden cok merakla bekliyorum sonucu senin esin de sorun var ins senin tutar sende sonucta sorun yok ve biliyosun asilama da yapilan sperm yikamasinda spermlerin kalitelileri seclim enjekte ediliyo sen bana gore daha sanslisin yani buarada cok uzun oldu basini agrittim kusura bakma artik:))

tekrar selam geldim evime ayy buranin muptelasi oldum valla :)
bizimde ayni sekilde gelincikcim esimde hareket sorunu vardi bide varikosel sayida cok az degil ama vasatin alti. Once subat ayinda varikosel ameliyati oldu sonra hareket eskiye nazaran biraz artti ancak hala azdi. Bide ben ms hastasiyim daha oncede bahsetmistim ama burdami baska topiktemi hatirlamiyorum ilac tedavisindeydim hamilelik icin mayis 2007 de ilaca ara verdim 3 ay bos gectik ilaci bunyeden atmak icin 6 ay boyunca bisey olmadi gerci normalde bunun suresi 1 senedir ama benim acil ms ilacima baslamam gerek ve bir an once hamile kalmam gerekiyor ondan bu yola basvurduk bakalim insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz

canım çok gecmıs olsun baya bisey atlatmıssın hayırlısı olsun canım ihsallah kalırsın hamiş

ayy elifcim cok gecmis olsun neler gecirmissin yaw insallah hemen tutarda kafandan bu dertleri bir an once siler atarsin

tesekkur ederim arkadaslar umarim sizinkiler de tutar da daha ugrasmazsiniz esra bana sadece bi hap verdi progestan diye sabah 1 aksam 2 aliyorum baska bise wermedi

tesekkur ederim arkadaslar umarim sizinkiler de tutar da daha ugrasmazsiniz esra bana sadece bi hap verdi progestan diye sabah 1 aksam 2 aliyorum baska bise wermedi

bana aşılamadan once 3 hap verdi aşılamadan sonra 1 hap verdi agrın olursada minoset iç dedi 2 gun çok agrım oldu ve kan geldi çok korktum .

bana aşılamadan once 3 hap verdi aşılamadan sonra 1 hap verdi agrın olursada minoset iç dedi 2 gun çok agrım oldu ve kan geldi çok korktum .

bana asilamadan once gonaphene verdi ardindan 2 tane igne vurdurdu asilamadan sonra da dedigim o ilaci verdi samatya egitim hastanesin de benim dr kendi ozel yerin de yapti benim asilamami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…