- 13 Mart 2008
- 136
- 1
-
- Konu Sahibi gelincik06
gelincik bu arada testin sonucunu sabirsizlikla bekliyorum bizi habersiz birakma emi...ne zaman tesr yapican benim dr asilamadan 14-15 gun sonra yap dedi ama bilmem biliyomusunuz fortel diye bi erken gebelik testi var iliskiden 1 hafta sonra idrarda cikariyomus cok hassas bi test. Acaba 10 gun sonra onumu yapsam diyorum hadi 7 gunu 10'a uzattim :) offf bu bekleme isi olduruyo insani bir an once sonucu ogrenmek icin neler yapmazdim...
canım dogru dıyosun valla benımde bugun aşılamamın 8.gunu bende sabırsızlanıyorum salıyada çok varya ama napalım mecbur beklıcez allah hakkımızda hayırlısını versın canım
ayy 8.gun demekki cnm hadi az kalmis ne cogu gitmis azi kalmis 5 guncuk. O zaman benim duydugum ilk guzel haber senden gelecek desene sengözlerimebaksanab (bugun uye oldumda)
hosgeldın aramıza canım ihsallah evet 5 gun kaldı nerde yaptırdın aşılamanı tatlım
hosbulduk esracim...ben sali gunu amerikan hastanesinde yaptirdim dedigim gibi ilk denemem ve pek bi apar topar oldu yani rapormus ssk mis ugrasarak vakit kaybetmek istemedik
hadi insallah gelisim ugurlu gelmistir de hepimizinki tutmustur a.s
sendende haftaya aliriz ins cnm...yaa cok zor beklemek ama ne bilim 8 gun daha az gibi gerci bahsettigim "fortel" 1 haftada cikariyo diyo ama cok ucu ucuna yani bisi cikmazda moralin bozulursa ama aslinda hamilelik varsa falan...bence sIk disini beklemeye calis canim ama dayanamazsan 11.gun kan testi yaptirirsin (kanda da 10 gun sonra cikarmis) ama o kadar bekleyen 3-4 daha bekleyebilir...ya da bekleyebilirmi mi acaba??? :)
ayy gecmis olsun cnm insan panik olur tabi agri kan falan ama gecmis gitmis bak normalmis bence su 4-5 gun kendini baska seylerle oyala we bu konuyu elinden geldigi kadar dusunmemeye calis insan ister istemez stress yapiyo kendine o da ii degil cunku. bak temiz temiz pazartesi yaptirirsin testini hadi insallah mujdeli haberleri bekliyorum
bu arada baya gec olmsu saat artik yatmaliyim ve su kisacik uyeligimde benimle ayni hafta icinde tanistigim 2 arkadasim daha oldu biri sen biride gelincik
artik tek kisilik merakim x3 oldu hehe ve dualarimda x3 olacak tabi
tanri hepimiz icin en hayirlisini versin...hep iyi dusunelim ki bu dusunceleri ustumuze cekelim biliyosunuz dusunce gucuyle insanin yapamayacagi sey yoktur yeterki cani gonulden istesin...
esracim sana ve herkes e ii geceler yarin gorusmek uzere
gelincik bu arada testin sonucunu sabirsizlikla bekliyorum bizi habersiz birakma emi...ne zaman tesr yapican benim dr asilamadan 14-15 gun sonra yap dedi ama bilmem biliyomusunuz fortel diye bi erken gebelik testi var iliskiden 1 hafta sonra idrarda cikariyomus cok hassas bi test. Acaba 10 gun sonra onumu yapsam diyorum hadi 7 gunu 10'a uzattim :) offf bu bekleme isi olduruyo insani bir an once sonucu ogrenmek icin neler yapmazdim...
Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar.Rabbim yüzünüze gülsün kucaklarınınızı doldursun inşallah.
bende şuan gonaphene kullanıyorum haftaya benimde ilk aşılamam olacak.sizin bu yakınlarda sonuçlarınız belli olacak. olumlu haberlerinizi verinde bende moral depolayayım kendime.aşılama yapan arkadaşlar canınız nasıl acıdı ya. ben hsg çekiminde çok acı duydum. ilaç tam 3 kere verildi.rahim ağzım genişmiş gönderdiği ilaçın yarısı dışarı gelince 3 kat acı çektim. bu aşılama yapılırkende aynı sorunu yaşamam inşallah. Allah hepimizin gönlünün muradını versin.
hadi kızlar karnınızdaki gaz şişkinliği yerini bebişlerin şişliğine devretsin
umutvar rahimin genis ise hic korkcak bisey yok cünkü asılamada rahmi dar olanlar sıkıntı yasıyor
benimle birlikte asılama olan 2 arkadas vardı onların hic canı acımadı benim rahmim dar ondan canım cok yandı yüregini ferah tut
sagol gelincikcim verdigin bilgi icin 3 gunden kurtardin beni walla...ama korkuyorumda kan testi kesin sonuc veriyo ya cikmazsa off bende mazosistmiyim neyim er gec ya cikacak ya cikmayacak hehe
ben yinede 10.gun fortel deniyecem sanirim 12.gunde kan testi yaparim dayanacak gucum kalmadi artik ben biraz fazla sabirsizim sanirim daha 4.gunum amma soylendim dimi
canım gunaydın nasılsın ofortel dedıgın test eczanedemı satılıyor nekdar acaba fıyatı bılıyormusun?
gunaydin cnm
yok maalesef guncel fiyatini bilmiyorum ama eczanelerde satiliyo gerci ben agustos ayinda onunla bi test yapmistim reglim gecikmisti bende heyecanlanmistim hehe ben prediktor istedimde eczaci bu yeni cikti erken gebelik testi etkili bisi kullananlardan olumlu yorumlar aldik demisti ve agustos 2007 de 15-17 tl arasi bi seye almistim yanilmiyosam
slm arkadaslar size bi sorum olcak asilamamin bugun 8.gunu 3 gundur regl olcakmisim gibi bi agrim var ayni sey sizde de oluyo mu korkuyorum hastalancam diye:1no2:
ama bıde soyle dıyorlar ılaclardan dolayı ıdrar testı hamıle gosterıyormus oyuzden yaptırmayın dıyolar benım zaten 3 gun kaldı okdar bekledım 3 gun daha beklıyım napim :)