Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nedense hic umudum yok gelincik bide bu agrilar baslayinca daha da umutsuz oluyorum zaman da gecmiyo.

sorma elifcim aslında benim de umudum yok icimden bi ses olmadı diyo tutmadıgını hissediyorum sanki
ama napalım hayatın sonu degil ya diyorum kendime TUTMAZSA TUTMAZ . hayatta ne kadar kötü seyyler oluyor bu bisey degil diyorum kendime .kısmet degil henüz diyorum
dikkatini baska seylere ver ben 2 gündür pek düsünmüyorum en azından düsünmemeye calısıyorum en iyisi bu degilmi?

haklisin canim ama ister istemez insanin aklina geliyo biyerden yada ben unutmaya calisiyorum etrafimda ki insanlar sanki hamilaymisim gibi bana hic bise yaptirmiyolar o zaman daha cok moralim bozuluyo/

haklisin canim ama ister istemez insanin aklina geliyo biyerden yada ben unutmaya calisiyorum etrafimda ki insanlar sanki hamilaymisim gibi bana hic bise yaptirmiyolar o zaman daha cok moralim bozuluyo/

canım herınsanda aynı olamayabılıyor kımınsınde hıc agrı olmuyor ama hamiş kalıyor onu dert etme canim aşialamamı seninki

evet o zaman garanti sonuc olarak 12.gunden sonra kan testi yaptirmak gerek gibi gozukuyo dedigin gibi gelincikcim eger oole hormonlardan dolayi bi takim seyler yuksek cikarda hamile cikarip sonra hatali cikarsa insan kotu olur
aman esracim allah askina senin olayin bitmis yahu 3 guncuk dayan bak yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan gecicek bi bakmissin test gunu gelmis :)
oo elifcim sende bizim donemdensin 8.gunun demekki haydi hayirlisiyla iyi haberleri bekliyoruz

arkadaslar yapmayin boole yaw umudum yok falan diye ordaki hemriserelerle konusuyodum asilamamdan once nelerden hamile birakiyolarmis insanlari hic spermi olmayanlardan tutun rahminde problem olanlara kadar. Sadece 1 adet yani1 tek sperm yeter bizim icin diyolar ama tupbebek icin tabi yani asilamadan sonrasi garanti gibi. Ondan bozmayin moralinizi esinizin ve sizin cok cok ciddi bi sorunu yoksa olmayacak sey degil ama tabi ben boole konusuruyorum kendime gelince icim pir pir ediyo size bunlari yaziyorum ama bu yazdiklarim ayni zamanda bana da geliyo :)
ondan moral bozmak yok olumlu dusunelimki bir an once olsun cok fazla ugrastirmadan...

ayrica benim dr'um aynen su sekilde demisti asilamadan sonra "oole hamileyim falan diye karpuz gibi tototu devirip yatmak yok aynen gunluk hayatina dewam ediceksin" demisti anca testten sonra dikkat edilmesi gereken seylere dikkat edilecek dedi
yani etrafindakilere de caktirmadan soole cnm bu kadar ustune dusmesinler bu da insanin psikolojisini bozar

aynen sizler katılıyorum ama etrafımızda bilenler sanki hamileymişiz gibi davranıyorlar sürekli iyi misin? iyi misin ? diye sormaları bazen bunaltıyo

slm kzılar bende carsamba veya persembe günü asılamam yapılıyo inş hayırlısından hepimizinki tutar ben size bişey sorcam ya aklıma cok takılıyo asılamadan kac saat sonra eşinizle birlikte oldunuz benim duydugum kadarıyla 12 saat sonra birlikte ve hergün olan varmıs sizce dogrumudur cok merak ediyorum cvp bekliyorum

angel selam haydi hayirli ugurlu olsun insallah ilkinde tutar cnm. Benim dr'um asilamanin ertesi gunu birlikte olmami soyledi sonrada 3-4 gun icinde gun asiri sonra normal seyrinde ama ayni gun verenlerde var ancak zaten ayni gun esinden sperm alindigi icin aksamina tekrar olunca spermelrin kalitesinde ve hizinda dusus oluyomus ondan ertesi gun daha iyiymis ama sen yinede dr'una sor sana ne sekilde tawsiye ediyosa ona gore dawranirsiniz

bu arada arkadaslar takvimizin yakaladigim kadariyla bu sekilde gozukuyo :) atladigim varsa bildirin emi
17 mayis - esrasoner
18 mayis - eliftoygurci
20 mayis - gelincik
22 mayis - ben :)

tekrar tekrar dua ediyorum insallah hepimizinki tutsun hatta buraya yazmadiklarim ve asilama yaptiracak arkadaslarinda, hepimiz bir an once bebislerimize kawucalim ins...

ay ilk benmı varım ihsallah canımm allah herkesın gonlune gore versinn

Kizlar Bende Varim.yarin Yaptiricam Testimi.aşilamam 01 Martta Oldu.çok Heyecanliyim.2.aşilamam Inşallah Tutmuştur.

Kizlar Bende Varim.yarin Yaptiricam Testimi.aşilamam 01 Martta Oldu.çok Heyecanliyim.2.aşilamam Inşallah Tutmuştur.

hiiii ecearda hadi hayirlisi yarina guzel haberlerini duymak icin sabirsizlaniyorum
o zaman takvimimizi su sekilde degistiriyorum hemen

15 mayis - ecearda
17 mayis - esrasoner
18 mayis - eliftoygurci
20 mayis - gelincik
22 mayis - ben

bak ikincilige dusuverdin esracim :1rolleyes:

bunlar sadece dunden beri benim takip edebildiklerim sakin atladigim arkadaslar darilmasin emi ben zaten cok yeniyim alismaya calisiyorum

ayy amanin allah korusun yahu mart yerine mayis yazmisim hepsine pardon arkadaslar kendiminkinide 2 gun attim dr'umun dedigi tarihte yaptirsam sanirim daha iyi tam 14.gunde ne yapalim bekliyecez artik

15 mart - ecearda
17 mart - esrasoner
18 mart - eliftoygurci
20 mart - gelincik
25 mart - ben

Ilk Başlarda Sol Kasiğimda Ağri Oldu Biraz Yani Batma Gibi Ağri.ama şimdi Yok.sadece çok Sik Idrar A çikiyorum.bu Belki Ilaçlardan Olabilir.kanama Olmadi.son Bir Kaç Gündür De Adet Ağrisi Gibi Ağrilarim Var Ara Ara.kafam Karişik Yani.bakalim Yarin öğlende Yaptiricam.artik Size Pazartesi Haber Verebilirim.işe Gelince Yani.

canım sen artık kanda baktırsana senin zamanın gelmis
ayın 12 sinden itibaren kanda gözükür kısss bugün ayın 14 ü yaaa hadi kısss hadi çatlatma bizi baktırsanaaaa

bende p.tesi yaptırcam canım ama sen bugun bile yaptırabılırsın tahlılını bence çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…